MAC OS X Snow Leopard 10.6.2 [SSE2-SSE3] FOR INTEL-AMD (KENDİ UPLOADIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dvd ye nasıl yakıcaz çözen bulan bilen varmı?

ellerin dert görmesin kardeş ne zamandır denemeyi istiyordum mac işletim sistemini hemen çekiyorum tekrar sağol :durdurun

dostum zaten iso formatında. bıryerden nero yu indır dırekt yadır secenegıne tıkla. içini açmaya kalkarsan yazamazsın. ayrıca bootable mac dıskıdır yanı içni açsanda sadce bootsectorlerı gorebılırısn

acaba i3 destekliyormu indirdim ama kuramıyorum boot ekranında devamlı reset atıyor başka bi sebebi olabilirmi

MAC OSX İso Kalıbını 2x ile sorunsuz yazdırdım Pc'yi boot ettim.Darvin ekranı geldi kurulumu başlattım ancak apple simgeli gri bi ekran geldi ve öylece kaldı sorun nedir?Aynı sorunu yaşayan varmı?

MAC OSX İso Kalıbını 2x ile sorunsuz yazdırdım Pc'yi boot ettim.Darvin ekranı geldi kurulumu başlattım ancak apple simgeli gri bi ekran geldi ve öylece kaldı sorun nedir?Aynı sorunu yaşayan varmı?

-v komutu ile kurulumu başlat
sorun nerde ise hata olarak yazar
bu hazardın hazırladığı ilk dvd kurulum ekranını görebildiysen ,hatta kurabildiysen büyük başarı
bende hep kernel panic veriyordu

ben -v yapıyorum ama hep reset atıyor neden oluyor acaba

Ben -v komutu dediğiniz şeyi anlamadım biraz açıklarmısınız ... napıcaz - ve v ye birliktemi basıcaz ??

bende olmadı , büşürü seçenek denedim. en iyisi linux a devam

merhaba ustalar ben bu programı sorunsuz kurdum fakat açılınca gri ekran ve elma resmi geliyo öyle kalıyo acaba bunun sebebi nedir donanım olasa zaten kurulmazdı hata verirdi 1 de başka sitelerde şöyle yazıyor kurarken custom installation seçeneğine gir orda işletim programı hariç diğerlerinin çentiklerini kaldır öyle kur acaba böylemi yapsak

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak biri o kadar indirdik ya boşamı gitti

arkadasim donanimin desteklemiyordur genelde ekran kartindan olan sorunlardan oturu resetler olur... -v isini cozmediyse senin pc ye gore deildir... baska mac surumlerini dene.. bu surumleri pc lere uyarlayan insanlar... kendi pc donanimlarini baz aliyorlar maalsef yani baska surumleri indirip denemelisin... ideneb vs gibi

arkadasim donanimin desteklemiyordur genelde ekran kartindan olan sorunlardan oturu resetler olur... -v isini cozmediyse senin pc ye gore deildir... baska mac surumlerini dene.. bu surumleri pc lere uyarlayan insanlar... kendi pc donanimlarini baz aliyorlar maalsef yani baska surumleri indirip denemelisin... ideneb vs gibi

işlemci intel core i3 330m 3mb cache, ekran kartı nvidia geforce gt 320m 1gb harici, 3 gb ram

desteklemezmi

Beyler bana bi yardım edin o kadar indirdim deli olcam sabahtan beri uğraşıyorum ama hayla başladığım yerdeyim boot ekranı geliyor ve com.apple.boot.plist bulunumadı gibi bisey yazıyor deli olcam F8 e bastıgımda komut ekranı geliyor -v yazıyorum tekrar com.apple.boot.plist yazısı cıkıyor :S bide komut ekranında seçmek için Ethernet PXE Client gibisinden bi yazı var onu seçtiğimde yine com.apple.boot.plist bu yazı cıkıyor delircem :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri