Lutfen Bu Gercekleri Okuyun.....

RomeoMAD

JusT B€
Altın Üye
Reaction score
0
Burda Yazıcaklarımın Hepsi gercek olup Gazetelerde,Kıtaplarda,Devlet Konusmalarında ve Birimlerinde yazili olarak bulunmaktadir

Okuyacagınız bırcok sey mantıgınıza sıgmayacak,hatta ınanmayacaksınız ama inanin Dunyada Isler bu sekılde yuruyor.....

1.Turkıyede Ilk Mason Faaliyetlerinin baslangıcı 1700lu Yıllara Dayanmaktadir.Ozamanlarda Osmanlı Donemınde Ittıhat ve Terakki cemiyeti vardi (Hepimiz bu kurumu milli mucadele savunmasında rol oynar dıye bılıyorduk)
Ittıhat ve Terakki Cemiyetinin Baskanı Sadrazam Reşit Paşa Bır masondu.

2.Dıger bır carpıcı olayda,Turk Mılletının cogu Ataturk gıbı bır Lıderi Mason olarak bilirdi(Bu Aptal dusunceye bende dahilim)Ama Ataturk'un basa gelmesıyle yaptıgı ılk iş 1918 yılında Ilk kez bır Mason locasını kapatmasıyla baslayan kargasa 1935 yılına kadar surmustur.Ve yaklasık 30 Loca Kapatmıstır.
Ve ortaya atılan dıger bır ıddaa ıse Ataturk'un Ickıden yanı Sıroz Hastalıgından öldugu degıl,Masonlar tarafından bızzat olduruldugur..(Bu ne kadar dogru nekadar yanlıs Sadece Allah bilir)

3.Üsküdar'a gider iken... adlı ünlü Türkü 1853-1856 Kırım savaşı sırasında İstanbul'daki Selimiye Kışlası'nda kalan "eteklikli" İskoç alayına moral vermek için yazılmış "Donsuz Askerler" şarkısıdır.

4.Ayten Alpman'ın "Memleketim" şarkısı aslında bir Yahudi sarkısıdır..(Ne kadar taklıtcı bır memleketiz dimi)

5."Yaşa Fenerbahçe" marşı aslında Franko dönemine ait faşist güfteli Yaşa İspanya adlı İspanyol marşıdır.

6."Dağ başını duman almış.."( Gençlik Marşı) İsveçli Besteci Felix Körling'e ait bir ormancı şarkısıdır..Yuh artık dedırtıo..

7.Ülkücülerin bir zamanlar gözlerini yaşartan "Çırpınırdın Karadeniz'in bestesi 18. yüzyılda yaşamı Sayat Nova adlı sanatçının Kamança adlı şarkısı oldugunun...

8."Çıktık Açık Alınla.." (10'uncu Yıl Marşı) Köyüm Kahini adlı Fransız opera eserinin bestesinden araklanmıştır.

9.Iste benı en cok uzenlerden biride bu
"Çatma kurban olayım" İstiklal Marşı'nın bestesinde de Karmen Silva adlı Alman opera eserinden araklandığı iddia edilmektedir....

Bırazda Derin Devlet olaylarından bahsetmek ıstıyorum...

10.Dünyadaki bütün telefon, faks, telsiz, SMS ve elektronik posta iletişimini dinleyen dev bir kulak: ECHELON. Avrupa Parlamentosu'nda Echelon'la ilgili olarak ilk defa
1988'de bir rapor yayınlandı. 1997'de Steve Wright tarafından hazırlanan Avrupa Parlamentosu raporu, Echelon hakkında daha detaylı bilgiler içeriyordu. Bu rapora
göre ABD Avrupa'daki telefon, faks ve e−mail haberleşmelerinin %90'ını Echelon sistemiyle denetliyordu.

