MektuP arkadaŞı arıyorum!

bende mektup arkadaşı arıyorum .inşallah bulabilirim

Mektup değiLde msn arkadaşı arayanLar dr.mud'a uLaşabiLir çok yoğun şekiLde kişi Listesini geLiştirmek istiyordu 1 2 gün öncesinde..:sigara:

MozoLe Miяach;5314081' Alıntı:
Mektup değiLde msn arkadaşı arayanLar dr.mud'a uLaşabiLir çok yoğun şekiLde kişi Listesini geLiştirmek istiyordu 1 2 gün öncesinde..:sigara:

bekliyorum.

Mektup da yazarım ama yazım çok kötü hayattan soğuturum. Msn okunaklı çok süper. bakın bakın hemen de nasıl giriyorum muhabbete benden iyi yazışma arkadaşı olmaz. haa reel de arkadaş olucam derseniz yok aga olmaz o :bored:

bekliyorum.

Mektup da yazarım ama yazım çok kötü hayattan soğuturum. Msn okunaklı çok süper. bakın bakın hemen de nasıl giriyorum muhabbete benden iyi yazışma arkadaşı olmaz. haa reel de arkadaş olucam derseniz yok aga olmaz o :bored:

Nigga oLmadı ama,koşuLLarına saymayacakmısın ??

Sevdim mi koşulsuz sevicen
Böyle de toplumsal mesaj veririm aga :cool:

Sadece senin koşuLsuz sevmen yeterLi oLmuyor ama kadim dostum benim,bunu sende en az benımkısı kadar ıyı bıLıyorsun..(=

O yüzden napıyoruz ?? tüm kapıLarı birer birer o sıfatLarın yuzune kapatıp egomuzu tatmin ediyoruz..:sigara:

İlk mektubumu sana yollicam homie =)

Parfümünden sıkmayıda ihmaL etme..SatırLar sen koksun ruhuma işLesin..:laugh:

Ucunu da yakıcam olm sen nediyosun

Beni yak herşeyi yak mektubun ucunu biLe yak uLan..!!:sigara:

mektup arkadaşı

adım esra.rizeliyim 16 17 yaşlarında mektup arkadaşı arıyorum.

-----

Ben seninle mektup arkadasi olabilirim. Mail adresimi yazayim sana oradan irtibata gecelim. Adreslerimizi alip mektup yazmaya baslayabiliriz. Bende senin gibi mektup arkadasi ariyordum, bi tane site de 1.75 boyunda memurum. Benimle cok farkli deneyimler yasamak isteyen bayan mektup arkadaslari ariyorum yazmis essegin biri :)

[email protected]

:dddd

eskişehirde okuyan bi ogrenciyim hayattan gercekten bunalmıs bi haldeim mektup arkadsı bulabilmek icin bile interneti kullanmak canımı sıksada internet yasamdır ama mektuplasmak cok daha güzel bi duygu bence kücüklügümü özledim bana mektup yazmak isteyen olursa pmden mesaj atabilir adresimi yollarım herkese güzel günler bugün olan kandilinizde kutlu olsun!
Ya bende arıom :p:durdurun:durdurun

Umarım gönül dostunu bulursun

hahahahaah ne güldüm yaa
olay 2008 de olmus hala cevap yazan var süpersiniz millet :)

Hemde ne hortlamak konu ölmüs dirilmis ölmüs hala hortlatmak icin cabalayanlar var yazan zaten mefta olmustur :)

Geri