Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolasın kardeşim,
ben de yılbaşından sonra atayım elimdekileri...
bi de hangi sınav nedir ekleyeyim:
70-270
Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows® XP Professional
( Bu soruları adam gibi çözen bu sınavı geçer kardeşim, imzamı atıyorum. )
70-291
Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure
70-194
(nedir bilmiyorum)
70-298
Designing Security for a Microsoft Windows Server 2003 Network
tşk dostum.emeğine sağlık.bu arada yeni birşey öğrendim.sınavda geçtiğin soruya tekrar dönme şansın yokmuş.yani 1. soruyu yaptın ikiyi pas geçip 3.soruyu yaptıktan sonra geri dönüp 2.soruya bakma şansın yokmuş.girecek arkadaşların dikatine.
olurmu abi var var fakat su sekilde mesela diyelim 1. soruyu yap1yorsun sal altta bi kutucuk war back... die onu isaretlersen sInav bittiginde geri dönülmesini istediginiz sorular kars1n1za cIkIyor istediginize(tabi isaretliyse) geri dönebiliyorsunuz . . .
Özür dilerim flood yapt1m ama buna dikkat etmelisiniz. . .
benim s1nava girdigim makina win95 di bir kac hamle yaparsan1z kilitleniyor ctrl + alt + delete gibi yada alt + tab gibi o zaman s1nav iptal oluyor ve s1nav ücreti(70$) uçuyor ben denedim ama cenk hoca saolsun pc ar1za yapt1 gösterdi
arklar belgeyi sınawları ezberleyerek alırsanız daha sonra harbi hıckıra hıckıra aglarsınıs.ona gore iş teklifi cartı curtu gelcek zaten 90 91 93 94 en son simulasyon luydu dier lerinede gelmisti 100 ytl nizden olmayın bosuna .90 91 wermessenis zaten mcse olamıyosunuz.yani bunlar bos is.onemli olan bilmek.+ eger yiyosa ceh sınawına girin galeba 230€ ciwarıydı
bide teskur edersenis sewinirm+o blgeyle ise girip 1 ay sora cıkmak war
LİNK ÖLMÜŞ ARKADAŞIM
ayrıca bu sınava böyle sorularla hzırlanıp da kendini kandırma "paper-MCSE" olursun.Yani lafta MCSE olursun ama şu serverdaki hatayı bul onar derler şapa oturursun