ManU 0-1 BJK [ŞL 5.Hafta - Tek BaşLık]

2 tane yiycek döncek evine keşke yense

ama fenerbahçe ve fırat aydunus yok karşısında yanında

Maçı izledin mi? ne demiş ünlü düşünür Pascal Nouma; maç bitince konuş. işte böyle geçirilir.

Denizli: "Beşiktaş budur"

Beşiktaş'ın 1-0'lık tarihi Manchester united zaferinden sonra teknik direktör Mustafa Denizli maç sonu yaptığı açıklamada galibiyeti Türkiye'ye adadı.

Tecrübeli teknik adam maç sonu yaptığı açıklamada: "Bu Beşiktaş ile birlikte ülkenin galibiyetidir. Futbolcuların ortaya koyduğu mücadele, kazanma arzusu tek çıkış yolumuzdu. CSKA'nın Wolfsburg'u yenmesiyle başka çaremiz kalmamıştı. Biz kaybetmeyi düşünmedik. Çok fazla söylenecek bir şey yok. İyi bir takım savunması yaptık. Beklemedik değişiklikler oldu. Burada yüzlerce takımın çıkamadığını biliyoruz. Bu sonuç bizim gururumuzu çok okşuyor. Bu da hakkımız. İbre İstanbul'da bizim lehimize dönecek. 2-1'in dışında kazanacağımız her sonuçla bilet bizim olacak. Kısacası Türkiye adına güzel bir futbol gecesi oldu. " dedi.

Denizli sözlerini şu şekilde sürdürdü "Sayın başbakanımız önce başkanımız ile görüştü. Sonra ben konuştum. Türkiye'ye Beşiktaş adına böyle bir gece yaşattığımız için mutluyuz. Beşiktaş'ın büyük tarihinde güzel bir sayfadır bu. Sezon başından bugüne yaşadıklarımızı kısa bir film şeridi gibi hatırlarsak, bir takım kötü ortamlarla karşılaştık. Beşiktaş'ı yürekten seven herkese aynı şeyi söyledik. Bu takıma karşı olan güveninizi yitirmeyin. Beşiktaş budur. Haftalardır bu grafik hep yukarıda. Bizim en büyük avantajımız bu."

Mustafa Denizli Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'e yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise "Fenerbahçe maçının son beş dakikasında bu gerçekleşen sesleri ben gerçekçi bulmuyorum. Söylenmesi kolay bir tezahürat, şarkı gibi söylüyor. Fakat Yıldırım Demirören çok daha farklı iyi tezahüratları hakediyor" dedi.

Deneyimli çalıştırıcı Beşiktaş taraftarı için "Son derece yaratıcı, uyanık. Benim onlara bir mesaj vermem gereksiz. Onlar kendi mesajlarını kendi verir" derken ligin seyri ile ilgili olaraksa "Yine bir tahmin yapacak mısınız?" şeklindeki soruya "Acele etmeyin, acele etmeyin" diye cevap verdi.

millet yenince tencere olur Beşiktaşım yener kapak olur.

Ya abi ben hala inanamıyorum. Mençıstıra geçirdik yaaa. süper

14232_187481481651_87818806651_3481338_4370799_n.jpg

YaLnız Kader Midir? Tarih Tekerrürden Mi İbarettir Nedir?

TeLLo'nun GüzeL GoLünü Tekrar İzLerken Az Önce Dejavu OLdum Sanki...

Fener, ManU'yu Yendiğinde ManU Rekor Kırmak Üzereydi YeniLdi, Şimdide Nereden Bakarsanız Benzer Bir Durum Var...

ManU 0-1 FB İdi O Zamanda Şimdi De ManU 0-1 BJK...

FenerbahçeLi BoLiç'in GoLünü BiLen BiLir O Maçta SoL Çaprazdan Ceza Sahası Dışından Vurmuş Ve Defansa Çarpan Top Aşırıp KaLeye Girmişti...

Şimdide TeLLo Aynı ŞekiLde Sağ Çaprazdan Ceza ALanı Dışından Topa Vuruyor, Top Yine Savunmaya Çarpıyor Kavis ALıp Köşeden AğLara Gidiyor...

Bu Kadar BenzerLik Çok İLginç Ve AnLamLı Doğrusu... =)

TebrikLer beşiktaşıma Türk Futbol tarihine adını tekrardan altın harflerle yazdırdı

hepsi süper oynadı özellikle Rüştü Fink ve Ferrariye bayıldım zafer Türkiye'nin zaferidir ;)

Ayrıca Şunu Da BeLirteyim Ki İşin Garibi Fenerbahçe O Sene, ManU'yu Yendiğinde, ŞampiyonLar Ligi'nde 7 Puan TopLamış Ve 3. OLmuştu Sanırım, Hafizam Beni YanıLtmıyorsa, Ama O Dönemde 3. OLan Uefa Kupasına Devam Edemediği İçin ELenmişti Fenerbahçe...

İnşaLLah Beşiktaş 3 Puan Daha ALır Ve 7 PuanLa Uefa Avrupa Ligi'nde 3. Takımımız OLarak YoLuna Devam Eder =)

Keşke inanmak yetseydi...Ama dediğim gibi ben bu galibiyete mucize gözüyle bakmıyorum,olması için dua edeceğim olursada şaşırmayacağım.Bizim 2000 yılında UEFA kupasını almamızada herkes mucize gözüyle bakıyodu.

Ne demiştim size :) Allah'ım sana şükürler olsun,bir baba hindi midelerine oturdu... :001_rolleyes:

TARİH DEDİĞİN DAKİKA-SANİYE YAZILIR

1900​

20psxvl.jpg

1901

28ils1u.jpg

1902​

90n9et.jpg

1903​

2hx0vnd.jpg

Hellsport beşiktaşın kazanması mucize demişti.En güzel Cevabı Beşiktaş Verdi.Al İngiliz devini 23 maçlık yenilmezliğine son verdi.HELAL OLSUN:SİZE HARİKAYDINIZ:BAŞKALARI GİBİ 0 puanla değil Fark yiyerek değil.TEBRİKLER....

İmkansız diye bi şey yoktur. Yedek ağırlıklı çıkarsa şansımız daha da artar..

Demiştim ve yüzümüzü kara çıkarmadılar. Şimdi sırada Sivas var. Seriye devam Kartal'ım...

:thumbup:

bir galatasaraylı olarak gercekten gurur duydum.

tebrikler karakartal

beşiktaşı tebriK ederim
avrupa Liginde 3 takımımızın oLması çok daha iyi oLacaK

bir ricam oLacaK
maçın tamamını upLoad edebiLeceK ya da tamamının oLduğu bir LinK verebiLeceK biri oLursa Lütfen konuya yazabiLir mi??
şimdiden tşkLer

Geri