M.Kemal Atatürk'e Yapilan Son Hakaret (Cok Önemli)

PasHasan

New member
Reaction score
0
youtube sitesinde büyük bir rezalet yaşanıyor.Ulu Önder'imiz adına koyulmuş bu video kemal gay turk adıyla yayında . Videonun kaldırılması için (Flag as Ina ropriate) Linkine Basınız ve oradan (Hate Speech) seçiniz.
Http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k
Bu rezalet'i görünce acaip sinirlerim bozuldu Küfür etmemek icin zor duruyorum.Tek Kelime Allah Belalarini Versin...

Okadar kişi bakmis yinede Yorum Yok.Arkadaslar Teşekkür İstemiyorum.Sadece Birazcik duyarli olup Yorum,Eleştiri fln Yapmanizi istiyorum.

Arkadaslar hic duyarli değilsiniz.okadar kişi bakmis 1tane yorum yok arkadaslar Teşekkür etmesenizde olur yorum yapin eleştiri yapin benim için yeterlidir.

bende diğer sitelere dağıtıyorum.....

o linkteki iğrençliği izlemek insanı fazlası ile üzüyor, arkadaşlarımıza çevremize o linki dağıtmak yerine aşağıdaki mesajı ilgili sitede bulunan http://www.youtube.com/contact linkindeki iletişim formuna aşağıdaki metnin yollanmasını tavsiye ediyorum, zira o video nun olduğu sayfadaki Flag as Inappropriate butonu ile tepki göstermek için o siteye üye olmanız gerekiyor, ancak http://www.youtube.com/contact bölümünde üye olmasanızda mesaj yollayabiliyorsunuz,

“YouTube administrators, The videos you have been still broadcasting contain contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk the founder of the Turkish Republic. Also, Turkish nation has been seriously insulted in this still broadcasting video. Because of these reasons, We do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible.''

ilgili metni milliyet gazetesindeki haberden aldım, türkçesi aşağıdadır,

“Yayınlamakta olduğunuz bu videolar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaret ve küfürler içermektedir. Ayrıca Türk milleti ciddi bir şekilde aşağılamaktadır. Bu nedenle sizi kınıyor ve videoların bir an evvel yayından kaldırılmasını istiyoruz.''

ilgili iletişim formunda herhangi bir kısıtlama olmadığından ben şahsen onalrca defa üst üste aynı mesajı yolladım,

Bu konuya değindiğin için öncelikle çok teşekkür ederim. ben de bu terbiyesizliği duyurmak amacıyla konu açacaktım. Ama daha erken davranmışsın. Duyarlılığın için de ayrıyetten teşekkür ederim.
Gelelim bu kendini bilmezin yaptığına. Profiline baktığım kadarıyla(profili http://www.youtube.com/profile?user=Stavraetos212007) bu şerefsiz haysiyetsiz ahlaksız ve de saygısız herif(en kibar bu şekilde tanımlıyorum) yunanistan dan ve bizi kötüleyen daha başka videoları da var. Eğer girip pofiline bakarsanız ne mal olduğu hakkında bilginiz olur.Yapmak istediği ise Ulu önderimizin şahsında Türk milletine hakaret etmek. Atamızın ve bizim Dünyadaki saygınlığına gölge düşürmek.Belkide egolarını tatmin etmek için de olabilir. Ama şu kesin ki yaptıkları onları asla ve asla amaçlarına ulaştırmayacaktır. Ben yapılan bu saygısızlığı kendime yapılmış gibi kabul edip gereken bütün tepkimi sağduyuyla ortaya koydum. Eminim ki duyarlı her Türk vatandaşı da gereğini yapacaktır.Bu olayla biraz moralimi bozsalar da kendi kimliklerini ortaya koymuş oldular Ne mal olduklarını bi daha anladık. Anladığım kadarıyla bu şerefsizlerin hala Sakaryadan İzmirden ve daha önce de İstanbuldan kuyruk acıları var. Atatürk devletimizi kurup hayallerini bitirdi.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA.

17297372-37408207.gif

Arkadaslar Gercektende cok sinirlendim birde bu konuya 3 kişi yorum yazmis bu kişilerin ellerini tek tek öpüyorum.Bir cok kişide bu msj'a bakmis ama kimse cevap verme yorum yapma zahmetinde bulunmamis.Onlarada tesekkür Ederim Türklüğünü Böylece belli etmiş...

valla arkadaslar mailime bu konuyla ilgili yazı alır almaz hackhelle kostum ama sagolasın cok duyarlı arkadaslar konuyu tasımış forumda olmasam ne sovwredim o ...
ama orda yazacagımı yazdım yunanlılara

ya kardeşim gereken neyse yapmaya çalışırım ben.Bide ulu önderimiz ATATÜRK'Ü kıskandıkları için devamlı böyle sataşmalarda bulunuyorlar...kendileri bu kadar büyük önder dahi, komutan çıkartabilmişler mi?

