Max Payne 3 Yardım

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Dostlar oyunu satın aldım yükledim zar zor 1 bucuk günümü aldı.. Oyunu acarken social Clup devreye girmeden offine moddan oyuna giriş yapıyorum.. Video geliyo izliyorum videodayken ilkinde mavi ekran attı sonrakilerde direk mavi ekran vermeden kapanmaya başladı crackle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.. Oyun acılıyor çünkü.. Video devam ederken ortasında pc kapanıyor.. En son olarak artık oyunu açmaya calışırken kapanmaya başladı..
Ekran kartından sıkıntı olacağını düşünüp güncelleme yaptım güncel olduğunu söyledi
Isınma problemi olamaz çünklü 40 liraya en iyi soğutucuyu aldım ve pc 65 70 arasında ısısı
başka bi problem olacağını sanmıyorum google'dan cok araştırma yaptım.. İlaç diye bişey varmış bi çok yol ama çözüm bulamadım.. Bana yol gösterip bu oyunu oynamamı sağlayabilecek bi arkdaş varsa minnettar kalırım oyunu alalı 5 6 ay oldu bi kurup oynayamadım içimde kaldı =)

dostum bildiğim kadarıyla Black Box sürümünde crak işlemi olmuyor.. Deneyipde dosyaları bozmak istemedim.. Şöyle bir şeyi fark ettim dün geceden sabaha kadar denedim.. Full Screen deyken oyun acılmıyor ama küçük pencere şeklinde acınca oyunu bir sıkıntı yapmıyor ..Bilgisayarın ekran kartı mı yetmiyor diyeceğim ama bilgisayarımın sistem özellikleri yetiyor ama sizde bakabilirsiniz..Ekran çözünürlüğüm 1366*768 dir oyunun grafik ayarlarınıda buna göre ayarladım.. Şuan için tek sorun Full Screen de çalıştırmıyor oyuna girdim başlattım hiç kasmadan videoyu izliyorum oyunun başındaki her seferinde videonun farklı yerlerinde oyun kapanıyor ve çalışmayı durdurdu diyor.. full screen de ikende direk hiç birşey demeden kapanıyor.. Oyunun crack veya birşeyinde problem olduğunu sanmıyorum.. Oyunda problem yok benim bilgisayarımda bir problem var arakdaşım knigt online yüklemişti client leri falanv ardı pcde virüs var büyük ihtimalle zaten çoğu dosyaya'da erişimim enlgellendi.. İzniniz yok gibisine bir çok sorunla karşılaşıyorum.. Ama bu sorunun format atmadanda çözüleciğini sanıyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Teşekkürler şimdiden

Casper marka

i7 8 çekirdek işlemci tam sürümünü bilmiyorum
2 Gb paylaşımlı ekran kartı 512si ramden
750 GB disk alana
8 Gb ram
Isınma problemim yoktur 65 70 arasında ısı sürekli ve soğutucu var altında

evet update yapmıyor internet acıkken bile bunu hemen deneyim olumlu veya olumsuz dönüş yapacağım teşekkürler

Buradaki Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönetten.. Uzaktan yordam çağrısını acıp kurtarma sekmesine geçtiğimde benim seçeneklerim kapalı hiç bir şekilde oynama yapamıyorum üstünde.. Acaba ne gibi bişey olmuş olabilir ve nasıl düzeltebilirim =:/

Dostum bu benim bilgisayardan değil ama başka bir arakdaş caps atmış aynı sorunu yaşıyorum..

kxtur.png
[/url][/IMG]

upp+++++++

Bios güncellemeyi deneyip virüs taraması yaptırırmısın.

Taramayı Combofix ve eğer ful sürümünü bulursan Malwarebytes Anti Malware ile yaptır.

Normal şartlarda mavi ekran ve reset atması genelde ram le alakalıdır.

Bunlar bir işe yaramazsa eğer oyunu komple sil.Belgelerimde ve program filesteki artık klasörleri temizle.

Oyunun blackbox kurulumunu resimli olarak anlatan bir yerden bakarak gerçekleştir.

Kurulumdan sonra internet bağlantını kes ve offline modda giriş yapmayı dene.

Update yapmaması da bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.

Dostum benim büyük ihtimal çözünürlük sorunum var oyunu küçük ekranda acabiliorum ama büyük ekranda acamıyorum büyük ekrandada acılıyor bazen ve böyle sorunu çoğu kişi yaşıyormuş aramadık yer bırakmadım... Girmediğim site kalmadı...
Max payne 3 ün iki sürümü var ikisinide indirdim bitanesine crack gerekmiyor zaten.. ötekine envayi çeşit crack denedim ama çözünürlük problemim var pc ye format atıcam zaten.. Sonra yeniden yapılandırıcam.. Bıktım artıksorunlardan çözünürlü sorununuda oyunun içindeki bi belgeyi not defteri biçiminde acıp bi yazıyı değiştiriyormusuz.. Düzeliyormuş ama ben oyuna girdim zaten çözünürlüğü düzelttim 1366 78o px benim ekranım ona göre ayarlamama rağmen pc direk kapanıyor =/ neden sorun yaşıyor herkes bu oyunda bu kadar anlamadım..
İlaç diye bişey yayınlamışlar ama anlayamadım nasıl kullanılacağını ve saçma geldi Çünkü cleant'li bir oyun bugun ilaç yaparsın yarınişe yaramaz haksızmıyım kesin bi çözüm bulabilecekmiyiz merak ediyorum..

Reloaded derken.. Oyunlarda reloaded ne demek bilmiyorum =/

Reloaded ve Skidrow oyunları kıran ekiplerin isimleri.

Blacbox, sıkıştırılmış ve dosya boyutu daha küçük olduğu için tercih ediliyor ama hata payı daha yüksek.

Bilinen oyun torrent sitelerinin dışında indirme yapma.

Zaten bu 3 sürümün dışında da paylaşım yapmıyorlar.

Geri