Masaüstü Yokkk

hack007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ilk defa böyle birşey başıma geldi galiba.pc yi açıyorum masaüstü ekranı açılıyor fakat hiçbirşey yok masaüstünde başlat falanda yok.ama age of empires 3 ü yükledim oynadım errtesi gün böyle oldu napmam lazım?Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

WindowsLogo + D tuşuna bas. Masaüstün geri gelir.

yada ctrl + alt + delete tus kombinasyonuyla gorev yoneticisini acip explorer.exe islemini baslatman gerekir : )

Watchful Ctrl nin yanındaki logoya basıyorum + D ama olmadı.Lamagro explorer.exe yi denemiştim zaten gene denedim hiçbişey olmuyo.vede en kötüsüde daha dün kurmuştum işletim sistemini offff.Acaba Virüsmü yani tek sebep?

tahminim virus o zaman dostum. formattan baska care gozukmuyor. birde formattan sonra disklerini kontrol et yedeklerinde olabilir.

hmmm sağolasın yedekleri kontrol etmek aklımdaydı galiba ama unutmuştum çok sağolasın.offf gene mi format ya.Bir arkadaşta Windows logo +D yi dene dedi umutlanmıştım ama olmadı.Bide oyundan sebep bişey olabilirmi?Mesela Cd de virüs varsa?

Durum acilse hemen formatlama
ne kullanıyosun işletim sistemi olarak

Ya kaspersky den başka düzgün kasmayan bir antivirüs programı varmı acaba?Nod32 de kasıyodu galiba.Bide sistem 1.7Celeron ram 512 ama fayda etmiyo.Dün yeni format attığımdada kasperskyi bilebile kurmadım çünkü pc de hiçbirşey yapılmıyo kasılmaktan malesef.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde ikidebir karaliste oluyo key bulamıyosunuz.

Defthelog nasıl yani esas acil olduğu için hemen çözüm bulmak istiyorum ama formatsız.bugün halletmiş olmam lazım.XP kullanıyorum.

Ya kaspersky den başka düzgün kasmayan bir antivirüs programı varmı acaba?Nod32 de kasıyodu galiba.Bide sistem 1.7Celeron ram 512 ama fayda etmiyo.Dün yeni format attığımdada kasperskyi bilebile kurmadım çünkü pc de hiçbirşey yapılmıyo kasılmaktan malesef.Yardımlarınızı bekliyorum.Birde ikidebir karaliste oluyo key bulamıyosunuz.

Defthelog nasıl yani esas acil olduğu için hemen çözüm bulmak istiyorum ama formatsız.bugün halletmiş olmam lazım.XP kullanıyorum.

Yanlış hatırlamıosam hkey current userda böle bi sekme kayıt vardı
genelde hatalı birleştirme yada bakım yapıldığında onaylanmamış prolarla sorun çıkıodu ondan sordum..

kurduğun işletim cdsini tak başlat çalıştıra(ctrl+r) sfc /scannow yaz. sistem dosyalarını onarsın belki sorun düzelir ama önce virüs taraması yap sağlam bir av ile

Blade başlat çubuğuda gözükmüyoki yalnız ctrl alt delete yaptığımda ordan işlem yaptırabiliyorum ama çalıştırın komutu ne bilmiyorum yani nasıl yapabilirim bu dediğinizi?Yardımınız için çok teşekkürler.

Ne yaparsan yap yine format atmak zorunda kalacaksın. İyisimi sen yedeklerini bi tarattır. Sonra bas formatı gitsin.

Antivirüs olarak AVG kullan.

Blade hata veriyo sfc/scannow diyince çalıştır a.format atarım sorun değil ama yani kasmayan iyi bir antivirüs kimse önermiyo.yardımlarınızı bekliyorum.celeron 1.7 ve 512 ram var.kasperskyi kurunca acayip kasıyo.

watchful kasarmı pc yi AVG?birde sitede varmı varsa hangi sürümünü yükliyim?vede format atmadan nasıl taratcamki?eğer güvenli modda yüklenirse taratırım çünkü masaüstüm yokki arkadaşım hiçbişey yapamıyorum.Sağolasın yardımların için.

Explorer Çökmüş olabilir.
CTLR + ALT + DELETE --> Görev yöneticisi * Çalıştır Konsolundan - " explorer " yazıp enterla..

Explorer gelir de masa üstü düzelirse sorun kalmaz.

ama yinede güzel bir bakım yap derim.

Nihil olmadı denedim.Blade sağolasın indirip denicem.

Blade arkadaş 1 GB Ram den bahsediyo ama kasar tabiki benim 512 Ram bildiğiniz iyi kasmayan bir AV varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Blade peki benim durumum için ne yapmam lazım?Yani panda ie ile mi taratıyim yoksa panda antivirüs ile mi?Sağolun yardımlarınız için.

panda ie ile tabiki pandadan başka kurtarmaz 512mb'tı, güncellemeri yapta tarat eğer serial falan olmazsa ö.m gönder yardımcı olurum

Geri