M.kemal'İn Gİzlİ Vasİyetİnde Ne Var?

Adamın biri çıkmış gizli bir vasiyetten bahsediyor, Aytunç Altındal' ın dahi deli saçması olarak görmediği, bilakis ilgilendiği bir konu. Yorumlara bakıyorum da, herkes, daha konuyu anlamadan, arkadaşın tavsiye ettiği araştırmayı yapmadan (guyjre hariç) sanki iddiayı ortaya atan saglam7' ymiş gibi ona yüklenmişler. Ya beyler, önce bir bakın, gidin okuyun, ondan sonra gelin burada istediğiniz kadar kafa tutun saglam7' ye.

Adamın biri çıkmış gizli bir vasiyetten bahsediyor, Aytunç Altındal' ın dahi deli saçması olarak görmediği, bilakis ilgilendiği bir konu. Yorumlara bakıyorum da, herkes, daha konuyu anlamadan, arkadaşın tavsiye ettiği araştırmayı yapmadan (guyjre hariç) sanki iddiayı ortaya atan saglam7' ymiş gibi ona yüklenmişler. Ya beyler, önce bir bakın, gidin okuyun, ondan sonra gelin burada istediğiniz kadar kafa tutun saglam7' ye.

Saglam7'nin amacini biliyor herkes ondan. Ayrica okudum evet adam hic bir kaynaga dayandirmadan komplo teorisi yazmis sirf bos bos bazi amaclara ulasmak icin.

tamam sn. AVUKAT...

hem Atatürkü sevmezler
bütün devrimlerine karşı çıkarlar
kötülemek için hiçbir fırsatı kaçırmazlar
her seferinde banlanırlar ama yinede akıllanmazlar
hemde yine dönüp dolaşıp O'ndan medet umarlar
neyse
keşke reel hayattada banlayabilseydik bazı kişileri

hiç bir şeye dayanmadan Atatürk hilafet vesiyet etti demişler yok daha neler... ayrıca toplum asıl o zaman halifeliğe daha hazırdı sürdürmek istese kendisi çok güzel sürdürürdü... bir de madem gizli vasiyet be mübarek sen nerden biliyorsun içeriğini in misin cin misin... Atatürk'ü bari böyle pis emellerinize alet etmeyin...

halka ulaştırılmayan bir vasiyetname daha varmış demekle iş bitmiyor.. bu millet neleri sineye çektiki Atatürk'ten ne gelirse kabuldür kesinlikle..
konu nasıl sıcak tuutlabilir arkadaşlar..
yardım edin lütfen..
ne yapabiliriz.?

Vay canına

Demekki atatürkün ülkeyi kurtarmış olması edebiyatıyla laf ebeliği yapmanız sadece şahsi müdafaydı..

Demek atatürkün kurtarıcılığı hikayeydi

Vay canına

Hayır Bu senin Yanılgından Başka Bir şey değil , öyle görmek istiyor olman kendi yalanlarına inanarak hezeyana düşmene neden olmuş.

Şunu bilmeni isterimki kendine daha fazla yalan söyleyip kendini kandırmaktan vaz geçersin belki.Ben ne Fatihin Kahramanlığını nede Atatürkün Kahramanlığını inkar edecek değilim.Fatihin Kahramanlığı ona kazandığı Fetihten dolayı FATİH ünvanını kazandırmıştır.
Atatürkün Kahramanlığı ise Türk Yurdunu sömürgecilerden kurtararak Türklerin İstiklalini Kazandırdığı için Hem Gazi Hem Mareşal Hemde Türklerin ATASI ATATÜRK ünvanlarını kazandırmıştır.

Atatürk Ülkeyi kurtarmadı Yeni bir ÜLKE KURDU bu farkı anlamak için vatan nedir ülke nedir kavramlarını öğren ondan sonra gel siyaset yap.

Türklerin Yaşamını sürdürdüğü sürdürmüş olduğu her yer YURTTUR.Kerkükte Musulda Kıbrısta bizim vatanımızdır yurdumuzdur.musul-kerküğün Türk Ülkesi olmaması yada Anavatandan kopuk olması kanayan yaramızdır.

saglam7' Alıntı:
Arkadaşım Osmanlı bizim babamızdır.