Arkadaslar bir özel mesaj ile karsilastim bir arkadasimiz bu konuyu acmis fakat baska bir yere acmis galiba bana dedi benim adima acabilirdin diye.Kusura bakmasinlar.İnsallah bunu Mod'lar görürler o konuyu bu köşeye tasiyip benim kini silerler.Ben Teşekkür İstemiyorum Teşekkürleri GhOsT10 nick'ine verin.Bir arkadasimizda 2 konu altinda kini görmemiş ve yeni bir konu daha acmis bu konunun aynisi.

ATAMIZA YAPILAN BÜYÜK HAKARET YÜCE TÜRK MİLLETİNİN GAYRETLİ ÇABALARI SONUCUNDA YOUTUBE'TAN EBEDİYEN KALDIRILMIŞTIR. AYRICA VİDEOYU GÖNDEREN ... YASAKLANMIŞTIR. HERKESİN GÖZÜ AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

irfanfatih' Alıntı:
ATAMIZA YAPILAN BÜYÜK HAKARET YÜCE TÜRK MİLLETİNİN GAYRETLİ ÇABALARI SONUCUNDA YOUTUBE'TAN EBEDİYEN KALDIRILMIŞTIR. AYRICA VİDEOYU GÖNDEREN ... YASAKLANMIŞTIR. HERKESİN GÖZÜ AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Önce İzmirden denize döktük şimdi de Youtube den döktük herifleri.:victory Hem böylelikle Türk Milletinin Duyarlılığının da farkına varmışlardır.Kudretimiz damarlarımızdaki asil kandan geliyor.Geçmişimize, Atamıza, vatanımıza sahip çıkmak hususunda Dünyada üzerimize başka millet yook.:biggrin
Arkadaşlar. ancak bir videoyu tepki göstererek kaldırmak geçici bi zaferdir.Biz bu şahsın videosunu kaldırırız.O şerefsizler, bizi karalamak için, haberimizin olmadığı birsürü video gönderirler.Ben derim ki onlar bizim Şanlı tarihimizi, Komutanlarımızı,Atalarımızı ve de Dünyaya örnek kültürümüzü kötüleyip başkalarına bu şekilde tanıtmadan. Gelin biz kendimizi doğru dürüst tanıtalım.İstanbulun bizim olduğunu, soykırımın yalan olduğunu anlatalım.Bikaç kişiyi inandırabiliriz demeyin sakın. O bir kişi terazinin kefesini -onlar aleyhimize çevirmeden-LEHİMİZE çevirebilir...

17297372-37408207.gif

balyozcu gercekten'de cok güzel düşünüyorsun.Ben video yapmasini bilsem coq güzel şeyler yapicam.Fakat birisinin bana öğretmesi lazim.Eğer öğretirseniz Güzel bir video cıkarabilirim ortaya.

hepinize teşekkürler, sağolun, ellerinize sağlık...

Evet Slayt Gösterisi yapmayi öğrendim.ζђάмυѓ kankam sağolsun hangi program ile yapicagimi söyledi ve bende kurcaladim sadece 15dk en ince ayrintisina kadar çözdüm olayi.Çünkü Cok Basit bir program yakinda video'larla karsinizda olucam.

PasHasan' Alıntı:
Evet Slayt Gösterisi yapmayi öğrendim.ζђάмυѓ kankam sağolsun hangi program ile yapicagimi söyledi ve bende kurcaladim sadece 15dk en ince ayrintisina kadar çözdüm olayi.Çünkü Cok Basit bir program yakinda video'larla karsinizda olucam.
PasHasan ben Windows Movie maker da bişeyler yapıyorum biraz kullanım bilgim var ama o program çok amatör kalıyor. Başalngıç için iyi ama kaliteli bi video için daha profesyonel programlar kullanmak lazım. En önemlisi güzel sesli ve telaffuzu iyi ingilizce bilen birisi.....
Bütün bunlar bir araya geldimi işlem tamamdır.Bizim gerçek tarihimiz var onlar gibi bişey uydurmaya çalışmayacağız zaten......:goz:

