M.A.M.E Kullanımı

Arkadaşlar oyunların level ayarlarını nasıl değiştiriyoruz???

Bir türlü bulamadım???

Her oyun level 4 ile başlıyor...

Yardımcı olursanız çok memnun olurum...

Saygılar...

dostum yazının başındaki 5. adıma bir bak istersen... olmazsa pm :)

Street Fighter Fight For the Future

Mame32 0.81 ile Mame32 Plus! 0.114 versiyonları üzerinden internetten bulabildiğim bütün "Street Fighter III 3rd Strike - Fight for the Future" romlarını denedim ama hiçbiri çalışmadı. Ancak sf Alpha olsun, SF world olsun diğerleri çalışıyor.

Hata nerede veya sf3 oynayabilen var ise aramızda bunu nasıl başarıyor anlatırsa başka emulatöre de geçeriz.

Thx

kalliera client'i bir dene bakalım :)

ustat ben baska bı konuya deyınmek ıstıyorumda sorun su bız serverdeyken adamın bırı gırıyo bızım oyuna selam verıp cıkıyo bu nasıl oluyo anlamadım sımdı yanı sole aga bız ıkı arkadas oyunu kuruyoruz ve normalde baskaları gıremıyo oyuna ama odama gelıp gırıyo bızım oyna nasıl gırıyosun dıyorum usta sırrı deyıp cıkıyo ama ben bu adamı baya bı dovdum ama adam ıste herhalde bulmus bısey paylasmaıyo bole bıseyı bunu nasıl yapabılırız bız gıcık olmaya basladım bu ıse bu konu hakkında bılgın varmı ustad

hala cevap gelmedı aga gel bakam bı kapasalım belkı anlarsın yav unkunow server e her turlu oyunda kapısılır nıck mustilem23

Sorunu Cozdum Baska Emularada Giriyorum Artik Onlar Istedigi Kadar Oiynasin Heee Iflit Oluyolar Ama Nafile Flood Oldu Ama Neyse

rom .bin dosyalarını roma nasıl cevirdiyimizi biri ayrıntılı anlatabilirmi
bende mame32plus 0.115 var hemen hemen butun bios larını indirdim yinede dino (mustafadan ) başka oyun acılmıyor yardım ederseniz cok sevinirim

selam arkadaşlar ben mame 32 plus kulanıyorum hemen hemen butun biyosları indirdim ama dıno (mustafadan) başka oyun acılmıyor bana yardımedebilecek bi arkadaş olurs cok sevinirim

kalliera klient kullan bir de, eminim çalışacaktır :p

arkadaşlar mame oyunlarını ağbağlantısından oynamak mümkün mü?KARŞILIKLI OYNAMAK İÇİN!

mamenin son sürümü 0.119 çıktı bayağı hızlanmış

ağ paylaşımı için kalliera klient kullanman gerek. ama ben kawaks2ı tavsiye ederim

v4ceud.jpg

burda oyunların screenshotlarını nasıl çıkarabilirim?

oyunlar için hazır screenshotlar olabilir. mame klasörü içinde screenshot klasörü vardır. indirip oraya atman ve directory den yol ayarlaman yeterli. olmazsa screenshot sen al oyunlardan, klasöre sen at :)

ya arkadaşlar bende mame32 nin 0.101 ver emusu var ben joistikle oymanak istiyorum acaba mümkünmü?bana acil cvp yazarsanız memnun olurum

biri yardım etsin yaaavvv :(

ya arkadaşlar ben bitane bile emulator indiremedim bi el atında indiriyim

street hoop harıc hepsı war bende onu arıom yanı beceremedım calıstırmayı :D

Geri