Müslüman Olan Herkez Baksin Lütfen [ Tsk istemiom Önemli Olan YOrumlar ]

Ee "İ love You" diyen köpek ne oluyo o zaman? :D

http://www.youtube.com/watch?v=RJQcPK2TDNc

Arkadaşlar Rabbimizin varlığını bu tür şeylerde aramayın sadece aynaya bakmanız yeterli en büyük mucize sizsiniz zaten.

osiris_cemo' Alıntı:
Ee "İ love You" diyen köpek ne oluyo o zaman? :D

http://www.youtube.com/watch?v=RJQcPK2TDNc

Arkadaşlar Rabbimizin varlığını bu tür şeylerde aramayın sadece aynaya bakmanız yeterli en büyük mucize sizsiniz zaten.

werdiin Linkten doLayı tebriq ediom aby :durdurun

2.yorumndan doLayıda ayry bi tebrk ediorm ;)

Çok doğru osiris ama Allah ın bir aslana zikr çektirmeye bir köpeğe I love you dedirtme gücü olduğunu savunuyoruz dostum ve neden olmasın.Belkide Allahın mucizelerini bizlere göstermek,sınamak için bir değişik yoludur bu.Neden doğruluğu yanlışlığı üzerinde tartışmak yerine;

Bakara suresindede belirtildiği gibi(285)

"Semi na ve ata na" "İşittik ve itaat ettik."

İtaatkarlığımız onun sonsuz gücünedir.Aslana değil yine cümlelerimden anlam çıkarıpta kum takan olmasın rica ediyorum

Allah bu gücünü yy öncede göstermişti.

Peygamberimiz münafıklardan korunmak için hira dağı civarlarında bir mağarada Hz.Ebubekir (R.A) ile birlikte bulunuyordu.Bir yılan deliğinden çıkmaya çalışırken Ebubekir (R.A) ayağını deliğe dayamış ve yılan çıkmak için onun ayağını defalarca kez ısırmıştı.Gül yüzlü efendimiz Ebubekirin yüzünün ekşidiğini görünce sorar:

-Ne oldu Ya EbuBekir neden yüzünü ekşitiyorsun
Ebu Şöyle cevap verir.
-Ya Allahın Resulü.Bir yılan
deliğinden çıkmak istedi bende onu engellemek için topuğumu deliğe dayadım.
Rasurulah:
-Ayağını Çek.Deyince EbuBekir RaduAllahülAhand ayağını çeker ve yılan deliğinden dışarı çıkar.Alemlere Rahmet peygamberimiz neden EbuBekirin ayağını ısırdın diye soruncada,yılan dile gelir:
-Ya Efendimiz Siz benim yaşadığım mağaraya kadar geldiniz sizi görmek için EbuBekir (R.A) ın ayağını ısırmak zorunda kaldım.
Der.

Şimdi siz bu olayın karşılığında Aslanın Allah diye inlemesinemi inanmıyorsunuz.Halbuki Allah herşeye kadirdir.

ilginç bir olay eline sağlık NeRoN_64 tşk eline sağlık tekrar

!StayAway!' Alıntı:
Çok doğru osiris ama Allah ın bir aslana zikr çektirmeye bir köpeğe I love you dedirtme gücü olduğunu savunuyoruz dostum ve neden olmasın.Belkide Allahın mucizelerini bizlere göstermek,sınamak için bir değişik yoludur bu.Neden doğruluğu yanlışlığı üzerinde tartışmak yerine;

Bakara suresindede belirtildiği gibi(285)

"Semi na ve ata na" "İşittik ve itaat ettik."

İtaatkarlığımız onun sonsuz gücünedir.Aslana değil yine cümlelerimden anlam çıkarıpta kum takan olmasın rica ediyorum

Allah bu gücünü yy öncede göstermişti.

