chester26
♫Цпẳρρя
Dostlar oyunu satın aldım yükledim zar zor 1 bucuk günümü aldı.. Oyunu acarken social Clup devreye girmeden offine moddan oyuna giriş yapıyorum.. Video geliyo izliyorum videodayken ilkinde mavi ekran attı sonrakilerde direk mavi ekran vermeden kapanmaya başladı crackle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.. Oyun acılıyor çünkü.. Video devam ederken ortasında pc kapanıyor.. En son olarak artık oyunu açmaya calışırken kapanmaya başladı..
Ekran kartından sıkıntı olacağını düşünüp güncelleme yaptım güncel olduğunu söyledi
Isınma problemi olamaz çünklü 40 liraya en iyi soğutucuyu aldım ve pc 65 70 arasında ısısı
başka bi problem olacağını sanmıyorum google'dan cok araştırma yaptım.. İlaç diye bişey varmış bi çok yol ama çözüm bulamadım.. Bana yol gösterip bu oyunu oynamamı sağlayabilecek bi arkdaş varsa minnettar kalırım oyunu alalı 5 6 ay oldu bi kurup oynayamadım içimde kaldı =)
Ekran kartından sıkıntı olacağını düşünüp güncelleme yaptım güncel olduğunu söyledi
Isınma problemi olamaz çünklü 40 liraya en iyi soğutucuyu aldım ve pc 65 70 arasında ısısı
başka bi problem olacağını sanmıyorum google'dan cok araştırma yaptım.. İlaç diye bişey varmış bi çok yol ama çözüm bulamadım.. Bana yol gösterip bu oyunu oynamamı sağlayabilecek bi arkdaş varsa minnettar kalırım oyunu alalı 5 6 ay oldu bi kurup oynayamadım içimde kaldı =)