mehmetçik tarafından öldürülen pkk teröristleri (+16)

yanlış düşünüyorsunuz. onlar sadece kandırılmış insanlar. gerçek düşmanımız onlar değil yurtdışındaki bir çok insanlardır. bunlar sadece maşa.
ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar.

Ya bu resimleri kim nerden buluyor bizim dönemde şimdiki gibi tlf camera makina yoktu çatışmaktan çekemezdik zaten ama üsbölgesinde bu cesetleri tasıyanlar ,pilotlar,subaylar hem tutanaklar için fotograf cekerlerdi hem kendileride çekilirmiş..ya o fotolardaki cesetleri bende gördüm hatta o ilk resimdeki ince bıyıklı varya onun üzerini foto cekerken kapatmıslar olsa gerek ..

Onun cebinden tütün tabakası düşmüştü.o hala bende vitrine koydum duruyor..kagıdı tütünü..

Çatışmada onun yanına 2-3 havan ve roket mermisi düşmüştü,basınc ve sıcaklık yani roket düştüüğü yerde 2000 derece sıcaklık ve basınc olusturur..Basınc ve sıcaklık nedeniyle karnı ciğerleri göğüs kafesi patlamış içersinde ne kadar organ varsa hepsi dısına çıkmıştı..normalde 65 kiloluk adamda 25-30 kilo kalmıştı..onu tasırlarken bagırsakları 1 metre geridenn sürükleniyordu...

Bu fotoyu kim nerden bulmuşsa teşekkürler..
Kötü yada iyi beni eskiye götürdü ..teşekkürler...
Bunlar neki 1-2 kişi olursa eger leşler oldugu yerde bırakılırdı hatta günde 20 çatışma olur ne medya nede ülke duyardı..10 ve üzeri olursada en yakın ilçeye götürülür belediyeye teslim edilirdi..
Kulpta 21 leşi belediyede sahiplenmedi,sahipleride yakınlarıda almadı remorklarla çöplüğe götürüp gömdülerdi.

askermiydiniz ?

ilk resimdeki silahlara bak bizim mehmetçiğimizde g3 tüfek bulunurken o.çç hepsinde ABD SİLAHI VAR

Helal Olsun Mehmetlere. Kahrolsun Aponun Piçleri

onları o torbalara bile koymak bence anlamsız.bırakacaksın dağa taşa,ne olursa olsun diy

eceksin..kimbilir kaç evladımızı şehit ettiler.Ama allah belalarını tez zamanda verecektir.

Yaşasın,varolsun Türkiye Cumhuriyeti ve ordusu...
bencede bırakılmalı onları tasırken harcanan benzine yazık o leşleri yerden kaldıran askerın emeğine yazık

şerefsiz it kopuklar onun bunun sözüne aldanıp dağa çıkıyorlar bide adına özgürlük diyorlar akılsız bunlar ya

yaf ben olsan o leşler yararlı olsun diye ite köpeye yedirirdim bari vafşi hayvanlara yem olupta bi işe yararlardi

son bitanede kalsa onu öldürmeden görevimiz bitmez....

yaf ben olsan o leşler yararlı olsun diye ite köpeye yedirirdim bari vafşi hayvanlara yem olupta bi işe yararlardi

yahu bilader ite köpege vahşi hayvana yazık değil mi? bunların dirisi bi işe yaramıyor ölüsü kimin işine yarayacak. bu resimlerde aramızda şehirde yaşayan bu memleketin ekmeğini suyunu oksijenini tüketen vatan hailerine örnek olsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE :clap:clap:clap

serefsizler ole hale getirdilerki artik bizi olulerine guler sevinir olduk

NE MUTLU TURKUM DIYENE!!!

bu ülkenin ekmegini yiyip...
bu ülkeye ihanet eden...
o ekmegi yediği yerden bir gün
o kurşunu yer......

pkk lilarin saklandigi magrada yazan yazi :
Eger bir asker sizi gördügü zaman durmadan ates ediyorsa bilinki o acemidir kursununun bitmesini bekleyin, bittigi zaman gidin kafasina ***in.
Eger sadece sizi gördügü zaman ates ediyor saklandiginiz zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçin ve caninizi kurtarin.
Eger sizi gördügü zaman ortadan kaybolmussa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak ermeyin o sizi bulur.

...........türkiye cumhuriyeti birdir bölünemez..............

Allah askerimize zeval vermesin başarılarının devamını temenni eder alınlarından öperim bu bi gurur bi şereftir

Geri