cesur1981
New member
- Reaction score
- 0
dostum onuda dediler.. Ahmet türk müdür ne halttır 12eylül darbesinde kürtlere soykırım yapılmıştır dedi .........cugu
arkadaşlar bu arada kusura bakmayın. yeni konu mu açsam nereye yazsam bilmedim zaten yeni konu açmayıda bilmiyorum neyse....
Seyh Sait denen hainle ilgili bişeyler bakarken kendimi bi sitede buluverdim.. bu insanın yedigi naneyle ilgili bişiler okicagmı sanırken bide ne göriymm... adamlar öyle şeyler yazmışlar ki konunun başlığı bile Şeyh sait katliamıydı! düşünün artık!!
Yazanları okuyuncada resmen dellendim yok böyle bişey.. siteyi biraz daha inceledim benzer şeylerle dolu.. dayanamayıp üye oldum şeyh sait zırvalıgna bi cvp yazdım anında siteden banlandm bide bana sahsiyetsiz demezlermi
Biliyorum bu site gibi daha birsürü site var ama vatanını milletini sevenlerin böyle igrençliklere engel olması kanısındayım... Sitenin adresini buraya yazmam doğru olurmu bilemiyorum..
Arkadaşlar kısacası böyle şeyler çok kanıma dokunuyor keşke elimden gelsede başlarına yıkabilsem o tür siteleri, zehirlerini yaymalarını elimden geldigince engelleyebilsem ama yapamıyorum
Aranızda ben ilgilenebilirm diyen varsa lütfen bişeyler yapsın.... sitenin adresini merak edene özel olarak msjla veririm.. yada direk yazsamıydım bilemedim
Tekrar kusura bakmayın bütün bunların konuyla alakası yok ama dedigim gibi nereye yazcagımı bilemedim
dostum sen o siteyi yaz ben elimden geleni yaparım