M.kemal'İn Gİzlİ Vasİyetİnde Ne Var?

sen burda önceki atalarını inkar etmiş oluyorsun böylelikle. onlara tükürük diyecek kadar seviyesizleşiyorsun. çünkü İslam dan once de Türk vardı, İslamdan sonra da Türk var.
Atilla,Metehan,Bilge Kaan,Kürşat ve bir cok Türk büyügünü , tarihteki efsanevi Türk devletlerini hiçe sayıyor ve onlara tükürük diyorsun.

mesajında demişsin ki "Aslını inkar etmek anca veledi zinaların yapacağı iştir." ve sen Türklerin en büyük atalarını yani aslını inkar ediyorsun ve onlara tükürük diyorsun. ben sana birsey demiyorum sadece kendi mesajında yazdıklarınla aslını inkar ediyorsun ve üstte kendinin de belirttigi gibi aslını inkar edenlerin kimler oldugunu söylüyorsun.

Türk devletleri ve Türkler İslamdan once de vardı ve herkese korku salıyordu, çinlilere korkularından uzaydan bile gorunecek en büyük insan yapısını (çin seddi)yaptıran Türkler müslüman degildi, bunu unutma.

papayı dizlerinin üstüne çöktüren ve ayaklarını opturen Türkler müslüman degildi.

senin acilen tarihini okuman ve ogrenmen lazım.

Sen Yüce Türk milletine tükürük diyemezsin, haddini bil.

Demagoji yapma arkadaşım,o sözün açıklamasını yaptık.Ya görme sıkıntın ya anlama sıkıntın var.

Vahdetine küfreden mesajimi Abdülhamide serefsiz vatan haini satilmis diyen mesajimi buraya cikart bende bu forumu birakiyim. Ama cikartamazsan bu iftiralarinla sen cek git forumdan.

isiniz gücünüz camur.

Tamam forumu terk ediyom faydamız dokunmuş ne güzel vahdettini ve abdulhamidi gözünüzde aklamışım bu yeter bana..:goz:

Ama çamur atmak derdinde değildim senin öyle bi mesajını okudumu hatırlıyorum şimdi bulup çıkaramıcamıda biliyorum

Ve gidiyorum :goz:

Tamam forumu terk ediyom faydamız dokunmuş ne güzel vahdettini ve abdulhamidi gözünüzde aklamışım bu yeter bana..:goz:

Kivirma senin Vahdetine Abdülhamite küfür eden mesajini bulamadim desene. Bosa saladiydim kapak oldu desene sen.

Güle güle bu arada.

Bu sözden maksad Bilge Kağan a Tonyukak a hakaret etmek değildir.Onların inancına bakacak olursan da İslam la örtüşecek pekçok nokta bulursun.Belkide Hz.Muhammed(s.a.v) zamanında yaşasalardı Müslüman olurlardı kim bilir.

Bu söz,İslam düşmanlarının Türklük Türkçülük'ün arkasına sığınmalarından dolayı Üstad N.Fazıl'ın Nazım ve onun gibi Moskof çıfıtlarına söylediği çok manidar bir sözdür.

M.Kemal'in vasiyeti neden bu kadar sizi rahastız etti?Hani atanızın izinden yürüyecektiniz?

Mustafa Kemal'in vasiyeti oldugunu kanıtlayabilir misin o soylediklerinin?

kanıtlayamazsan ki her zaman oldugu gibi yine bişey kanıtlayamayacaksın bundan adım gibi eminim, herksten özür dileyeceksin?

kulaktan dolma dedikodularla hareket etmek işine geliyor, amaç Atatürk'ü dolaylı yoldan karalamak senin için.

Atatürk düşmanı olmanın sebebini söyler misin? her defasında soruyorum da cevap alamadım bir türlü. bu Atatürk düşmanlıgın niye? izmirde denize dokulen yunanlılar için mi düşmansın Atatürke? ya da gerici hain yobazları idam ettirdigi için mi?

hangi vasiyet arkadaşım????????

daha öncede belirttiğim gibi, mişli muşlu bi yazı yazmışlar, çakma vahidetticilerde ağızlarının suyu aka aka hilafeti bekliyo!!

allam ya akıl fikir isteyin yatarken Allah'tan...

Miş muş değil arkadaşım

Youtube a gir.Meriç Tumluer'in açıklamasını seyret.

Benden sonra hilafet otuz senedir. Sonra ısırıcı melikliğe dönüşecektir.Sonra zorbalar gelecektir.Sonra sünnet yolu üzere bir hilafet..(hadis)

Mustafa Kemal'in vasiyeti oldugunu kanıtlayabilir misin o soylediklerinin?

kanıtlayamazsan ki her zaman oldugu gibi yine bişey kanıtlayamayacaksın bundan adım gibi eminim, herksten özür dileyeceksin?

kulaktan dolma dedikodularla hareket etmek işine geliyor, amaç Atatürk'ü dolaylı yoldan karalamak senin için.

Atatürk düşmanı olmanın sebebini söyler misin? her defasında soruyorum da cevap alamadım bir türlü. bu Atatürk düşmanlıgın niye? izmirde denize dokulen yunanlılar için mi düşmansın Atatürke? ya da gerici hain yobazları idam ettirdigi için mi?

Sen neden hilfete,İslama düşmansın?

Burada vasiyeti ispat edecek olan Meriç Tumluerdir.

Ayrıca hilafet Müslümanların birliğini tesis eden makam.Hangi Müslüman birlikteliği tesis edecek bir makam istemez mi?

Bir müslüman olarak eğer istemişse M.Kemal'in bunda yanlış olan ne?

Konunyu Yunana getirdin ya zekana hayran kaldım nereden ne çıkartıyorsun

Gazi' nin vefatından 50 sene sonra açılması gereken vasiyeti alabilmek için, İsmet İnönü 1951 den 1961 e kadar 10 sene uğraşmasının önüne sürekli Adnan Menderes geçmiş. İddiaya göre, Adnan Menderesin 17 Eylül 1961 deki idamından hemen sonra 15 Ekim 1961' de Bakanlar Kurulu' ndan çıkan kararname ile Ziraat B.' ndaki kasadaki gizli vasiyeti alıyorlar. Off off çok müthiş bir olay bu. Hayret ya, böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum, nasıl gözlerden kaçabilmiş bunca zamandır.

Kivirma senin Vahdetine Abdülhamite küfür eden mesajini bulamadim desene. Bosa saladiydim kapak oldu desene sen.

Güle güle bu arada.

Hiç kimseye sallama yorum yapmam ancak bazen hafızam ilgili kişileri karıştırıyor aynı görüntü fakat harfler farklı ama kusura bakma eğer sana karşı kötü bi ithamda bulunduysam.

Bak neymiş hata yapıyorsamda adam gibi özürümü diliyorum bırakıp kaçmıyorum.

Neyse ...

Sen neden hilfete,İslama düşmansın?

Burada vasiyeti ispat edecek olan Meriç Tumluerdir.

Ayrıca hilafet Müslümanların birliğini tesis eden makam.Hangi Müslüman birlikteliği tesis edecek bir makam istemez mi?

Bir müslüman olarak eğer istemişse M.Kemal'in bunda yanlış olan ne?

Konunyu Yunana getirdin ya zekana hayran kaldım nereden ne çıkartıyorsun

Arkadasi bilmem ama ben hilafete düsmanim islama degil. Neymis bütün müslümanlarla birlikteligi hilafet sagliyormus. 1. Dünya savasinda oldugu gibi mi. Beni sirtimdan bicaklayan karninda altin sakliyor diye askerlerimizin karnini yaran araplarla birlik falan olmak istemiyorum.
Konu ise tarihi degeri olmayan bir sacmalik. Sehir efsanesi. Hatta sehir atisi.

Demagoji yapma arkadaşım,o sözün açıklamasını yaptık.Ya görme sıkıntın ya anlama sıkıntın var.

gorme ya da anlama sıkıntısının kime ait oldugunu herkes biliyor sen dert etme rahat ol.

haini seven haindir. haini koruyan haindir.

kendi lafınla kendine laf ettin. senden de bu beklenirdi.

um arım sonuçların tarihin karanlık sayfarında bir karanlıkd aha olmaz da atamız bize ne vasiyet etmiş öğreniriz şimdiki siyasetçiler,n zaten ne yaptığı meçhul

Arkadasi bilmem ama ben hilafete düsmanim islama degil. Neymis bütün müslümanlarla birlikteligi hilafet sagliyormus. 1. Dünya savasinda oldugu gibi mi. Beni sirtimdan bicaklayan karninda altin sakliyor diye askerlerimizin karnini yaran araplarla birlik falan olmak istemiyorum.
Konu ise tarihi degeri olmayan bir sacmalik. Sehir efsanesi. Hatta sehir atisi.

İyi biz sensiz de bir oluruz.

Eğer konu saçma ise yorum yazma,saçma değilse saçma sapan yorum yazma.Kendi içinde çelişme.

"Benden sonra hilafet otuz senedir. Sonra melikliğe dönüşecektir.Sonra zorbalar.Sonra sünnet yolu üzere hilafet" hadisi şerifi varken ne dersen de boş...

miş ve muş iş yürütmez.

varlığını kanıtlar, belgeyi ortaya çıkarır o zaman içinde ne yazdığı görülür sonra tartışılır. İçeriği bilinmeyen bir vasiyetin tartışması yapılıyor.

Arkadaşın teorisine göre Atatürk Hilafet yanlısıymış... Vay beeee. daha ne günler göreceğiz.

40 yıldır Atatürk�ün vasiyetini arıyorlar

Alaaddin-Meriç Tumluer ikilisi tam 40 yıldır, var olduğunu iddia ettikleri Atatürk�ün gizli vasiyetinin izini sürüyor. Ne akademik ne de siyasi kimlikleri var; fakat bütün mesailerini bu uğurda harcıyorlar. Cumhurbaşkanlarından siyasi parti liderlerine ve generallere kadar herkesin kapısını aşındırıp vasiyetin kamuoyuna açıklanmasını istiyorlar. Hatta Kenan Evren�i mahkemeye bile verdiler.

9 Kasım günü Şemdinli�de Seferi Yılmaz�a ait kitabevinin bombalanması ile başlayan ve takip eden günlerde 4 kişinin hayatını kaybettiği olayların üzerinden kısa bir süre geçmişti ve herkes konuyla ilgili olarak askerlerden bir açıklama bekliyordu. Komuta kademesindeki isimler olayın yargı aşamasında olduğunu belirterek net ifadeler kullanmazken 20 Kasım günü Genelkurmay Başkanlığı�ndan basın yayın kuruluşlarına bir açıklama geldi. Ama açıklama Şemdinli olayları ile ilgili değil, Atatürk�ün vasiyeti tartışmaları hakkındaydı. Genelkurmay Başkanlığı detaylı bir açıklama ile yaklaşık 40 yıldır süren �gizli vasiyet� tartışmalarına nokta koyuyordu: �Atatürk�ün bilinenin dışında bir vasiyeti yoktur.� Peki ama ortada Atatürk�le ilgili bir tartışma olmamasına rağmen Genelkurmay Başkanlığı neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmişti?

