..єЯDєM..
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
http://www.hackhell.com/besiktas/635566-manu-bjk-sl-5hafta-tek-baslik.html
Tek baslıga yazsaydın keşke
Tek baslıga yazsaydın keşke
2 tane yiycek döncek evine keşke yense
ama fenerbahçe ve fırat aydunus yok karşısında yanında
OLdtrafford 'dan puan La dönmek mucize. . .
Şimdi burada bazı detaylar mevcut. Mustafa Denizlinin takıma dönmesi (Lige) şunu gördü, Fenerbahçe ile galatasarayın lige hızlı başlamasını. Ama burada herkesin görmediği birşeyi. 12-15 hafta demesindeki neden de o dur. Bu iki takımın o haftaya kadar iyi gidebileceğini ve o haftalardan sonra düşüş yaşayacağı. Tabi bunları görürken takım kötüye gidiyordu. Sonra birkaç şanslı maçtan sonra erken gelen düşmeler ile takıma sarıldı, sahiplendi. Beşiktaş takımımının her takıma sahip olamayacağı bir özellliği var. Bu da takım savunması. Beşiktaş takımında ben forvetim, takım savunması yapmam, ben 10 numarayım tyopun peşinden koşmam diyecek oyuncular yok. Bunu yaratan Mustafa Denizli'dir. Peki şampiyonlar ligin de bu hava neden gözükmüyor. Bunun nedeni tamamıyla Mustafa Denizli'nin takımı baskı altında çıkartması. En kazanması gereken maçta (Wolsburg) bile takımı defansif ağırlıklı çıkartmıştır. Takım bu düşünce üzerine kurulu bir biçimde sahaya çıktığı zaman ofansif yetisini kaybetmiştir. Şimdi takımın önünde iki maç kaldı. Takımın kapasitesi gören Denizli bu iki maçtan 6 puan rahatlıkla çıkartabilir. Kimse şaşırmasın...
Stamford Bridge Chelsea 2-0 Goller Sergenden Geldi.Hatıladınmı dahası var Boliç'in Tesadüf golü oltrafford'a attı.Mücize değil olası ihtimaldir.Bu Düüşünce ve zihniyet Fenerbahçe Taraftarında olduğu sürece Avrupada Başarı Hayal olur.
Stamford Bridge'e giderkende böyle demişlerdi ama alnımızın akıyla cıktık geldik...Montano cok doğru şeyler yazmışsın,eyvallah kardeşim...:clap:clap
Stamford Bridge Chelsea 2-0 Goller Sergenden Geldi.Hatıladınmı dahası var Boliç'in Tesadüf golü oltrafford'a attı.Mücize değil olası ihtimaldir.Bu Düüşünce ve zihniyet Fenerbahçe Taraftarında olduğu sürece Avrupada Başarı Hayal olur.