Çok doğru osiris ama Allah ın bir aslana zikr çektirmeye bir köpeğe I love you dedirtme gücü olduğunu savunuyoruz dostum ve neden olmasın.Belkide Allahın mucizelerini bizlere göstermek,sınamak için bir değişik yoludur bu.Neden doğruluğu yanlışlığı üzerinde tartışmak yerine;
Bakara suresindede belirtildiği gibi(285)
"Semi na ve ata na" "İşittik ve itaat ettik."
İtaatkarlığımız onun sonsuz gücünedir.Aslana değil yine cümlelerimden anlam çıkarıpta kum takan olmasın rica ediyorum
Allah bu gücünü yy öncede göstermişti.
Peygamberimiz münafıklardan korunmak için hira dağı civarlarında bir mağarada Hz.Ebubekir (R.A) ile birlikte bulunuyordu.Bir yılan deliğinden çıkmaya çalışırken Ebubekir (R.A) ayağını deliğe dayamış ve yılan çıkmak için onun ayağını defalarca kez ısırmıştı.Gül yüzlü efendimiz Ebubekirin yüzünün ekşidiğini görünce sorar:
-Ne oldu Ya EbuBekir neden yüzünü ekşitiyorsun
Ebu Şöyle cevap verir.
-Ya Allahın Resulü.Bir yılan
deliğinden çıkmak istedi bende onu engellemek için topuğumu deliğe dayadım.
Rasurulah:
-Ayağını Çek.Deyince EbuBekir RaduAllahülAhand ayağını çeker ve yılan deliğinden dışarı çıkar.Alemlere Rahmet peygamberimiz neden EbuBekirin ayağını ısırdın diye soruncada,yılan dile gelir:
-Ya Efendimiz Siz benim yaşadığım mağaraya kadar geldiniz sizi görmek için EbuBekir (R.A) ın ayağını ısırmak zorunda kaldım.
Der.
Şimdi siz bu olayın karşılığında Aslanın Allah diye inlemesinemi inanmıyorsunuz.Halbuki Allah herşeye kadirdir.