mehmetçik tarafından öldürülen pkk teröristleri (+16)

dostum onuda dediler.. Ahmet türk müdür ne halttır 12eylül darbesinde kürtlere soykırım yapılmıştır dedi .........cugu

arkadaşlar bu arada kusura bakmayın. yeni konu mu açsam nereye yazsam bilmedim zaten yeni konu açmayıda bilmiyorum neyse....

Seyh Sait denen hainle ilgili bişeyler bakarken kendimi bi sitede buluverdim.. bu insanın yedigi naneyle ilgili bişiler okicagmı sanırken bide ne göriymm... adamlar öyle şeyler yazmışlar ki konunun başlığı bile Şeyh sait katliamıydı! düşünün artık!!

Yazanları okuyuncada resmen dellendim yok böyle bişey.. siteyi biraz daha inceledim benzer şeylerle dolu.. dayanamayıp üye oldum şeyh sait zırvalıgna bi cvp yazdım anında siteden banlandm bide bana sahsiyetsiz demezlermi

Biliyorum bu site gibi daha birsürü site var ama vatanını milletini sevenlerin böyle igrençliklere engel olması kanısındayım... Sitenin adresini buraya yazmam doğru olurmu bilemiyorum..

Arkadaşlar kısacası böyle şeyler çok kanıma dokunuyor keşke elimden gelsede başlarına yıkabilsem o tür siteleri, zehirlerini yaymalarını elimden geldigince engelleyebilsem ama yapamıyorum

Aranızda ben ilgilenebilirm diyen varsa lütfen bişeyler yapsın.... sitenin adresini merak edene özel olarak msjla veririm.. yada direk yazsamıydım bilemedim

Tekrar kusura bakmayın bütün bunların konuyla alakası yok ama dedigim gibi nereye yazcagımı bilemedim

dostum sen o siteyi yaz ben elimden geleni yaparım

Çok iyi olmuş şerefsizlere az bile varmı devamı varsa koyarmısın rezilliklerini böyle görsünler

bu leşleri hayvanlara bırakıp onların yemesı bıle hayvanlara hakaret olur yakacaksın bunların leşlerini......
ibreti alem için kamu oyu önünde yapacaksın....

teşekkürler kardeşim güzel bir konu olmuş

""YENİ RESİMLER EKLENDİ !!!(((YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER SADECE ONLAR GÜNGÖRENİ BOMBALADIKLARINDA GÖRÜNTÜLERİ BİZE GÖSTERDİLER CİĞERİMİZİ YAKTILAR BİZDE BU GÖRÜNTÜLERİ GÖREREK ONLARDA NE KADAR DERİN BİR YARA AÇTIĞIMIZIN BİLİNCİNDE OLMAK İSTİYORUZ))))""

Keşke arkadaşım keşke onlar da bizim kadar gidenin arkasından bizim kadar üzülselerdi. Hayatını kaybedip giden insanlar biraz umurlarında olsaydı bu fotograflar hiç olmazdı. Pkk olmazdı kalpsiz köpekler olmazdı insanın hayatına deger vermeyen gereksiz hayvanlar olmazdı.

allah belalarını versin inş leslerini atın bok cukuruna onlar bunlara yakısır

ASKERLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN leşlerini sermişler şerefsizlerin hepimiz MEHMETÇİĞİZ NE MUTLU TÜÜRK,ÜM DİYENE

sehırdekı yandascılarıda dagdakı pkk gıbı terorıstdır,bır gun koklerını kazınacakdır elbette dagdakıde sehırdekılerde

ellerine yüreklerine sağlık yaşasın büyük türk devleti yaşasın büyük türk milleti kahrolsun pkk kürdler kardeşimiz türkiye vatanımızdır hain emellerin oyuncağı olmamaları için bilinçlenen kürtler elbet gerçeği bir ün anlayacaktırlar tarihin bir cok döneminde kürtler bu yüce millete hainlik yapmıştır ama hep onları biz kucaklamışızdır artık herkes kendine çeki düzen vermelidir

Türk'e Kefen Biçenin ölümü Korkunç Olur

Geri