Maximus Şirine'yi Sağ SaLim istedi oh bee =)

Tebrikler MAxi

2nizede Bir Ömür Boyu Mutluluklar..

Tebrikler!darısı başımıza!!:D Şu hayatta tek isteğim HH den bir kızla evlenmek! Bekar bayanlara duyurulur:D:D:D

vay be :D:D ne günlerdi yaw , forumda başlayan aşk , evlilik ile bitecek , artık bora yı şahit yaparsın maximus :D

Uzunefe' Alıntı:
vay be :D:D ne günlerdi yaw , forumda başlayan aşk , evlilik ile bitecek , artık bora yı şahit yaparsın maximus :D
:D bızım askımız forumda baslamadıkı :D 21/02/2004 te atık ılk adımımızı . cok sukur bu gunlere geldık. nkah sahıdımız hazır ama LAZASLAN abim. :victory :victory :victory :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :clap :clap

HayırLı uuuurLu oLsun...
En kısa zamanda Dünya ewine girmeLeri diLeğiyLe...
ßu arada damadımızıda teßrik ediyorum =)

Allah Tamamına Erdirsin :D

Allah Tamamina Erdİrsİn Ne Dİyelİm.mutluluk Hep Yaninizda Olsun:)

mutluluklar maximus abi

tesekkurler emıne. ya bu ıs ne kadarda zormus beee. ter banyasu yaptım valla. mal mal oturmaktan baska bıse yapmadım . bıse askım ın kapıdan benı ızlemesı cok hostu ama o benı ızlerken bakıyodum benı gulme tutuyodu kayınpederde bana bakıyo gulemedımde . :durdurun. aklı olan kışın gitsin kız ıstemeye hava soguk olsa bıle usumez hatta terler. ben dedıgım gıbı ter banyosu yaptım .

SENİ ÇOK SEVİYORUM ŞİRİNEM

haha!! :D dai sen ne diyorsun. ben bide tuzlu kahve içmiştim o gece... kusacaktım... o zamanlar çok çekinirsin ama sonra - sonra açılırsın. tecrübe konuşuyor. eskiden çukulata alıp gitmiş, kız istemiştik... şimdi onlar çukulata alıyor ben bkz: aşağıda ki smiley

Emotion_200.gif
sonra dişler
Emotion_1.gif

HAYIRLI OLSUN HADİ BAKEM SİZ BENİM ABİLERİMSİNİZ BeNDE BÜYÜNCE İSTİYECEM SİZDE AÇARSIN BANA BÖLE KONU:D:D:D

Geri