Iste Sıze Muthıs Ornek.; Abdullah Ocalan'ı Kım yakaladı CIA,ve Turkıyeyı arayarak Gelin alın dedı.Iste Kanıtı...
"ABD'nin, PKK örgütünün başı Abdullah Öcalan'ı örtülü bir operasyonla ele geçirip Türkiye'ye teslim etmesinde
Echelon'un rol oynadığı iddia edilmiştir. Türk hükümetine yapılan bu 'iyilik' karşılığında ne alındığı ise halen net olarak bilinmemektedir.

Wayne Madsen(Pentagon Gorevlısı ve NSA Aarastırma Burosu), Abdullah Öcalan'ın 'çok geveze ve aptal' olduğu için kendisini ele verdiğini, kendisinin Suriye'den çıktıktan sonra Kenya'da yakalanıncaya kadar NSA tarafından izlendiğini söyledi. Madsen, 'Öcalan, çok geveze biri, cep telefonundan konuşmadan edemezdi ve biz de nerede olduğunu hemen belirlerdik. Rusya'dan başlayarak,

Korfu Adası dahil her noktada dinledik. Öcalan'ın izlenmesinde israil'in de katkısı oldu. Öcalan, çok aptalca davrandı. Dinleneceğini bilmesi gerekirdi' dedi.

Bu durumda Sunu soylemek Gerekir,Bazı Devlet yetkılılerın soyledıgı gıbı;
Eger bız yakalasaydık veya catıssaydık öldürürduk,ama elımıze verılen bır adamı hanginiz öldürür?Onu sadece yasatmanız gerekir,ve konusturabılırsenız,konusturmanız gerekir.

− Dudayev'in yerini biz bildirdik ............

11.NSA'nın eski çalışanlarından Wayne Madsen şunları söylemiştir: "Türkiye'de iki yerde telekulağımız var; tüm telefon, faks, cep telefonu ve e−mailleri çözebiliyoruz."
Yani Hackerim diye veya pcyi cok ıyı bılıyorum dıye gecınmeyın :) Izlenmemek ıcın kendınıze bır ınternet agı kurmanız gerek ABD'NIN yaptıgı gibi.....

12.HAARP Nedir ne işe yarar???

ABD'nin Alaska'da tenha bir bölgede yürüttüğü HAARP adı verilen projesi oldukça çarpıcıdır. Proje amaçları arasında iklimlerin değiştirilmesi, füzelerin istikametlerinin saptırılması gibi hususlar vardır. ABD Savunma Bakanlığı, dünya liderliğini koruyabilmek
amacıyla iklimi de kontrol altında tutmaya çalışmaktadır.

Buna göre meteorolojik oluşumlara müdahale ederek, 2025'te şunları yapmak mümkün olacak:
Radarlara yakalanmayan pilotsuz casus uçakların atmosfere taşıyacağı maddelerle, kurak bölgelerde bile "yağmur" yağdırılabilecek. Tohumlama−ısıtma yöntemiyle, havadan ve karadan müdahaleyle belirli bir bölge üzerindeki "sis" yok edilebilecek. Gelecekte bu işlem mikro−viyole dalgaları ve lazer kullanımıyla çok daha kolaylaşacak; tank ve kara
kuvvetleri, askerî üs, ekipman ve operasyonların kamufle edilmesi için de ani ve yoğun sis oluşturulacak.

Tropikal bir fırtınanın açığa çıkardığı enerjinin 10 bin megatonluk bir hidrojen bombasına eşit olduğu düşünülürse, "fırtına yaratma" olanağı, askerî güçlerin elinde müthiş bir silaha dönüşecektir. Bu silah, gelecekte, şimşek oluşturmak ve şimşeği seçilen hedeflere
yönlendirmek boyutuna ulaşacak ve "uzayın ikli−mi"nin kontrol altına alınmasıyla düşman güçlerin haberleşme, radarla ve uzaydan izleme sistemlerini işlemez hale getirecektir.

13.Raytheon,JPALLS,GPS Nedir? Ne işe yarar? ne amaçla Kullanılmaktadir?