Peygamberimiz münafıklardan korunmak için hira dağı civarlarında bir mağarada Hz.Ebubekir (R.A) ile birlikte bulunuyordu.Bir yılan deliğinden çıkmaya çalışırken Ebubekir (R.A) ayağını deliğe dayamış ve yılan çıkmak için onun ayağını defalarca kez ısırmıştı.Gül yüzlü efendimiz Ebubekirin yüzünün ekşidiğini görünce sorar:

-Ne oldu Ya EbuBekir neden yüzünü ekşitiyorsun
Ebu Şöyle cevap verir.
-Ya Allahın Resulü.Bir yılan
deliğinden çıkmak istedi bende onu engellemek için topuğumu deliğe dayadım.
Rasurulah:
-Ayağını Çek.Deyince EbuBekir RaduAllahülAhand ayağını çeker ve yılan deliğinden dışarı çıkar.Alemlere Rahmet peygamberimiz neden EbuBekirin ayağını ısırdın diye soruncada,yılan dile gelir:
-Ya Efendimiz Siz benim yaşadığım mağaraya kadar geldiniz sizi görmek için EbuBekir (R.A) ın ayağını ısırmak zorunda kaldım.
Der.

Şimdi siz bu olayın karşılığında Aslanın Allah diye inlemesinemi inanmıyorsunuz.Halbuki Allah herşeye kadirdir.

Sende hakLısın ama meseLe asLanın aLLah demsinde diiL der veya demez,dedi veya demedi sorun bu diiL sorun her konuya ATATÜRK'ün nutkunun yakıştırıLması bu şekiLde yakLaşıLdığı zaman biz atatürk düşmanı gibi görünüoruz..aLakası yok..Hiç bişe aLLah sewgisinden üstün diiL ne atatürk ne anam ne babam nede bir başkası ben bu dünyada kendim için aLLaha oLan borçLarımı ödemek için yaşiorum bu dünyada geri kaLmışım veya yerimde saymışım umrumda diiL bizi dier tarafta atatürk veya bir başkası kurtarmıyacak.. orda herkez kendi derdine yanacak..bence şu dakikadan itabaren başkaLarının LafLarıyLa nutuk çekmeyi bırakın kendi icraatını sergiLeyin..
SaygıLar..

omorfuLis' Alıntı:
Sende hakLısın ama meseLe asLanın aLLah demsinde diiL der veya demez,dedi veya demedi sorun bu diiL sorun her konuya ATATÜRK'ün nutkunun yakıştırıLması bu şekiLde yakLaşıLdığı zaman biz atatürk düşmanı gibi görünüoruz..aLakası yok..Hiç bişe aLLah sewgisinden üstün diiL ne atatürk ne anam ne babam nede bir başkası ben bu dünyada kendim için aLLaha oLan borçLarımı ödemek için yaşiorum bu dünyada geri kaLmışım veya yerimde saymışım umrumda diiL bizi dier tarafta atatürk veya bir başkası kurtarmıyacak.. orda herkez kendi derdine yanacak..bence şu dakikadan itabaren başkaLarının LafLarıyLa nutuk çekmeyi bırakın kendi icraatını sergiLeyin..
SaygıLar..

yahu bu dünyadan bahsederken niye öbür tarafı karıştırıyorsun bende onu anlamıyorum.:hhmanD

Diğer tarafa borçlarını öde o zaman bence burada boşuna vakit geçiriyorsun. :)

J@CK@L' Alıntı:
yahu bu dünyadan bahsederken niye öbür tarafı karıştırıyorsun bende onu anlamıyorum.:hhmanD

Diğer tarafa borçlarını öde o zaman bence burada boşuna vakit geçiriyorsun. :)

Neden biLiomusun ?Biz öbür taraftan bahsderken ATATÜRK karıştırıLdığı için sen nasıL anLıyamiosan bende aynı şekiLde anLamıorum dimi ama asLanın aLLah demsiyLe rahmetLinin aLakası ne..

Her canlı hayatıyla Allahı zikreder.Hatta cansız varlkıklar da halleriyle bize Allah'ı bildirirler.
Semanın üstünde asılı lamblar gibi görünen devasa yıldızlar karışmadan , çarpışmadan sönmeden muhteşem bir nizam ve intizamla gören gözlere düşünen akıllara Allah'ı gösteriyor.

Her bir hayvan haliyle Allah'ı zikrediyor. Adına bilim dilinde içgüdü denilen duyguyla sanki başka bir alemde programlanmış da öyle yollanmış gibi doğar doğmaz işlerine başlıyorlar.

Burada bir aslanın İnsan diliyle Allah demesi onun mevcudiyetinin binlerle Allah demesinden çok daha küçük bir mesele. Asıl görmemiz gereken , akıl gözüyle onun ve diğer canlıların her dakika Allah Allah zikirlerdir...Bu aslan da o akıl gözü görmeyenlere kısa bir ders vermiş sanki...

