Egemenlikten bahsederken Egemenliğin nasıl dokundurulmadan ona buna peşkeş çekildiğini anlatmak istedim. Bugün senin egemenliğini seni temsil eden kişinin milyonları cebine indirip yargılanmasısına atıfda bulundum. Ben mahkemelerde çatır çatır sürünürken birileri zırha güveniyor. Bu egemenlik olamaz dedim. Benım egemenlğimin temsilcisi ben gibi olmalı dedim. !
Dokunlmazlık kaldırmadan hiç bahsetme Erdoğanın sümeninin altındaki 20 dosya hala beklemekte... Erdoğana kaldıysa terörist meclisde daha çok durur.
Arkadaş Sen devletin nasıl işlediğinden mi haberin yok. Kanun çıktığında nereye gider itiraz olursa nere inceler bunu biliyorsundur değil mi ?
Halkın çoğunluğunun oyunu aldım diye rejime balta burmaya çalışamazsın. Baltalamak için kanun çıakrırsan itiraz gelirse gerekli merci inceler düşürür...
Bu nasıl mantalite ben anlamadım. Onlar nasıl olsa muhalefet bir şey yiyemez bırak kenarda dursun... Böyle mantıkla ne oldu biliyomusun. Bu ülkenin vekili teröristle anlaşma imzalamış oldu o kaçırılan askerler için. Bu milletin vekili bağımsız kürt devleti istediğini söyledi...
Avrupa ajanslarını bir dinle oku bakalım. O dtp lilerden ne diye bahsediyorlar. Kim adına konuşuyorlar...
Bazen Sıfatlar çok önemlidir. Bu sıfatı kötü kullananlarnda katli vacipdir...
Neyse...
Sonuç olarak Yüzde bilmem kaç oy aldım diye şımarıklığa vurdum duymazlığa ve ülkenin temel direklerini sallamaya gerek yok. Çünkü Teslim Olmamış Bir o kadar da insan var !