Meclis'te Oylama Sona Erdi

Türk milleti asıl kimliğine geri dönüyor..Avrupanın bir çok ülkesinde türban okullarda serbest iken bizde bu tepkinin anlamı ne?Daha öncede meydanlara çıktınız ne oldu? Ben size söyleyeyim ne oldu;Akp 'nin oyunu %49,5 lara çıkardınız.. Bazılarınız Atatürk'ün arkasına ve kimliğine sığınarak bu ülkede bişeyler yapabileceğini sanıyor ama yanılıyorlar! Halkın üzerinde hiç bir kurum,kuruluş yoktur halk ne derse o olur..Bırakın Ata'mız mezarında rahat uyusun,o kirli eylemlerinizle Ata'mızın ruhunu daha fazla rahatsız etmeyin..Atamız mezarından kalksa heppinizin cezasını verir ya.. Daha da bişey demiyorum!

Türküm,doğruyum,çalışkanım,müslümanım!

ya bu başörtüsünü basit bişey sanıyolar öle ha deyince söküp alacaklar...dinimizin bi gereği bu...ama bunu kötüye kullananlarda var...örneğin hanımefendi takmış başörtüsünü altında bi karış etek var oldumu şimdi bu...işte bunlar yüzünden başörtüsü oyuncak oldu....bundan sonrada bu işi büyütecekler ama buna eminim...bu yazdıklarımızı çekemeyen çok insan var...!

Şöyle bir durum var... Çoğu arkadaş felaket senaryoları yazmaya başlamış bile... Hatta ordudan olaya el atmasını bile isteyenler olmuş... Arkadaşlar bilmem farkındamısınız??? Cumhuriyetten buyana ülkemizin girdiği değişimi kestirebiliyormusunuz... Ülkemiz artık batıya özenerek din kavramını öldürmekle meşgul... Yakın bir zamanda türbanla dolaşan insanları mumla arayamaya başlarsınız... Yavaş yavaş her konuda batılaşma sözkonusu... Aile yapısıda, sosyal yaşamda ve bununla orantılı olarak din kavramıda evrim geçirecektir... Türban serbest olmuş olmamış, bu sizin için neyi ifade ediyor bilmiyorum ama ülkenin geleceği konusunda pekte önemli bir rolü olmayacaktır...
Toplumu laikleştimeye çalışmanıza inanın hiç gerek yok... Çünkü artık insanlarlar gerçekten dinden uzaklaşmakta...

Günlerce tartışılan türban konusu bence cok amacsız yani üniversitede uzun saçları boyalı halka küpe takan bayandan farkı olmayan insanlar giriyor türbanlı bayan arkadaşlar giremiyor bu ne lahana bu ne turşu diyebiliriz ama işin gidişatı başkaymış arkadaşlar biliyorsunuz tüm siyasi partilerin bir işareti var türbanda resmen akp nin işareti oolmak üzere burdan türbanlı kardeşlerimize sesleniyorum bu türbanı Allah için taksınlar malzeme olmasınlar bugun nasıl mhp nin chp nin pkklıların bile işareti var ama bunlar herzaman işaretlerini göstermezler ama türbanlı bayan arkadaşlar bu turbanı taktıkları surece siyasi simge olacaktır Bir sözümde rektörlere siz ilk önce üniversitenizin başıbozuk tamamen disiplini olmayan bi yer haline gelmesini engelleyin dicem ama zaten olan olmuş dindar olmak güzel birşeydir arkadaşlar ama aşırısı çok zararlıdır ıranda bı bayanı ailesi kocasından ayrılıp geldiği için sokak ortasına götürüp halka taşlattı kadını görseniz içiniz parçalanır insan yapmaz arkadaşlar bunu ancak şeriatla beyni yıkanmış insan gurupları yapar beyniniiz yıkamayın birde şu soruyu sorun FETTULLAH HOCA neden abd den gelmiyo cezası bitti NEDEN ?_?

kimse cevap vermez çünkü işlerine gelmiyo janım kardeşim takmaz onlar bizi

eğer anayasa mahkemesi çıkan kanunu geri gönderirse
bu demektirki;
anayasa mahkemesi meclisin üzerinde bir kurumdur.
meclisin üzerinde ve halkı temsil etmeyen bir kurumla yönetiliyorsak
demokrasi bunun neresinde?

