ManU 0-1 BJK [ŞL 5.Hafta - Tek BaşLık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

UEFA_sampiyonlar_ligijpg.png

7269b4d7817a15c0a1f3b0dd24ad2ca4.jpg
vs-1.png
295wpps.jpg

manu-5.jpg

L4Hafta.jpg

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin verdiği izinle zorlu Manchester United maçı öncesi bir gün dinlenme fırsatı bulan siyah-beyazlı oyuncular, İngiliz rakibine karşı yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Beşiktaş, Manchester United ile yapacağı karşılaşma için yarın İngiltere'ye gidecek ve mücadelenin ilk hazırlığını da bu ülkede yapacak. 24 Kasım Salı günkü idmanla hazırlıklarını tamamlayacak siyah-beyazlı ekip, Manchester United ile 25 Kasım Çarşamba günü karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı kafile, Manchester United karşılaşmasının ardından 26 Kasım Perşembe günü İstanbul'a dönecek.

OLdtrafford 'dan puan La dönmek mucize. . .

Bu MoraL, Bu FutboL İLe Başaramayacağımız İş Yok.
İbo SırtLar Takımı ALayına Gideriz :)

Dünyada yenilmeyecek takım yoktur. İnanırsak neden olmasın. Tabi ki çok zor bi deplasman. Hiçbir maça benzemez bu. Ama neden olmasın ki?

Ayrıca yukardaki forma yerine şu bizim damalıyı koyar mısın erdem? Uğurlu damalı formamız uğurluuuu :)

rubin kazan barcelona yı deplasmanda yendi büyük sükse yaptı .. şimdi sıra bizde...

Amaç imkansız gibi gözksede bunu başarmak..
hadi Kartalım göreyim seni

Dünyada yenilmeyecek takım yoktur. İnanırsak neden olmasın. Tabi ki çok zor bi deplasman. Hiçbir maça benzemez bu. Ama neden olmasın ki?

Ayrıca yukardaki forma yerine şu bizim damalıyı koyar mısın erdem? Uğurlu damalı formamız uğurluuuu :)

Değiştim =))

İnanırsak neden olmasın. hiç birşey imkansız değildir.

umarım en iyi şekilde temsil ederler

Manchester United menajeri Alex Ferguson, Beşiktaş ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçında gençlere şans vereceğini açıkladı.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Old Trafford'da Manchester United'a konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Manchester United, grubun son iki maçında yedek ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını hatırlatan İskoç teknik adam, “Korumamız gereken bir adımız var. United’ın ağırlığına yakışacak bir oyun sergileyeceğimize eminim. Daha çok Carlin Cup maçlarında genç oyunculara şans veriyoruz. Son iki grup maçında da bu oyuncuları deneyeceğim. Welbeck, Gibson ve Macheda gibi genç oyunculara şans vereceğim” dedi.

Goal.com

ManU Bu Sene İçeride Oynadığı 12 Resmi Maçta, 9 GaLibiyet, 3 BeraberLik ALmış...

Uefa Avrupa Ligi İçin Son Şans, MutLak Kazanması Lazım, İnşaLLah Bir Mucizeyi GerçekLeştirirLer...

İmkansız diye bi şey yoktur. Yedek ağırlıklı çıkarsa şansımız daha da artar..

Zamanında Sergenle İngilterede Chelsea yi yenmiştik.Şimdi M.United i neden yenmeleyim.

İnanırsak neden olmasın. hiç birşey imkansız değildir.

Keşke inanmak yetseydi...Ama dediğim gibi ben bu galibiyete mucize gözüyle bakmıyorum,olması için dua edeceğim olursada şaşırmayacağım.Bizim 2000 yılında UEFA kupasını almamızada herkes mucize gözüyle bakıyodu.

Fenerbahçeli olarak tabiki Beşitaşın yenmesini isteyorum çünkü karşıdaki futbol pek şansımızın tutmağı ingilizlerin takımı yine şansı çok düşük türk takımının

Valla biz onların yedeğine 3 salladık burda.

Ordada bi galibiyetimiz var.

Bakalım işallah Sıra sizdedir.

Geri