Maximus Şirine'yi Sağ SaLim istedi oh bee =)

ay çok sevindim.çok mutlu olun.ben evliyim ve eşimle çok mutluyum.şirine hanım elinden geleni ardına koyma aldır kız ne istersen.sonra para bolda olsa almaz bu erkekler.naz yap kız.valla benimki verem oluyor isteklerimden.paristen gelinlik tria yüzük ne tek taşıymış,pırlanta set al,sonra 15 tane bilezik yeter napcan zaten takmazsın kız,sonracımaaaaaa şimdi birsürü mobilya lazım hep eskitme alki tuzlu olsun ok,kız evi naz evidir alcak tabi,sonra çırağanda nişan iste,ama çok mutlu oldum sevenlerin kavuşmasına.ayyy ne güzel.hemende çocuk yapmayın ok,gezin tozun.benim oldu hemen,ama yinede sahranilimi çok seviyorum,siz buldunuzmu isim çocuklarınıza,biz nişnlıyken bulmuştuk isimleri,ay ne güzel günlerdi,bol bol eğlenin nişanlıyken,evlilik moduna girince pek olmuyor öyle çok gezmek,birde maxsimus bey sözlünüzle çok ilgilenin öle işe güce dalıpta kızı ihmal etmeyin.benim eşim allah versin hafta sonu bile bankada çalışanlarla uğraşıyo,neyse bibirinizi kırmayın,bu dönemde gerginlikler çok olcaktır aileler arasında siz idare edin ortalığı,işin zoru daha yeni geliyo yani.artalığı sakin tutun yani,ay birde düğün öncesi dans provası yapın.ay insan nekadar utanıyo ya,herkes bakıyo falan,eşim terden sucuk gibi olmuştu,neyse çok konuştum.mutluluklarrrr

SAHRANİL' Alıntı:
ay çok sevindim.çok mutlu olun.ben evliyim ve eşimle çok mutluyum.şirine hanım elinden geleni ardına koyma aldır kız ne istersen.sonra para bolda olsa almaz bu erkekler.naz yap kız.valla benimki verem oluyor isteklerimden.paristen gelinlik tria yüzük ne tek taşıymış,pırlanta set al,sonra 15 tane bilezik yeter napcan zaten takmazsın kız,sonracımaaaaaa şimdi birsürü mobilya lazım hep eskitme alki tuzlu olsun ok,kız evi naz evidir alcak tabi,sonra çırağanda nişan iste,ama çok mutlu oldum sevenlerin kavuşmasına.ayyy ne güzel.hemende çocuk yapmayın ok,gezin tozun.benim oldu hemen,ama yinede sahranilimi çok seviyorum,siz buldunuzmu isim çocuklarınıza,biz nişnlıyken bulmuştuk isimleri,ay ne güzel günlerdi,bol bol eğlenin nişanlıyken,evlilik moduna girince pek olmuyor öyle çok gezmek,birde maxsimus bey sözlünüzle çok ilgilenin öle işe güce dalıpta kızı ihmal etmeyin.benim eşim allah versin hafta sonu bile bankada çalışanlarla uğraşıyo,neyse bibirinizi kırmayın,bu dönemde gerginlikler çok olcaktır aileler arasında siz idare edin ortalığı,işin zoru daha yeni geliyo yani.artalığı sakin tutun yani,ay birde düğün öncesi dans provası yapın.ay insan nekadar utanıyo ya,herkes bakıyo falan,eşim terden sucuk gibi olmuştu,neyse çok konuştum.mutluluklarrrr

naptın sahra :saskin maximus şimdiden battı desene. ona da yazık. sonra vazgeçer falan allah korusun. :p :p :p

allah mesut etsin

mutlulugun en iilerini hakeden maximus abime hayırlı olsun :goz:

büyük gün bugün allah tamamına erdirsin

SAHRANİL' Alıntı:

ahaha maxi bunların hepsini almaya kalkarsa batar zaten.batarsada şirineyi alamaz.üstüne bi de Kemal amcadan dayak yer :durdurun

ama şirinecim bak sölüyorum sana kulağını aç dinle.azcık naz yap kızım.ne böle sadece tek taş filan.mobilya almaya giderken bende geleyim senle gör bak neler beğencez senle.almasında görelim :durdurun

ben bi gelinlik beğenmiştim.onu diktirtelim sana.ucuz hem.eski fiyatla tamı tamına 2 milyar 750 milyonCUK :durdurun

enişte kolay gelsin.öpüyorum kocaman seni :durdurun

bi tatile gittik neleri kaçırmışız
ömür boy mutluluklar

Tebrik ederim.Ömür boyu mutluluklar. Darısı tüm bekar HH lilerin başına :)

reavenn' Alıntı:
düğüne tim hh ahalisi davetli mi yaw...:D
Allah tamamı erdirsin yaw ilk birleşen çift olarak
sizleri tebrik edeyiroum....:D

Yapma ya 340 bin kişiyi nereye sığdıracan bu sayıyı alacak meydan bile yoktur Türkiye'de :)

Hehe :D maximus abi sonunda
artık msnde seni seviyorum şirine göremiyecez yani
iş bitmiş :D şaka şaka :D

maxim verdiLer mi yengeyi sonunda :durdurun

Geri