öyleyse anayasa mahkemsini kapatalım. meclis istediği her yasayı kafasına göre çıkarsın.
kuvvetler ayrılı ilkesine göre her kurum diğerlerini denetlemekle de yükümlüdür. kurumalrdan biri hata yaparsa düzeltmek diğer kuruma düşer.

2 inci malezya geliyo hayırlı olsun ...

malezya gelmez korkmayın aydınlık gelecek geliyor içinizi rahat tuttun

öyleyse anayasa mahkemsini kapatalım. meclis istediği her yasayı kafasına göre çıkarsın.
kuvvetler ayrılı ilkesine göre her kurum diğerlerini denetlemekle de yükümlüdür. kurumalrdan biri hata yaparsa düzeltmek diğer kuruma düşer.

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun? Milletvekili demek,milletin temsilcisi demektir!Meclisteki insanlar halkın seçtiği insanlardır..Halk sözünü 5 yıl sürece insanlara vermiştir! O dediğin kurum veya kuruluş halkın vereceği bir karara saygı duymak zorundadır!!!Türkiyede hiç bir kurum veya kuruluş kendini halkın üzerinde göremez!Halkın kararına,ne anayasa mahkemesi,ne sayıştay ne de danıştay engel olamaz anladın mı!

Atatürk'ümüzün şöyle bir sözü var;Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Kardeşim sen ne saçmalıyorsun? Milletvekili demek,milletin temsilcisi demektir!Meclisteki insanlar halkın seçtiği insanlardır..Halk sözünü 5 yıl sürece insanlara vermiştir! O dediğin kurum veya kuruluş halkın vereceği bir karara saygı duymak zorundadır!!!Türkiyede hiç bir kurum veya kuruluş kendini halkın üzerinde göremez!Halkın kararına,ne anayasa mahkemesi,ne sayıştay ne de danıştay engel olamaz anladın mı!

Atatürk'ümüzün şöyle bir sözü var;Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

(Anlamdıysan tekrar oku,yok ben yine anlamadım diyorsan git Qq testi yaptır...)

:) Egemenlik Dokunulmazlıklarla mı korunuyor :) Allahım Daha Hangi Sistemle yönetildiğimizi bilmiyoruz gelip yorum yapıyoruz... Üstüne hakaret ediyoruz...

Halkın Temsilcilerini kim deneyetleyecek ? Onların Çıkardığı yasayı kim usule uygun olup olmadığını tartışacak onaylayacak ? Ozaman ne ggerek var Cumhurbaşkanına? O niye onaylıyor ? Onaylamasa Milletin iradesinemi karşı gelmiş oluyor... Anayasa Mahkemesine de gerek yok...

Vekil Herşeyi bilir :) Dtp lilere ne diyecek bu :) Demokratik halkın temsilcileri mi diyecek ? YOksa teröristinmi ? Dtp liler bölünme cağrısında buluyor haydi halkın çağrısı diye bölünelim mi ? Yada bu adamları kapatmak için Mahkemelerimiz olmasın mı ?

Ula yine verdiler elektiriği...

Biri arkadaşa Sistemi Anlatsın Sonra yorumlarına devam etsin.

hayırlı olsun. tek korkum kapalı öğrencilere hak ettiği notu vermem diyen şerefsiz hocalar. onlara da bi yaptırım olursa tam bi eşitlik sağlanabilir.

üniversitede kapalı hatun istemiyorum...

hangi bi kapalı hatunu gece kapısının önünden arabayla alıp piyasa yapacaz...daha bunun bide alkol açısı var (bunlara biraz zor içiririz) off off işimizi engelliyorlar yaw...hep bu tayyipin suçu...

bi de şimdi bunlar yüzünden okulda kan gövdeyi götürecek: zırt pırt kavga cıkacak...yaktın beni tayyip yaktın...

:) Egemenlik Dokunulmazlıklarla mı korunuyor :) Allahım Daha Hangi Sistemle yönetildiğimizi bilmiyoruz gelip yorum yapıyoruz... Üstüne hakaret ediyoruz...

Halkın Temsilcilerini kim deneyetleyecek ? Onların Çıkardığı yasayı kim usule uygun olup olmadığını tartışacak onaylayacak ? Ozaman ne ggerek var Cumhurbaşkanına? O niye onaylıyor ? Onaylamasa Milletin iradesinemi karşı gelmiş oluyor... Anayasa Mahkemesine de gerek yok...

