emrah1607
Banned
Sen daha ne dediğinin farkında değilsin.Benden bazı konular hakkında bilgi istiyorsun sonra yok soru sormadım yok cart yok curt...Kelime oyunu yapmayalım.Senin benden istediğin bilgileri yazdım.Bilgiler arasında da tireler içinde kısa anekdotlar aktardım ki cümle şumüllü olsun.Lakin nerede onu izan edecek feraset,kavrayacak idrak
Saygı meselesine gelince ben hakaret veya buna meyyal bir cümle kurmadım ki saygısızlık olsun.Sen saygıyı eğer senin M.Kemal'e davranman gibi telakki edersen herkes senin M.Kemal'e baktığın gibi bakmak zorunda değil.Ben sadece şunu sordum farzı misal işgal orduları ülkemizde kalsaydı bizim yazımızı değiştirirler miydi?Hilafeti ilga ederler miydi?Kanunlarımızı değiştiriler miydi?Eğer cevap evetse,bu durumda bizim istiklalimiz neler ifade ediyor?Alemi İslam'ın liderliğinden IMF'e AB'ye el açma acziyetine düçar olmamız herhalükarda hoş mu geliyor gözünüze istiklalimiz olsa bile?
Ben farazi birşeyden değil olmuş olandan bahsediyordum.Şimdi bana yok o olmasaydı şu olurdu bu olurdu şu olurdu demagojisi yapmayın.
Sen benim sorumu yanıtlamamıştın daha evvelki yazımda.Örnekler getirmişsin ben buna mukabil:Sen M.Kemal büyük dindardı bunu mu demek istiyorsun diye soru sordum.Sen buna cevap vermeyip ipe un sermişsin tıpkı diğer ümmeti Kemal gibi.
ümmeti kemal mi ? ya siz böyle konuştukça sahte atatürkçüler dinde icat ederler merak etmede senin inanışına göre bir kişiyi seven onu destekleyen onun ümmetimi oluyor.o zaman fetoşcular ümmeti fettoşmu oluyor . ümmeti muhammediyeyiz hepimiz böle ayrım yapmayalım lütfen
arkadaş galiba giremiyor internete bu sıralar .ben merak ettim o sorunun altından ne çıkacağını . o yüzden merak ettim bizi de aydınlatırsan ,engiinn bilgilerinden bize de faydalanmak için fırsat verirsen ,
evet mustafa kemal büyük dindardı diyorum ben soruna.değilmi yoksam .....