erostur
New member
- Reaction score
- 0

İlk satırdan Başlayarak Birer Satır Atlayarak Okumayı Unutmayıznız
ankaralısın heralde bende ankaralıyım bunlar nasılki 800.000 elektrik sayacı değğiiştirilipte adamın cebine iniyorsa bilmem kaç bin euro en az onun zoruma gitmesi kadar zoruma gidiyor
s.a dayı ne guzel gzate haberı bu yaw vay yazana kurban.!
Arkadaslar Ben Ankarali DeĞİlİm Ama İÇİnİzde Ankarali Varsa Ve Bu Melİh GÖkÇek Denen Hirsizin Dolandiricinin En Önden Fİlamasini Tutan Adama Hala Oy Verecekse Allah Akil Fikir Versin Derim Baskada Bisey Diyemem ..
Melik Gökçek Ankaralı vatandaşlarımızı keriz yerine koymuşken yeniden belediye başkanlığına aday.Bu bence Ankara'yı için büyük bir sınav, benim içinde.Çünkü; Eğer Gökçek seçilmezse Türk insanına olan güvenim devam edecek.Ancak bir de seçiliyor mu.
İşte Aziz Nesin'in bu milletin %60 ı salak lafını ben %90'ı salak diye değiştireceğim.
Güneş Balçıkla sıvanmaz Güneşe çıplak gözlede bakılamaz...
daha iyisi geldimi ankaraya.madem böle yolsuzlukları var neden yargı tarafından cezalandırılamadı buzamana kadar.yanlışları olmadı mı oldu.ama melih gökçek ankara da büyük işler yaptı.
Melih Gökçeğin Ankaraya kazandırdıklarını kimse inkar edemez. Her iktidar gibi oda keseyi çevresini arkadaşlarına bir şeyler kazandırmıştır inkar edilemez bir türkiye gerçeğidir bu. Ama sonuçta yaptıklarıda var Bunuda unutmamak lazım