Bir babanın iyiliği veya kötülüğü tartışılabilir ama babalığı asla tartışılamaz.

Aslını inkar etmek anca veledi zinaların yapacağı iştir.Sözüm sana değil lütfen üzerine alınma.

Aslını inkar eden bizden değildir.(hadisi şerif)

Ve Müslüman Türk Türktür,Müslüman olmayan Türk tükürüktür.

Eğer sen TÜRK isen, kırmızı ve mavi yazılardaki çelişkinin ne olduğunu anlat bana.

Eğer sen TÜRK isen Ve Müslüman Türk Türktür,Müslüman olmayan Türk tükürüktür bu ne demektir söyle.. Sen kimdensin o halde aslını inkâr edip aslına bugünkü aydıncıklar gibi küfür etmiyormusun. Sen kimsin TÜRK'E TÜKÜRÜK DİYECEKSİN BE SOYSUZ...

Ama haklısın. TÜRK olmadığın için senin için sorun yok. Ermeni Hrant'ın dediği gibi sende dersin olur biter.

bir kaç kelamda ben yazacaktım ama bayağı seviyesizleştirmişsiniz ortamı (e ortamda laik yobazlar olurda seviye kalırmı) o yüzden bişey demiyorum

Bu forum gerçekten çok tarafsız modlarca idare edildiği için bizim sürekli hakaret yememiz normal karşılanıyor,fakat M.Kemal le ilgili birşey yazsak yemediğimiz hakaret kalmadığı gibi bir de ceza alıyoruz.

Şimdi bana soysuz diyen besmelesiz doğan elemanlara o lafı aynen iade ediyorum bu bir.

İkincisi bu memleket ne M.Kemal in ne bir başkasını şahsi arazisidir.Edebi ile yapıldıktan sonra herkes eleştirilebilir ve eleştirilmelidir.Çünkü İslam inancına göre la yusel olan yani yaptıklarından hesap sorulamıyacak olan bir tek Allah(c.c) dır.Eğer sizin inancınız İslam değilse herkesi sizin inancınızla amel etmeğe zorlayamazsınız.Sonra Kanadoğlu babanız üzülür guguk devleti diye.

Üçüncüsü Atatürk ne demek? Türk'ün atası demektir.Bu milletin atası mıdır M.Kemal?Ne münasebet.Türklerin atası bellidir.Eğer bu milletin tarihi M.Kemalle başladıysa bizim Fatihle alakamız mı yok?
Bunu niçin yaptılar?Atatürk,yani Türkün babası,milletin tarihi bununla başlasın;millet bunu baba bilsin.Yani koskoca bir milleti babasını inkar ettirmek suretiyle bilinçsiz şuursuz idraki kısır hale sokmak istiyorlar.Bir babanın iyiliği veya kötülüğü tartışılabilir ama babalığı asla.Bu millet Hunların SelçuklununOsmanlının çocuklarıdır.Bizim atamız Adem(a.s) başlayıp nice müminle zahidle mücahidle tesellüp olanlardır.

Dördüncüsü Meriç Tumluer in iddialarına başka kaynak olarak youtube da izleyebileceğiniz MPL tv de yayınlanmış "Hazır Kıta" programının videoları var dedim.Ama tabi unuttuğum bir nokta vardı.Ümmeti laik söyletmen vurun mantığında olduğunu unutmuştum.

Beşincisi Allah ümmetin beraberliğini emretmiştir.Çünkü iman bir millettir demiştir.Bir milletin bir devleti olur.Eğer tezimiz yanlış olsa Turancılar Türki devletlerin birleşmesini istemez.O halde madem bir milletin bir devleti olur ve müminler tek millettir o zaman bu devleti teessüsünü istemek Müslümanlık icabı değil midir?Lafa geldi mi M.Kemal iyi Müslümandı diyorsunuz ama adam fiiliyata geçirmeği tasavvur ettiği iddia edilen şeyi duyunca sapıtıyorsunuz.Yahu iddiaya göre o bile Müslümanları tek bir otorite altında toplamak isterken siz hangi atanızın izinden gidiyorsunuz?

Sonra cinsi bozuk, ahlakı fena,
Bir sürü türedi, girdi meydana.
Nerden çıktı bunca veledi bina?
Yûh olsun bunların ham ervâhına!..

Geri