Mehmet Topuz transferi Arapsaçına döndü.

İki yıl önce filan Fener aldı alacak denilirken Topuz'u,etraftaki BJK'li arkadaşlarımız alsanız neye yarayacak diyorlardı..

Yalnız adam BJK'liyim diyince birden duygu tavanı yapıverdi..
Alın tabi .. ne de olsa seriye bağlarsınız.... Topuzzz geliyorrr...

Yalnız şöyle bir şey var.. bu adam o kadar da pohpohlanmayı hakeden adam değil ..

Bir de fotoğraf biraz photoshop ürünü gibi geldi ama..

Gerekirse Ocak Ayını Beklerim!!!

Mehmet Topuz'un transferinde bir şok gelime daha!

Mehmet Topuz'un transferinde bir şok gelime daha! Antalya'da tatilini sürdüren Mehmet Topuz verdiği röportajda transferinin belirsizliğinden dolayı büyük sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

Topuz, "ben Beşiktaş forması giymek istiyorum. Kesinlikle Fenerbahçe forması giymeyeceğim, gerekirse ocak ayını bekleyip çok sevdiğim Beşiktaşım'a kavuşurum" dedi.

Karakartal.com

Beşiktaşım Mehmeti
Fenerim Topuzu Aldı:durdurun

Toz Pempe Hayeller Vardı...
Pempesi Gitti Tozu Kaldı...
Alınacak Bi Oyuncu Vardı...
Mehmeti Gitti Topuzu Kaldı...:durdurun:durdurun:durdurun​

Biz adamı seve seve fenerli yapmayız!

Çıkacak kadıköyde oynuycak topunu

2ywd30i.jpg

Hayırlı olsun Fenerbahçeye :)

Şimdi de Topuz geyikleri mi geliyo? :)

"FutboLcu Eşya DeğiLdir!"

Başkanımız, Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirterek, Kayserispor'dan bu transferle ilgili anlayış göstermesi gerektiğini söyledi.

Başkanımız Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un Siyah-beyazlı kulüpte forma giymek istediğini belirterek, Kayserispor'dan bu transferle ilgili anlayış göstermesi gerektiğini söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Demirören, futbolcunun bir eşya olmadığını, istediği takımda forma giymeye hakkının olduğunu belirterek, "Bir futbolcunun bonservisini almak, o transferin tamamen bittiği anlamına gelmez. Çünkü futbolcu bir eşya değildir. İstediği takımda oynamaya hakkı var" dedi.

Bir dönem Galatasaray Kulübü'nden Mondragon'un da bonservisini aldıklarını ancak, futbolcunun Sarı-kırmızılı takımda kaldığını ifade ederek, "Kaleci Mondragon'un bonservisini almıştık, ancak Mondragon Galatasaray'da oynamaya devam etti. Ayrıca Aydın Karabulut'un da bonservisini Bursaspor'a vermiştik ancak, Aydın Beşiktaş'ta kaldı. Bir futbolcunun bonservisini almak, futbolcunun tamamen alındığı anlamına gelmez" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı futbolcu Mehmet Topuz'un gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu vurgulayarak, "Mehmet Topuz 2 gündür kendi başına, kendi isteğiyle Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ta doğduğunu ve Beşiktaş'ta devam etmek istediğini söyledi. Artık Kayserispor'un bundan sonra anlayış göstermesi lazım. Çünkü Mehmet Topuz Beşiktaşlı ve Beşiktaş'ta oynamak istiyor. Ben, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile de anlaşacağımızı düşünüyorum. Bir futbolcunun bonservisini almak, o transferin tamamen bittiği anlamına gelmez. Çünkü futbolcu bir eşya değildir. İstediği takımda oynamaya hakkı var. Mehmet Topuz adam gibi adam. Beşiktaşlı doğmuş, Beşiktaşlı olmuş ve ailesine de 'Beşiktaş'a gideceğim' diye söz vermiş. Mehmet Topuz'un dönüşü yok. Bizim de dönüşümüz yok. Bu iş nereye giderse gider ama Mehmet Topuz Beşiktaşlı ve Beşiktaş'ta kalacak" şeklinde konuştu.

Demirören son olarak, Türkiye'den bir kaç futbolcuyla daha ilgilendiklerini belirterek, "Türkiye'den birkaç futbolcuyla daha ilgileniyoruz. Yabancı olarak limitimiz dolu ama gelişmelere göre hareket edeceğiz. Türkiye'de ve Avrupa'da kalıcı başarılar elde etmeyi hedefliyoruz" dedi.

KarakartaL.com

Mehmet Topuz Beşiktaş'ta oynamak istiyorsa eninde sonunda oynar da sen o kurduğun cümlenin bedelini nasıl ödeyeceksin Demirören bence bu transferden önce ona kafanı yor..

Futbolcular profesyoneldir ancak mal değildir. Etten kemikden yapılmış canlılardır. Adam, ben Fener de oynamam Beşikta oynamak istiyorum diyorsa zorla oynatamazsın. Oynatsan bile verim alamazsın.

Mehmet Topuz her şeyiyle sizin olsun böle bir adamın zaten fenerbahçede olmasını hiçbir fenerbahçelinin isteyeceğini sanmıyorum.Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin yedek kulübesinin koltuklarını eskitebilecek kalitede bir adam.

Geri