Açıklamanın görünürdeki sebebi AK Parti�den ANAP�a geçen İstanbul Milletvekili Emin Şirin�in Adalet Bakanı Cemil Çiçek�e hitaben verdiği soru önergesiydi. Meclisin soru önergesi verme rekorunu elinde bulunduran Şirin, �Atatürk�ün kamuoyuna açıklanmayan gizli bir vasiyeti var mıdır?� sorusunu sormuştu. Fakat, Bakan Çiçek soru önergesine cevaben yaptığı açıklamada net bir ifadeyle �Atatürk�ün gizli bir vasiyeti yoktur.� derken, Emin Şirin bu kez de bilgi edinme yasası kapsamında Adalet Bakanlığı�na �vasiyetin devir teslim tutanaklarının ne olduğunu� sormuş, bakanlık da bu soruyu Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı�na iletmişti. Böylece konuya muhatap olan Genelkurmay Başkanlığı, Askeri Tarih ve Stratejik Etüt (ATASE) Başkanlığı Arşiv Şube Müdürü Albay Ahmet Tetik imzasıyla bir açıklama yaparak miras tartışmasına katılmış oldu. Açıklamada, �Ziraat Bankası Merkez Şubesi�nde bulunan Atatürk�e ait 21 bin 820 adet belge Bakanlar Kurulu�nun 2 Ocak 1964 gün ve 67538 sayılı kararname hükümlerine dayanılarak 22 Ocak 1964 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı Harp Tarihi Dairesi�ne teslim edilmiştir. İnce tasnifi yapılan bu belgelerin içinde eski Türkçe yazılı Atatürk�ün imzasını taşıyan ve vasiyeti niteliğini taşıyabilecek bir belge mevcut değildir.� deniyordu.
40 yıllık mücadele

Yıllardır çeşitli platformlarda tartışılan Atatürk�ün gizli vasiyeti konusunda aslında kamuoyunun çok da farkında olmadığı iki aktör var: Alaaddtin Tumluer ve oğlu Meriç Tumluer. Tumluer ailesi ne tarihçi ne de siyasetçi kimliğine sahip; ama tam 1963�ten bu yana, Atatürk�ün gizli kaldığını iddia ettikleri vasiyetinin peşindeler. Soru önergelerine de akademisyenlerin tebliğlerine de kaynaklık eden olay aslında önceleri Alaaddin Tumluer�in bugünlerde ise oğlu Meriç Tumluer�in ısrarlı çalışmaları. Öyle ki aile vasiyetin izini sürmeyi ilahi bir vazife olarak görüyor. �Bize verilmiş kutsal bir görev.� dediği soruşturmayı babasından devraldığını ve ömrünün sonuna kadar takip edeceğini söyleyen Meriç Tumluer, bütün hayatını bu işe adamış adeta. Mersin�de deri ticareti yapan; ama vaktinin çoğunu var olduğunu iddia ettiği gizli vasiyeti ortaya çıkarmaya ayıran Meriç Tumluer bu iş için özel bir ekip bile kurmuş. Kendi iddiasına göre ekibinin içinde halen görevde olan generallerden emekli olmuş ve kamuoyunun çok iyi bildiği bazı paşalara kadar geniş bir yelpazeden insanlar var. Emekli orgeneral Tuncer Kılıç�ın da kendilerine destek verdiğini söyleyen Tumluer�e göre Türkiye�de yıllardır mirasın açıklanmasını isteyenlerle karşı çıkanların savaşı yaşanıyor. Yine iddiasına göre vasiyetin izini sürenler tehdit ediliyor.

Konuşurken sürekli dinî konulara referans gösteren, aynı zamanda Atatürk�ten bahsederken �Yüce Atatürkümüz� tamlamasını kullanan Tumluer, babasının ticari hayatını bir kenara bırakarak vasiyeti araştırmaya başlamasını şöyle özetliyor: �Atatürk kendi el yazısıyla yazdığı vasiyetinde 1933 doğumlu Alaaddin isimli bir şahsın ve mahdumlarının vasiyeti için görevli olduğunu haber vermişti. Babam dönemin Mersin Valisi Lütfi Hancıoğlu ve Emniyet Müdürü Vehbi Tanver�in makamında 12 Temmuz 1963�te parola ve şifreyi söyleyerek göreve başlamıştır.� Meriç Tumluer�e göre babası bu iş için görevlendirilmiş bir kişidir. Görevlendirme ise ilahi bir takdirdir. Peki ama Atatürk�ü hiç görmemiş birisi var olduğu söylenen parola ve şifreyi nasıl alacak ya da Atatürk gerçekte böyle birini işaret etmişse bile 1933 doğumlu başka bir Alaaddin olamaz mı? Veya Atatürk kendi vasiyetinin açıklanması için daha kundaktaki bir çocuğu neden vazifelendirsin?