Vekil Herşeyi bilir :) Dtp lilere ne diyecek bu :) Demokratik halkın temsilcileri mi diyecek ? YOksa teröristinmi ? Dtp liler bölünme cağrısında buluyor haydi halkın çağrısı diye bölünelim mi ? Yada bu adamları kapatmak için Mahkemelerimiz olmasın mı ?

Ula yine verdiler elektiriği...

Biri arkadaşa Sistemi Anlatsın Sonra yorumlarına devam etsin.

Halkın temsilcisinin dokunulmazlığı var bir kere! Önce o dokunulmazlığın ne olduğunu ve ne için konduğunu öğren ondan sonra gel senle tartışalım!Milletvekili adam öldürsede yargıtay tutupta o milletvekilini hapse atamaz!Diyeceksin ki adam öldüren milletvekili ortalıkta gezecek mi,yargılanmaz mı cadde54? Elbette yargılanır.. Nasıl mı? Yine Meclisteki insanların o milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırırarak yargıya intikal ettirmesinden sonra yargılanır.Bundan sonra onu yargılamak yüce mahkemelere düşer!Halk hükümetin kararını beğenmezse 5 yıl sonra senin istediğin adamları hükümetin başına getirir!O zaman da halkın istediği yasaklar konulur.Ama şu an halk yaskatan yana değil anladın mı?Dtp ye gelince.. Mecliste şu anda azınlık durumundadır.Azınlık bir gurubunda mecliste hiç bir söz hakkına sahip değildir!Bu ülkeyi azınlık değil ezici çoğunluk veya koalisyon hükümeti yönetir!Teröristlerin son eylerimlerinden sonra doğuda eskisi gibi oy alacaklarını da sanmıyorum!

:) Egemenlikten bahsederken Egemenliğin nasıl dokundurulmadan ona buna peşkeş çekildiğini anlatmak istedim. Bugün senin egemenliğini seni temsil eden kişinin milyonları cebine indirip yargılanmasısına atıfda bulundum. Ben mahkemelerde çatır çatır sürünürken birileri zırha güveniyor. Bu egemenlik olamaz dedim. Benım egemenlğimin temsilcisi ben gibi olmalı dedim. !

Dokunlmazlık kaldırmadan hiç bahsetme Erdoğanın sümeninin altındaki 20 dosya hala beklemekte... Erdoğana kaldıysa terörist meclisde daha çok durur.

Arkadaş Sen devletin nasıl işlediğinden mi haberin yok. Kanun çıktığında nereye gider itiraz olursa nere inceler bunu biliyorsundur değil mi ?

Halkın çoğunluğunun oyunu aldım diye rejime balta burmaya çalışamazsın. Baltalamak için kanun çıakrırsan itiraz gelirse gerekli merci inceler düşürür...

Bu nasıl mantalite ben anlamadım. Onlar nasıl olsa muhalefet bir şey yiyemez bırak kenarda dursun... Böyle mantıkla ne oldu biliyomusun. Bu ülkenin vekili teröristle anlaşma imzalamış oldu o kaçırılan askerler için. Bu milletin vekili bağımsız kürt devleti istediğini söyledi...

Avrupa ajanslarını bir dinle oku bakalım. O dtp lilerden ne diye bahsediyorlar. Kim adına konuşuyorlar...

Bazen Sıfatlar çok önemlidir. Bu sıfatı kötü kullananlarnda katli vacipdir...

Neyse...

Sonuç olarak Yüzde bilmem kaç oy aldım diye şımarıklığa vurdum duymazlığa ve ülkenin temel direklerini sallamaya gerek yok. Çünkü Teslim Olmamış Bir o kadar da insan var !

:) Egemenlikten bahsederken Egemenliğin nasıl dokundurulmadan ona buna peşkeş çekildiğini anlatmak istedim. Bugün senin egemenliğini seni temsil eden kişinin milyonları cebine indirip yargılanmasısına atıfda bulundum. Ben mahkemelerde çatır çatır sürünürken birileri zırha güveniyor. Bu egemenlik olamaz dedim. Benım egemenlğimin temsilcisi ben gibi olmalı dedim. !

Dokunlmazlık kaldırmadan hiç bahsetme Erdoğanın sümeninin altındaki 20 dosya hala beklemekte... Erdoğana kaldıysa terörist meclisde daha çok durur.

