Mühendis arkadaşlar için AutoCad bölümü

Foruma Autocad bölümü açılsın mı?

• açılsın faydalı olur

Kullanılan: 189 91.7%
  • açılmasın

Kullanılan: 17 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    206
Ahh be kardeşim Su Konuyu Önceden Acsaydın yaa Mühendislik stajım Bitti Şimdi Gerek Bile Duymuyorum Ama Acılması hususunda Sonuna KAdar Destekcinizim Auto-cad i ögrenmek için illa Mühendis olmak gerekmiyor Ben Kahramanmaraşda makina Mühendislik stajı yaptıgımda daha Stajımı Bitireli 2 hafta oldu Yetiştiremedigim Auto-cad cizimlerini adam Braşman Başına 30 YTL alıyodu Kii Verdigim Her projedede En az 50den Fazla Braşman Oluyodu Gersini siz Düşünün

Acılsın iyi olur sadece muhendislik deil tum teknık bölumlerede faydası var.TEKNİK ÖĞRETMEN ,TEKNİKER, TEKNİSYEN gibi

ya evet destekliyorum..
stacad, idecad vs gibi statik hesaplamalar dayalı dolayısıyla direk mühendisliği ilgilendiren programları mimarlık bölümünden bulup indirmek çok sinirime dokunuyo

Yeterli cogunluk olusmadi galiba:(

2nitsp1.jpg

2cwv9d2.jpg

2z74etx.jpg

:durdurunDestekleyin Bizi:vur

AcıLsın diye oy kuLLandım ...GüzeL bir Öneri ama Bilgisayar Kategorisinde acılırsa daha iyi olur Ayriyetten Auto CAD diye bölüm olmaz diye düsünüyorum =))

Sadece Auto cad icin degil tum cad programlarini ve modelleme tasarimla ilgili bir katagori olmali diye dunuyorum faydalida olur yani

3D CAD & TASARIM & MODELLEME

Hadi Hayirlisi

Geri