Meriç Tumluer�in sorulara cevabı soru işaretlerini gidermekten öte yeni sorular doğuruyor. Çünkü Tumluer�e göre Atatürk ilahi bir görevle gelmişti ve Türk-İslam âlemi için yapacakları vardı. Atatürk�ün dindar bir kişi olduğunu ama dönemin konjonktürel şartları gereği dinden uzak kaldığını, manevi zatların desteğini aldığını iddia ediyor. Hatta Kurtuluş Savaşı�nın kazanılması ve cumhuriyetin kurulmasını da bu manevi desteğe bağlıyor. Babasının parolayı bilmesini ise maddi sebeplerle açıklayamayacağını savunuyor: �Atatürk�e malum oluyordu birçok şey. Dört halifeden on imama kadar manevi zatlardan destek alıyordu. Ona Türk-İslam âleminin ferahı için yapması gerekenler bildiriliyordu.� diyor.

Mahkemeye bile gittiler

Meriç Tumluer�e göre Atatürk mevcut vasiyeti yanında gizli bir vasiyet daha yazarak ölümünden 50 yıl sonra açıklanmasını emretmişti. Atatürk�ün, eski Türkçeyle yazılmış vasiyetinde Türkiye�nin saltanat makamını oluşturmadan hilafet müessesesini tekrar kurması ve İslam âleminde Vatikan benzeri bir yapının oluşturulması gerektiğini belirttiğini iddia eden Tumluer�e göre 1988�de dönemin cumhurbaşkanı Kenan Evren vasiyeti açtı; fakat �şartlar müsait değil� diyerek kamuoyuna beyan etmedi. Tumluer�e göre Atatürk 1927 yılında yazdığı vasiyetini Ziraat Bankası�nın Ulus Merkez Şubesi�ndeki özel kasalarına koydu; aynı zamanda kopyalarını Gazeteci Altemur Kılıç�ın babası Kılıç Ali�nin de bulunduğu bazı kişilere dağıttı. Vasiyetin Atatürk�ün kendi ses kayıtlarıyla Genelkurmay arşivlerinde olduğunu iddia eden Tumluer, �Sıradan bir vatandaşın bu bilgilere nasıl sahip olabileceği?� sorusuna ise �Devletin belli birimleri hem babamı hem de beni bilgilendiriyor.� cevabını veriyor.

Meriç Tumluer bütün vaktini vasiyetin izini sürmeye ayırmış. Kolunun altında dosyalar Ankara-İstanbul arasında mekik dokuyor. Hatta iddiasına göre babasıyla �bu dava� için milyonlarca dolar da harcamışlar. �Atatürk�ün gizli vasiyeti� içerikli yüzlerce mektup, faks, broşür ve fotokopiyi bütün devlet erkanına, akademisyenlere, siyasilere yollamışlar. Bütün milletvekilleri, bakanlar, bürokratlar Tumluer ailesinin ısrarına muhatap olmuş. Bu iş için ofis elemanları çalıştırıyor ve her gönderdiği yazının teyidini alıyor, Cumhurbaşkanlığı makamına sürekli fakslar, yazılar yolluyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan�ın Mersin programı sırasında konuyla ilgili çalışmalarını içeren bir dosyayı başbakanın korumalarına verdi. Halen görevde olan ya da emekli olan tüm orgeneralleri tek tek arayan ya da makamlarına faks çeken Tumluer bugüne kadar sadece milletvekillerinden geri dönüşüm alabilmiş. Şimdiye kadar DSP�den Edip Özgenç ve ANAP�tan Emin Şirin soru önergesi verip konuyu meclis kürsüsüne taşımış. Gerçi her ikisine de verilen cevap aynı olmuş: �Böyle bir vasiyet söz konusu değil.�

