Mehmet Topuz transferi Arapsaçına döndü.

Arkadaşlar Mehmet Topuzun Menejerinin yaptığı açıklamalar sanırım herşeyi açıklıyor..

Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz bugün gelişen olaylar üzerine ``Mehmet Topuz son sözünü söylemiştir, kendisi Anadolu çocuğudur verdiği sözden dönmez. Başkan Yıldırım Demirören`le her konuda anlaştı. Bizler o karakterde insanlar değiliz Mehmet gelecek sene Beşiktaş forması giyecek`` açıklamasını yaptı.

kayseri yönetimi pastırma sattıgını sanıyo herhalde bu düşünülmesi gerekn birinci konu ikincisi ise arkadaslarından dediği gibi gönlüm beşiktaştan yana demesine rağmen aziz yıldıvımın böyle birşey yapması...

Çok uzadı bu iş. Mehmeti biz alalım Topuzu da...

( aaa dejavu oldum)

Demirören baya sert konuşmuş.. Ben BJK'Liyim diyen birini almak o o kuLübün ezikLiğini gösterir felan diyordu =)

ezik.jpg

Olacağı buydu. Başkan da böyle konuştuysa Bu mehmeti kesin alır. Bu sezon Bizde oynayacak bu adam.

Neyse arkadaşlar hiç olmazsa Fenerbahçede oynayan bi Beşiktaşlı olacak. öyle gizli de değil harbi ortaya çıkıp bağıra bağıra Beşiktaşlıyım diyen biri. tribüne çağırırlar :)

yani komik gelişmeler bunlar aslında ama demirören sert konuşmuş.. topçunun gönlünde neresi varsa orda oynar ve başarılı olur.. misal kaka... gerçi topuz iyi ama çok da iki ezeli kulübü birbirine düşürecek kalp kırdırıcak kadar da değil.o bonservis bedeline tillahını getirirsin avrupadan..

50 Mİlyon Dolar Verseler Oynamam!!!!!!!

Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi.

mehmet_topuz_vy718458.jpg

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti.

Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK

Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

Kaynak: DHA

Helal Olsun Sana Mehmet Topuz.
İşte Şimdi Nasıl Bir Beşiktaşlı Olduğunu Gösterdin.
Sen Artık O Takımdada Oynasan Herkesin Gönlünde
BEŞİKTAŞLI MEHMET TOPUZ Diye Bilineceksin...

İşte bu habere çok sevindim. Şimdi Alın Mehmet Topuzu fb. hayrını görün :)

Fenerbahçe aLır artık BEŞİKTAŞLI MEHMET TOPUZU :hhmanD:hhmanD
Edit:
er0mc9.jpg

:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Topuzu kim ister :)

Ne de güzel yakışmış :)

Taraftar Çıldırdıııı
Mehmet Topuzu İstiyorrr
:durdurun:durdurun:durdurun

Geri