M.Kemal Atatürk'e Yapilan Son Hakaret (Cok Önemli)

Balyozcu sunu unutmayalim ki Biz Ermeni soykırımı yapsaydik.Suan dünya üzerinde 1tane bile ermeni kalmazdi.Biz ki öyle Ülke'nin cocuklariyiz ki.Cephanemizin olmadiği zamanda süngü ile Bıcak ile koca bir orduyu devirip savas kazanmis ülkenin torunlariyiz.Biz ki öyle ülkenin torunlariyiz ki düşman'a insan gibi davraniriz,Esirlere insan gibi davraniriz.Çanakkalede alinan her esir kendi Askerimiz gibi bakmişlardir analarimiz.Kendi evlatlari gibi yaralariyla ilgilenmiştir.Ve ben Türkiye'mle Atalarim'la ve Atatürk ile Gurur duyuyorum.Ne Mutlu Türküm Diyene.

Ben de bu fikirdeyim PasHasan demek istediğim de bu zaten. yapmadığımız şeyleri bize yamarlar diyorum. Fırsat vermeyelim şerefsizlere...

bu millet bir atatürk daha bulamaz arkadaşlar.değerini bilelim ulu önderin

ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM..BENDE BİR GÖRÜNTÜ BULDUM ATATÜRK E YİNE HAKARET İÇEREN GÖRÜNTÜLER.EL BİRLİĞİ İLE BU GÖRÜNTÜLERİDE KALDIRTALIM..
http://www.youtube.com/watch?v=NB4ksfLzBdI SİZDEN RİCA EDİYORUM.KAÇ GÜNDÜR BU TÜRKLÜ E YAPILMIŞ HAKARET GÖRÜNTÜLERİ KALDIRTMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ..

ATAMIZA YAPILAN BÜYÜK HAKARET YÜCE TÜRK MİLLETİNİN GAYRETLİ ÇABALARI SONUCUNDA YOUTUBE'TAN EBEDİYEN KALDIRILMIŞTIR. AYRICA VİDEOYU GÖNDEREN ... YASAKLANMIŞTIR. HERKESİN GÖZÜ AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/QUOT herkese teşekkürler.....:clap

teşekkürler..içimin yağları eridi valla acayip sevindim..

o videoyu koyan ......................yedi sülalesini .................

Çok adi insanlar çok terbiyesizler. İnş kısa sürede bunuda kaldırırlar. Şunları koyanların açık adreslerini bi verseler varya ..............

Geri