Bende senin söylediklerinden farklı bişey düşünmüyorum sadece yazıya dökmedim bende farkındayım bunların Allah sevgisinin yanında ne anamın ne babamın ne çeçenistanın ne türkiyenin nede atatürkün değeri yoktur bile ama herşeye atatürkün karıştırılması karşıtıyım ben ayetlerle anlatılması yerine atatürkün nutku nieki?Ben öyle insanlar gördümki atatürke Allah gibi tapanları öyle adamlarla ne benim nede ailemin işi olmaz zaten.Ben şunu bas bas söylüyorum.Allahın gücü aslana değil zikrettirmeye dans ettirim şiir okutmaya bile yeter neden bu görüntülere şaşılıyor.Söylediklerim çarpıtılmasın ne nutuk çektiğim var nede icraat vaadi veriyorum yazdıklarım dikkatli okunsun.

aslanın allah gibi bişey demesini allahın varllıyla bağdaştırmak size ne denli mantıklı geldiini çok merak ediorum...

and1' Alıntı:
aslanın allah gibi bişey demesini allahın varllıyla bağdaştırmak size ne denli mantıklı geldiini çok merak ediorum...

Sadece merak ettiğim için ben soruyorum.Acaba bir aslana bakınca onun Allah.la bağlantısını hangi açıdan kurabiliyorsun?

Ya da başka bir hayvana , ya da başka bir varlkığa ... İnan ben düşünüyorum.hayatta karşılaştığım olaylar bana nasıl Allah'ı gösterir.Hiç bir şey hayatta başı boş olmaz.En küçük zerrattan en büyüğe kadar...Düşünmek yalnız biz insanların maheretidir,ve bunu ne için kullanmalıdır.
Tefekkür işte bunun için gereklidir.

matleer' Alıntı:
Sadece merak ettiğim için ben soruyorum.Acaba bir aslana bakınca onun Allah.la bağlantısını hangi açıdan kurabiliyorsun?

Ya da başka bir hayvana , ya da başka bir varlkığa ... İnan ben düşünüyorum.hayatta karşılaştığım olaylar bana nasıl Allah'ı gösterir.Hiç bir şey hayatta başı boş olmaz.En küçük zerrattan en büyüğe kadar...Düşünmek yalnız biz insanların maheretidir,ve bunu ne için kullanmalıdır.
Tefekkür işte bunun için gereklidir.

ben bi bağlantı kuramadıım için kuranlara soruorum ...

insanlar da ALLAH die bagırsa hep....

and1' Alıntı:
ben bi bağlantı kuramadıım için kuranlara soruorum ...

Keşke yalnız bilenler yorum yapsa.Önüne gelen olayı değil de olaya yapılan yorumları eleştiriyor.Oysa eleştirdiğin kişinin senin bilginden ne denli fazla ve senden ne kadar derrin düşündüğünü bilemezken...

arkadaşlar neden hep kavga icin yer arıyosunuz anlamıyorum isteyen Allah'a inanır isteyen inanmaz.herkez video hakkında yorum yapıp neden cıkmıyor.hiç kimsenin fikrini kolay kolay değiştiremezsiniz.bütün yorumları okudum cogunlukla birbirini kırıcı mesajlar bunlara gerek yok.burda kişi başına 1500 mesaj yazsak hiç bir şey değişmez konunun kapanması daha iyi olur

insanlarin inanci hicbir yonde degistirecek bir sey degil bu, zaten inancli insanlar bu tur seylere pek ehemmiyet vetmez amaaaaa...OGAMEMANYA ya sesleniyorum ilim Kuranin sadecekucuk bir parcasidir..NE Kuran ilimle nede ilim kuranla cakisa bilir..

Abi Ben Paylasalim Die Verdim Birbirimize Düselim DIye Deil Ayrica Yorum Yapan Lütfen Rica Ediyorum Sadece Video Üstüne Yorum Yapsin Birakin Milletin Düsüncesi Millette Kalsin

Sahsen Ben Allahin Varligina inaniyorum Ama inancim Kuvvetleniyor Onu izledigimde Tüylerim Diken Diken Oluyor

Geri