o HaKaReTi YaPaN YuNaNLı oRoSß* ÇocuĞuNu KıNıYoRum...
aRKaDa$LaR ßu YoUTuße üYeSiNi ßuLuP GeReKLi DeRSi VeRMeNiN ZaMaNı GeLMeDiMi Sizce.?
ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜMÜZÜN HAYSİYETİ VE ŞEREFİ TÜRK ULUSUNA AİTTİR!SADECE O VİDEOYU ORDAN KALDIRMAK ATATÜRK'ÜMÜZ İÇİN YETERLİMİ SİZCE.!?
BEN BURDAN BÜTÜN HACKHELL ALEMİNİ YUNAN SİTELERİ İÇİN GVDE GÖSTERİSİNE DAVET EDİYORUM!!!

PasHasan' Alıntı:
youtube sitesinde büyük bir rezalet yaşanıyor.Ulu Önder'imiz adına koyulmuş bu video kemal gay turk adıyla yayında . Videonun kaldırılması için (Flag as Ina ropriate) Linkine Basınız ve oradan (Hate Speech) seçiniz.
Http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k
Bu rezalet'i görünce acaip sinirlerim bozuldu Küfür etmemek icin zor duruyorum.Tek Kelime Allah Belalarini Versin...

Okadar kişi bakmis yinede Yorum Yok.Arkadaslar Teşekkür İstemiyorum.Sadece Birazcik duyarli olup Yorum,Eleştiri fln Yapmanizi istiyorum.

Arkadaslar hic duyarli değilsiniz.okadar kişi bakmis 1tane yorum yok arkadaslar Teşekkür etmesenizde olur yorum yapin eleştiri yapin benim için yeterlidir.
Merak etmeyin, Kedi ulaşamadığı ciğere, mındar dermiş, ülkemizi her yerden ve her koldan saldırsalrda, sizin gibi kan-ı saglamlar oldukça, bizi kimse yıkamamaz, yanlız şu bir gerçekki, BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK. İlginize can-ı gönülden saygıyla teşekkür ederim. M.B.

ben hack işinden filan pek anlamam ama, yürüyün aslanların, gidin şu gavur tohumlarına gereken dersi verin, bi dha Atamıza nasıl bakacaklarmış bi ögrensinler.Şerefs....., neyse..

Ben hack işinden felan anlamam ama, siz üstünüze düşeni yapın, zaten bi taraları yese, ta burdan dil uzatmazlar, delikanlı gibi zamanında karşımıza çıkarlardı, neyse tarih damarlarım gabardı, küfür etmicem, ona bile değmezler, yürüyünde burdan bile sesiniz dünyaya duyulsun, Şerefsi...ler ya... neyse...

Ben Yunanistan'a yakinim.Edirne'deyim o Burdan o video'yu yapanin kafasini yarayim yani isterseniz.Arkadaslar insallah bizden güzel bir video yapan cikar evet balyozcu'nun dediği gibi ingilizcesi iyi olan bir arkadas lazim.

PasHasan' Alıntı:
Ben Yunanistan'a yakinim.Edirne'deyim o Burdan o video'yu yapanin kafasini yarayim yani isterseniz.Arkadaslar insallah bizden güzel bir video yapan cikar evet balyozcu'nun dediği gibi ingilizcesi iyi olan bir arkadas lazim.
Ya arkadaşlar bırakalım kafa falan yarmayı. O şerefsizlerin seviyesine düşmeyelim, ama haketmiyolar mı ? Allahına kadar hakediyolar. Ancak biz onlara istedikleri gibi davarnmış oluruz. Sonra derler ki: "İşte biz size(Dünya kamuoyuna) demedik mi? Türkler barbar cahil insanlar diye. İşte gördünüz gerçek yüzlerini." Diye?? Sonra Ermeniler de:"Bizim de soyumuzu kırdılar."(sözde) diye kendilerini haklı çıkarmış olmazlar mı? Böylelikle onların ekmeğine yağ sürmüş olmaz mıyız? Bırakın şu avanakları arkadaşlar, onlar bizi çok küçük görüyolar tarihi unutmuşlar, bizleri unutmuşlar. Aman!! biz, bizim kim olduğumuzu çok iyi bilelim, ona göre davranalım.Bu iş öyle gördüğümüz her yunanlıyı pataklamakla olmaz.Hayır ben de çok istiyorum ama yol doğru değil.Kendimize yakışanı yapalım.Hem ne demiş atalarımız:"İtle it olunmaz..."

Geri