ManU 0-1 BJK [ŞL 5.Hafta - Tek BaşLık]

Öncelikle gözümün önüne dün Chelsea maçında beşiktaşın 11 aklıma geldi. kalede Cordoba ,Savunmada ZAGO,RONALDO,Ortasaha Gıunti,Sergen,ilerde İlhan Mansız,Ahmet dursun. 2003'ten Bu yana En iyi Kadroyu Yakalamak üzere olan beşiktaş Gerçekten Müthiş defans Yaptı 70 dakika boyunca geçit vermedi.Rüştü Geçmiş Yıllarına Geri Dönercesine Toplar Çıkarıyordu.2003 Ruhu Geri Geldi.ASİ RUH!

BJK'yi tebrik etmek lazım .
Fb'nin Arsenal'e deplasmanda yapamadığını , Bu sene BJK Man. yaptı .

13 kişi ( 2 Direk :durdurun ) Defans yaparak 1 Tane atıp üstüne yattılar ve 3 Puanı alarak döndüler .
İşin kötü tarafı CSKA kazandı .
BJK'nin kaderi Kendi ellerinde değil malesef .
Bu Sistem karmaşası yaşayan ve iyi oynamayan Wolfsburg Man. Deplasmanında Puan alması lazımki BJK , CSKA'yı yenerde UEFA'da yoluna devam edebilsin .
Wolfsburg'un puan alamaması dahilinde BJK'nin galibiyeti Sadece bir İstatistik olarak Tarihteki yerini alacak .
2 Maçtada Wolfsburg'a gol atamamanın Acısını Eğer 3 Lü averaja kalırlarsa yaşayacaklar .

Ben pek Umutlu Değilim Wolfsburg'un Man. Deplasmanından Puan alacağından .
Çünkü Attıklarından daha fazla yiyorlar .
Ligtede Şampiyonlar liginde de .

Umarım Wolfsburg Puan alır , BJK'de burda kazanır .
Yoksa bu Galibiyetin Hiçbir Amacı , Anlamı kalmıcak .
:hhmencool:

Tahminlerim tuttu. İyiki de tuttu..

Tebrikler Beşiktaş ve Rüştü !

gruptaki hesapLar bir yana mühim oLan Beşiktaş'ın OLd Trafford'da diğer büyük Türk takımLarının başardığını başarmasıdır..

Abbbbbbbbaaaaaovvvv Maçta son dakikalarda Dua etmekten cennetlik olduk Rüştü Süper kurtarışlar yaptı .. Ve ayrıca Manchester yedek kadro diyorlar ama o Kadro Türkiye de olsa açık ara şampiyon olur ...

Dikkat Çekmek istiyorum : Obertan Geleceğin Yıldızı olabilir müthiş bir topçu

Abbbbbbbbaaaaaovvvv Maçta son dakikalarda Dua etmekten cennetlik olduk Rüştü Süper kurtarışlar yaptı .. Ve ayrıca Manchester yedek kadro diyorlar ama o Kadro Türkiye de olsa açık ara şampiyon olur ...

Dikkat Çekmek istiyorum : Obertan Geleceğin Yıldızı olabilir müthiş bir topçu

aynen kardeş , böyle yedekmi olur adamlar harbi harbi as takım gibi...

Golün 19:03'te gelmesi çok güzel oldu :) Ayrıca bu gol ManU'nun şampiyonlar liginde yediği 200. golmüş. Tebrikler BEŞİKTAŞIM

Geri