Meriç Tumluer�e göre siyasiler kelime oyunu yapıyor, çünkü cumhurbaşkanları Atatürk�ün vasiyetini biliyorlar. �Onlar bildiği için onlara göre gizli değil� diyen Tumluer, �Kenan Evren 1988�de vasiyeti açtırdı. Okudu. Fakat hepsini Genelkurmay�a yolladı. Babam 1992�de Armutalan�a gidip yüz yüze görüştüğünde �ortam müsait değildi, o yüzden açıklamadık� cevabını verdi. Yani hem Genelkurmay hem de Cumhurbaşkanlığı makamı vasiyeti biliyor.� iddiasında... Kenan Evren�in her şeyi bildiğini fakat açıklamadığını öne süren Tumluer bu amaçla defalarca Evren�i arar. Sonunda telefonla konuşma şansı bulur; ama Evren iddia edildiği gibi gizli bir vasiyetin olmadığını, hilafet meselesinin ise herhangi bir kayıtta gözükmediğini anlatsa da Meriç Tumluer�i ikna edemez. Meriç Tumluer, Evren�in gerçekleri sakladığına inanıyor. Hatta bu amaçla Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinde �Atatürk�ün gizli vasiyetinin açıklanması� için dava açtı. Davanın tarafları arasında ise Kenan Evren ve Genelkurmay başkanları var.

Meriç Tumluer babasından devraldığı ve ilahi bir görev olarak kabul ettiği �Atatürk�ün gizli vasiyetini soruşturma görevini� ısrarla sürdürüyor. Öyle ki Anıtkabir�deki deftere bile vasiyetin izini ölünceye kadar süreceğini yazmış. Konuşmaları, tavırları, anlatımları kafalarda soru işaretleri doğuruyor. Çünkü manevi zatların kendilerini bu konuda görevlendirdiğini, halen görevde olan çok sayıda üst düzey askerin kendilerini desteklediğini iddia ediyor. Ona göre Türkiye�nin kronikleşmiş bütün sorunları vasiyetin açıklanması ve hilafetin ilanıyla çözülebilecek. Bu amaçla önümüzdeki günlerde de kolunun altında dosyalarla yazarları, akademisyenleri, siyasileri, emekli askerleri ve konuyla ilgili olduğunu düşündüğü bürokratları faks ve mektup yağmuruna tutacak. Kim bilir bir gün sizin de karşınıza çıkabilir.

İyi biz sensiz de bir oluruz.

Eğer konu saçma ise yorum yazma,saçma değilse saçma sapan yorum yazma.Kendi içinde çelişme.

"Benden sonra hilafet otuz senedir. Sonra melikliğe dönüşecektir.Sonra zorbalar.Sonra sünnet yolu üzere hilafet" hadisi şerifi varken ne dersen de boş...

Türkiye Cumhuriyeti'nde yasadigini bu forumda kac kisiye hatirlatmak zorundayim. Türkiye Cumhuriyeti anayasa ile yönetilir begenmeyen ise kendisine Seriatla yünetilen bir ülke secer ve gider.
Istedigim konuya istedigim gibi yorum yazarim-hakaret sinirini asmamak kaydiyla. Buraya da sacma oldugu icin sacmaliklarinla genc beyinleri zehirlememen icin yaziyorum.

Senin verdigin kaynaga girip okudum ve su yaziyi gördüm:

sn.adnan menderes ,17 eylül 1961 tarihinde
milli birlik komitesi denen vatan haini bir oluşum tarafindan
perde arkasinda ismet inönü'nün talimatiyla asilmiştir!!
bu konun arkasinda ki sebepleri, resmi belgeleriyle ispatlamak için hazir bekliyoruz.!!
yüce atatürk'e ait ziraat bankasi genel müdürlüğündeki taş binada bulunan
özel kasalarindan alinan tarihi belge,vesika ve evraklarin
13 ekim 1961 tarihinde başbakanlik kararnamesi ile alinmak istenmesi
1.inci delildir, bunun şahidi olan oğlu aydin menderes bey bunu iyi bilir !!!
öbür delilleri , namuslu ve cesur ca hareke3t edebilecek
yazili ve görsel medyaya tüm türk ve dünya kamuoyuna açiklamasi için istediğinde veririz !

yüce türk milletimize önemle duyurulur.!

