MCSE SORULARI FULL SenSiz Farkıyla;)

SenSiz

Banned
Reaction score
0
alın sonunda upload bitti buyurun size mcse soruları :)

buyurun;
70-270
70-291
70-194
70-298

BUNLARIN DEVAMIDA VAR YORULDUM BİRAZ UYUDUKDAN SONRA DEVAM EDİCEM :) SİZDE BU BÖLÜMDE pAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM:) . . .

NOT:DÖKÜMANLAR TAMAMEN SenSiz'e AİTDİR isim verilerek kopyalanabilir:) . . .

SenSiz' Alıntı:
alın sonunda upload bitti buyurun size mcse soruları :)

buyurun;
70-270
70-291
70-194
70-298

BUNLARIN DEVAMIDA VAR YORULDUM BİRAZ UYUDUKDAN SONRA DEVAM EDİCEM :) SİZDE BU BÖLÜMDE pAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM:) . . .

NOT:DÖKÜMANLAR TAMAMEN SenSiz'e AİTDİR isim verilerek kopyalanabilir:) . . .

sağolasın kardeşim,
ben de yılbaşından sonra atayım elimdekileri...

bi de hangi sınav nedir ekleyeyim:

70-270
Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows® XP Professional
( Bu soruları adam gibi çözen bu sınavı geçer kardeşim, imzamı atıyorum. )

70-291
Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure

70-194
(nedir bilmiyorum)

70-298
Designing Security for a Microsoft Windows Server 2003 Network

Arkadaşlar cok saolun bendede var ama versiyonlar eski olmassa yılbaşından sonra bende uploadlayayım..

Emeğinize sağlık.....

eMeĞin iÇin SaĞoL SeNSiz.

tşk dostum.emeğine sağlık.bu arada yeni birşey öğrendim.sınavda geçtiğin soruya tekrar dönme şansın yokmuş.yani 1. soruyu yaptın ikiyi pas geçip 3.soruyu yaptıktan sonra geri dönüp 2.soruya bakma şansın yokmuş.girecek arkadaşların dikatine.

olurmu abi var var fakat su sekilde mesela diyelim 1. soruyu yap1yorsun sal altta bi kutucuk war back... die onu isaretlersen sInav bittiginde geri dönülmesini istediginiz sorular kars1n1za cIkIyor istediginize(tabi isaretliyse) geri dönebiliyorsunuz . . . :)

Özür dilerim flood yapt1m ama buna dikkat etmelisiniz. . .

benim s1nava girdigim makina win95 di :D bir kac hamle yaparsan1z kilitleniyor ctrl + alt + delete gibi yada alt + tab gibi o zaman s1nav iptal oluyor ve s1nav ücreti(70$) uçuyor :D ben denedim ama cenk hoca saolsun pc ar1za yapt1 gösterdi :D:D:D

zaten sınav bittiğinde karşına liste çıkıyor, işaretlemediğin sorular diye,

özet niteliğinde sayfa çıkıyor, şunları yaptın, şunları yapmadın diye....

geri dönüş yapabiliyosun ama dikkatli olmak lasım, butonlar karışık yanyana felan...

makine hızı da önemli elbette..

en komik olay da gizli kamera .)

anladım arkadaşlar bende henüz girmedim.geçen arkadaş bahsettiği için yazma gereği duydum.çok tşk ettim

arklar belgeyi sınawları ezberleyerek alırsanız daha sonra harbi hıckıra hıckıra aglarsınıs.ona gore iş teklifi cartı curtu gelcek zaten 90 91 93 94 en son simulasyon luydu dier lerinede gelmisti 100 ytl nizden olmayın bosuna .90 91 wermessenis zaten mcse olamıyosunuz.yani bunlar bos is.onemli olan bilmek.+ eger yiyosa ceh sınawına girin galeba 230€ ciwarıydı:D
bide teskur edersenis sewinirm+o blgeyle ise girip 1 ay sora cıkmak war

samuray kasmayın burda var dicene sen biraz kasıp tam link verde biz kasmayalım...ilgilenirsen sevinirim...

versiyon , tarih , sınavi olcan zman sana cıkan sorular .......

bunlar biras şans işi ben bunlarin hepsine calsdım calısdırdım kiısıler sınavlari gecdi bi ben girmedim.
aklıma ..... neyse

bu konuda bilgi almak isdeyen bana ulassın baya bi dokuman var bende.

paylaşımın için teşekkürler...

linkler ölmüş arkadaşlar nerde bu sorumlu ve sorunlu link sahibi

LİNK ÖLMÜŞ ARKADAŞIM
ayrıca bu sınava böyle sorularla hzırlanıp da kendini kandırma "paper-MCSE" olursun.Yani lafta MCSE olursun ama şu serverdaki hatayı bul onar derler şapa oturursun

saygılar.

Geri