Arkadaş Sen devletin nasıl işlediğinden mi haberin yok. Kanun çıktığında nereye gider itiraz olursa nere inceler bunu biliyorsundur değil mi ?

Halkın çoğunluğunun oyunu aldım diye rejime balta burmaya çalışamazsın. Baltalamak için kanun çıakrırsan itiraz gelirse gerekli merci inceler düşürür...

Bu nasıl mantalite ben anlamadım. Onlar nasıl olsa muhalefet bir şey yiyemez bırak kenarda dursun... Böyle mantıkla ne oldu biliyomusun. Bu ülkenin vekili teröristle anlaşma imzalamış oldu o kaçırılan askerler için. Bu milletin vekili bağımsız kürt devleti istediğini söyledi...

Avrupa ajanslarını bir dinle oku bakalım. O dtp lilerden ne diye bahsediyorlar. Kim adına konuşuyorlar...

Bazen Sıfatlar çok önemlidir. Bu sıfatı kötü kullananlarnda katli vacipdir...

Neyse...

Sonuç olarak Yüzde bilmem kaç oy aldım diye şımarıklığa vurdum duymazlığa ve ülkenin temel direklerini sallamaya gerek yok. Çünkü Teslim Olmamış Bir o kadar da insan var !

Kardeşim,senin ne tarihten,ne kültürden,ne de dinimizden haberin var!
Türkiye Büyük Millet,meclisi nasıl açıldı biliyormusun?
Dualarla okunarak açıldı,Meclisin duvarına da o zamanlar Kuran-ı kerim konuldu!
O zamanlar bunlar yapılırken "Atatürk" sağ idi..Ve o meclise girdi!
Senin kafadaki bedbah zihniyetler bu ülkede sayılı olsada var..
Az önce senin kafadan bir tanesi yazmış ki; Başörtüsü gelmesin gelirse ben kızlara asılamam bakamam diyor..
Aklı fikri elin namusunda peki kendisinin bacısı,annesi yok mu?
İşte ahlakınız ve kafa yapınız bu kadar sizin ben sana daha bişey demiyorum!!!!
Avrupalı olacaz diye kıçınızı yırtıyorsunuz..Ama avrupanın çoğu ülkesinde başörtü yasağı diye bir şey yok!

Az önce senin kafadan bir tanesi yazmış ki; Başörtüsü gelmesin gelirse ben kızlara asılamam bakamam diyor..
Avrupalı olacaz diye kıçınızı yırtıyorsunuz..Ama avrupanın çoğu ülkesinde başörtü yasağı diye bir şey yok!

Ağzını topla yoksa ben toplamasını bilirim !

Senin kafan ne kafası ? Şimdi burda söyleyemeyim....
Tarihten haberim var aslanım. Eğer o Meclis Dua ile açılmasaydı. İlk olarak sarık la cübbeli adamlar alınmasa idi bu Meclis Açılmaz bu cumhuriyet kurulmazdı. Çünkü Millet Araplaşmaya alışmış Çünkü Millet Dini Ülke yönetimin ta içine sokmuş ve koskoca imparatorluğu çökermiştir. Sözde Ulemaların akıllı kararları Osmanlının geri dönüşü olmayan yola sokmuştur.

Cumhuriyetin ilanından sonra gelişen ve yapılan devrimlerden sonra gördük. Atatürk Nasıl bir Cumhuriyet armağan etmiş Bu Milletin İnsanlarına.

Senin gibi insanlar Başörtüsünü Dini Vazifeden çok bu ülkenin insanlarının arasına mihank tohumları ekmek için kullanıyorsunuz. Siz kafanızdaki örümcek ağlarını insanların beynini zırh olarak gördüğüz başörtüsüne gömmek istiyorsunuz...

Sizin ne umurunuzda Din nede Umrunuzda olan bir Millet var. Sizin istediğiniz tek şey kişisel çıkarlarınız...

Şapkanızı Başörtünüzü masanın üzerine koyun ve düşünün !

Şimdi Çekil Öte yana şartellerimi daha fazla attırma ! Adam gibi hakaret etmeyip olayı çarpıtmayacaksa konuş ! Yok hala adam olmayacam diyosan ! De Get YaLaN...

Ki olayı nasıl çarpıttın.. Akp zihniyeti bu ...

i$te ßende Bunun ALtına İmzamı Atarım :clap

Geri