Dalga mi geciyor bizimle. 1. delil diye ortaya sallanmis bir sey var diger delil diye söyledikleri ise yok ortada neymis gerekli ortam olursa acikliyacaklarmis. Gülsem ayri bir dert gülmesem ayri.

hhahahahhahaaha ataturk kaldirdigi hilafeti tekrar getirmeyi vasiyet etmismis... size sadece aciyorum bocek kadar degeriniz yok gozumde.2. sayfada Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ adli arkadas gereken cevabi vermis zaten size.Yahu ne cahil ne bagnaz adamlarsiniz utanmasaniz tayyibe oy vermessen gulyabani seni yer diyeceksiniz.....

Arkadaşım benim anlamadığım nokta şu:

Siz böyle bir vasiyetin olmadığını söylüyorsunuz yoksa varsa bile yalandır mı diyorsunuz..

İkincisi iddianın sahibini şöyle bir iddiası daha var.Menderes "Siz isterseniz hilafeti bile geri getiririsiniz"demişti.Bu sözü Menderes in vasiyeti bildiği için söylediğini ifade ediyor.

Bak sana daha fazla kaynak olarak youtube da MPL tv de yaptığı konuşmayı da söyleyebilrim.Orada görsel olarak bir sürü şey gösteriyor.Adamın sitesi olsa belki o belgeleri yayınlardı ben de gösterirdim.

Genç beyinler skolastik düşünceden o kadar zehirlenmiş ki ben istesem de daha fazlasını yapamam.

Kaldı ki ben siyasi hafızasını,coğrafi hafızasını,kültürel hafızasını yitirmiş insnlara geri kazandırmağa çalışıyorum.

Şimdi bana söyler misin vasiyet mi yalan yoksa M.Kemal'in hilafeti geri getirmeyi vasiyet etmesi mi yalan?

hhahahahhahaaha ataturk kaldirdigi hilafeti tekrar getirmeyi vasiyet etmismis... size sadece aciyorum bocek kadar degeriniz yok gozumde.2. sayfada Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ adli arkadas gereken cevabi vermis zaten size.Yahu ne cahil ne bagnaz adamlarsiniz utanmasaniz tayyibe oy vermessen gulyabani seni yer diyeceksiniz.....

Hilafet benden sonra 30 senedir(Hz.Hasanın hilafeti ile bereaber 30 sendir.Bu hilafeti kamileyi belirtir)

Sonra ısırıcı melikiyet(aslı melikil aduda dır.Burada ısırıcı olarak görülse de zorlu bir saltanat anlamına gelip hilafeti suriyeyi temsil eder)

Sonra zorbalar(aslı cebabire dir.Diktatörler,başkanlar vs herkes bu cebabire tanımına istisnasız girer)

Sonra yeniden sünnet üzerine bir hilafet(Yakın zamanda yaşayacağımız dönem inşallah)

Sahihi Buhari

Arkadaşım Osmanlı bizim babamızdır.

Bir babanın iyiliği veya kötülüğü tartışılabilir ama babalığı asla tartışılamaz.

Aslını inkar etmek anca veledi zinaların yapacağı iştir.Sözüm sana değil lütfen üzerine alınma.

Aslını inkar eden bizden değildir.(hadisi şerif)

Ve Müslüman Türk Türktür,Müslüman olmayan Türk tükürüktür.

BU NEDEMEK YA siz iyice aştınız olayı saçmalama boyutu falan kalmadı. Müslümanlığın ne olduğundan haberiniz yok herhalde boşuna mı Hoşgörü dini deniyor. ne yobaz bir halttan habersiz saçma sapan şeyler uyduran insanlarsınız be. Müslüman olmayana dinsiz gözüyle bakmak sizemi kalmış birileri hakkında laf söylemek Müslüman olmayan TÜRK insanı hakkında laf söylemek sizemi kalmış nesiniz lan siz Siz kendinizi Peygamber mi sanıyosunuz yoksa Hacı hoca takımımı

İlk önce dini tam öğrenin sonra vıdı vıdı edin kimsenin dini hakkında neyi nasıl yaptığı hakkında yorum yapmakta size düşmez ...

bunlar musluman degil resmen din taciri, din istismarcisi...

Geri