Mükemmel İngilizce Konuşmak Hayal Değil - [Hackhell Upload]

denedim valla gayet iyi program hem de türkçe desteği var. zaten içerik gereği olması da gerekiyo. biraz eski bi program ama hatta hala 640x480 gibi bu çözünürlükte açıyor ekranını. yani bu durumda değiştirilemediği / optimize edilemediği için bizim çözünürlüklerimizde biraz(iyimser kelime) etkisiz bi arayüz oluşmasına neden oluyor.
ama öğretici olacağını düşünüyorum.

şimdı andırım kardeşim eger bır sorun cıkarsa yardımlarınızı beklıyorum elıne saglık cok guzel calışma ıngılızce kursuna gıdıyorum bu program işime cok yarayacak

abi emeğine yüreğine sağlık insan oğlu anlaşılmaz kendi beceremez birine suç bulur o kadar emek sarfedip eklemişsin ücretsiz faydalanıyoruz saol demekten başka bir şey gelmiyor elden sorun morunda yok....

arkadaşım öncellikle teşekkürler her şey tanmam cd ye yazdım ama açarken okuyor beli bir yerden sonra hata veriyor dosya yok gibi ne yapa bilirim kotalı okadar uğraştım bari yazık olmasın teşekkürler...

program dan çıkınca bir hata veriyor sadece. Close tuşuna basıyrum kapanıyor.

Öncelikle bu seti yüklediğin için teşekkür ederim.

linklerde bi sorun yok dosyalardada

ben cdroomu takın die bi hata veriyordu image dosyasına çevirdim sorun çözüldü

her cd nin içeriğinin imagesini aldım ve cdye yazdım takır takır çalışıyoo:victory

image dosylarını bilgisayarımdan deamon tools ilede açabiliyorum

image dosyası yaparak denemek isteyenler

poweriso full download

http://rapidshare.com/files/80494394/PowerISO_3_1_.8_full_serial.rar

öcelikle bu paylaşımı yapan hocuspocus arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....
dosyalar bozuktur diyen arkadaşlarımıza bir kez daha denemeleri gerektiğini söylüyorum.
eğer hala yapamıyorlarsa en yakın bilgisayr kursuna başvursunlar.
ben mesajları görünce özellikle indirdim ve çok güzel de çalışıyor...
yapamayan arkadaşlar pm yollasınlar yardımcı olayım!
Herkese iyi forumlar...

slm

ArkadaŞlar LÜtfen ArkaaŞimizin EmeĞİne Saygi GÖsterelİm Herkes Öyle Bİlİp Bİlmeden KonuŞmasin Ben Hepsİnİ YÜkledİm Cd Lere Yazdim Ve Gayet GÜzel ÇaliŞiyor Çok Ta BaŞarili Bİr ÇaliŞma EĞer Yeteneksİz ArkadaŞlar ÇaliŞtiramayip Karalarsa Bu ÇaliŞmayi İĞer Faydalanacak Olan ArkadaŞlara Çok BÜyÜk Haksizlik EtmİŞ Olur....

Saygilarimi Sunarim....

Bİlgİ PaylaŞtikÇa ÇoĞalir...

arkadaşım bnde yazdım çalışmadı acaba neden olabilir

arkasım ben indirdim cd yazdım ama yine çalışmadı neden olabilir bi yardımcı olurmusun plase

beyler ben indirdim ama 1cd harflere giriyorum hesap makinasına giriyorum ama progrm kurulu olduğu halde hata veriyor.

tam şu sıralar böyle bir set arıyordum. mükemmel bir iş yapmışsın.. ne kadar teşekkür etsem azdır..
Allah razı olsun..

:goz::biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

çok teşekkürler ne zamandır böyle bir set arıyordum

1. cdnin ilk bölümünü indirdim 2. bölümüde iniyor , ancak nasıl çalıştıracağımı tam anlamadım. Cd ye yazdırın derken cd writere bir cd koyup oraya mıyazdırıcaz yoksa başka bir şekil demi, cd writer yoksa indirdiğimiz blgisayarda açılmaz mı ?

işimdi bir paçasını indiyom rapidden çok yavaş iniyor yaaaaaaf

Dostum yorumları okumadan yarıdan çoğunu indirmiştim. Bugün tamamlarım sanırım indirme işlemini.
2 yıldan fazladır hackhell üyesiyim.Müthiş bir sömürücüyüm. :) Her sorunumu burdan çözdüm. İtiraf ediyorum hiç bir paylaşımda bulunmadım çünki yeterince becerikli değilim. Herneyse itiraf günümde değilim tabi. Bu kadar açılmamın bir sebebi var.

1-Kimsenin sırf zevk olsun diye çalışmayan bir programı upload edeceğine inanmıyorum ki hocuspocus ta etmemiştir.
2-Piyasa da ücretli olan programları burdan sömürüyorsak ki -ben öyleyim-arada hatalara da razı olacaksın. Yani hem hırsızız hem yavuzuz. olmaz. paylaşana virüs olmadığı sürece teşekkür edeceksin.
3-Paylaşanların motivasyonunu kırmayacaksın ki yine paylaşssınlar. :) (Tüm hackhell upload team'e yeri gelmişken teşekkürler)
4-Daha iyisini yapıp link vereceksin :)

Ramazan gerginliğimi ay boyunca foruma aktaracam haberiniz olsun..... :)

herkese hayırlı ramazanlar

HOCUSPOCUS ThanX

arkadaslar vista kullanıyorum acaba problem cıkarırmı deneyen varmı tesekkurler...

Geri