Masaüstü Yokkk

Çok sağolun yardımlarınız için.

bende de aynı sroun wardı. 2 pc de de sakın ha sakın sadece tek partitation a format atma.
ben sürekli öyle yaparak kurtulmaya çalıştım. ama olmadı...
komple format atacaksın full system c-d-e-f-.... ne kullanıyosan.sonrada sıfırdan kur herşeyi.bide arkadaşım fdisk çekebiliyosan fdisk çek derim

Güvenli kipte açmayı denediniz mi?

Eğer oluyosa Age of'u kaldırın, Registry Fixer programlar ile Registrynizdeki problemleri çözümleyin.

Ek olarak; Panda kasan bir antivirüs programıdır. Nod32 de bile kasan bir sisteminiz varsa;

İnternette olan gezintilerinizi PCnize kurduğunuz bir "Virtual XPde" yapın. Virüs girme şansı %0dır.

walla arkadaşlar şöyle söyleyim bunun çaresi yok sadece komple format işe yarıyooo...2.5-3 sene uğraştım komple formatla çözdüm işi.
hiç bi zaman d ye kıyamıyodum mp3 ler filmler orda die.bi anda kıydım ve pc 6-7 aydır takıt takır çalışıyo...
ama bu hafta hdd yandı o ayrı mesele :D :durdurun

olası her yöntemden bahsedilmiş. explorer.exe yi çalıştırdıgında herhangi bri hata alıyormusun ? hata alıyorsan birisnden explorer.exe dosyasını alıp kntrol edebılırsın. sistemini explorer'a alternatif olarak 7zip'in file manager eklentisinden yönetebilirsin(dosyalarını yedeklemek için) antivirus olarak senin pc'in için en ideali ad-aware Se olucaktır onu yükleyip kullanabilirsin... aynı zamanda kullandıgın tarayıcılarda firefox olsun internet explorer olsun(ie'de olmaya bilir xpde bildiğim kadarıyla sisteme komple entegre durumda çünkü) bunlarlada dosyalarını görünteleyebilirsin...

benim tavsiyem hiç uraşma çek temiz format mp3 we resimlerini kntrol ederek yedekle (uzantılarına bak) c-d ye bas formatını çiçek gibi çıkar pcni sonrada kuvvetli bişeye ihtiyacın yok ad aware-se işini görücektir indir kur onu kullan ;) ben xp kullanırken ad aware se kullanıordum(3 sene önce : ) )

virüsse bazı virüsler arşivine de bulaşır bunlara örnek win32 parite b ve win32 nemsi virüsü
benim başımada aynı olay geldi bitdefender ile temizleyip kurtuldum tabi arşivdeki bazı virüs bulaşmış dosyalarımı sildim

pc ye kaspersky i yükle. gerekli güncellemeleri yap ve pc yi güvenli modda baslat ve güvenli mod altında pc yi kaspersky ile tarat.
bunu cok defa kaspersky ile düzelttim.

öncelikle güvenli modda aç pcni. sonra başlat > programlar > donatılar > sistem araçları > sistem geri yükleme seçeneklerine tıkla uygun bi tarih seç ve geri yükle

sağolun yardımlarınız için format attım zaten şimdide kasperskyi kurcam.

Geri