Raytheon 1984 yılından bu yana GPS teknolojisini kullanarak sivil uçakların yerden kontrolü projesini yürütüyordu.Amerika'nın kalbine yönelik 11 Eylül saldırılarından sonra herkes bu saldırının nasıl 'başarıldığı'nı tartıştı. Havalimanlarındaki güvenlik arttırıldı, tipinden şüphelenilen herkes, −Başkanın koruması bile olsa− karga tulumba
uçaklardan indirilmeye başlandı. Ancak havacılık dünyasındaki yaygın kanı uçakların kaçırılma sonrası kulelere çarptırılmadığı yönünde.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. 11 Eylül saldırılarından sonra harekete geçen Amerikan Savunma Bakanlığı Pentagon, JPALS projesinin başkalarının eline geçmiş
olabileceğini soruşturuyor. Çünkü proje henüz deneme aşamasında olsa bile yerden yapılan müdahalelerle ister sivil ister askerî olsun kontrol alanına giren tüm uçakların
uçuş sistem kodları −pilot vermese bile−çözülüyor ve uçaklar ele geçirilebiliyor. Böylece ister hava korsanları tarafından kaçırılsın ister hava muhalefeti ile olsun tehlike
arz eden uçaklar güvenli bir yere indirilebiliyor

14. En kotu olanıda bu....ELEKTRONIK BOMBA

ABD'nin deneme çalışmalarını yürüttüğü "e−bomba", yani elektro mekanik bomba, aklın sınırlarını bile zorlayacak kadar büyük felaketlere yol açabilecek. Her şey bir göz
kırpması kadar kısa bir zaman içinde olup bitecek. Evinin içinde kendi halinde oturan biri önce uzaktan keskin bir çatırtı duyacak. Muhtemelen bu sesi bir şimşek veya
yıldırım sanacak. Ama o bunları düşünene kadar, uygar dünya en az 200 yıl önceye, elektriğin henüz keş−fedilmediği yarı karanlık dönemlere geri dönecek.
Flüoresan ışıklarıyla televizyon ekranları, düğmeleri kapatıldığı halde korkunç bir şekilde parlamaya başlayacak. Elektrik ve telefon kabloları o kadar ısınacak ki, plastik
kaplar eriyecek, ozon tabakasını yanmış plastik kokusu DOLDURACAK..

El bilgisayarlarıyla MP3 player'ların pilleri aşırı yüklenecek ve bu aletler elle tutulmayacak kadar ısınacak. Bilgisayarlar kül olacak, içlerinde sağlam en küçük bir bilgi kırıntısı bile kalmayacak. Radyolar, telefonlar, telsizler ve hatta dizel motorlu birkaçı dışında akla gelebilecek bütün makineler bir daha çalışmamak üzere susacak. Bu sırada insanların tırnağına bile bir şey olmayacak ama insanlık kendini göz açıp kapayıncaya kadar 200 yıl geride bulacak. Avustralyalı yüksek teknolojili savaş uzmanı Carlo Kopp'a göre, bu korkunç silahı 1940'ların teknolojisiyle bile yapmak ve üstelik sadece 400 dolara mal etmek mümkün. O yüzden, siber terörizmin konuşulduğu bir dünyada teröristlerin bu silaha ne kadar yakın olduklarını görmek de çok kolay. Yani sadece 400 dolara mal olan bir elektromanyetik bomba, bir göz kırpması süresinde, uygarlığı tam 200 yıl geriye götürebilecek.

Sımdı Bırazda Karsılastırmalar Yapalım,Tabıkı En dogrusunu Yuce Yaratan bilir.....

Dikkat edilirse Afganistan Savaşı'nın başladığı günlerde bu ülkede art arda depremler
yaşanmıştı. Hatta bazı kişilerce Gölcük depreminin böyle bir deneme sebebiyle meydana geldiği iddia edilmişti.

HAARP çok ilginç bir yerde konuşlandırılmıştır; Alaska Gako−na'da. Tesis Gakona'da, askerî üssün yakınlarında ve kimsenin girmediği özel bir alanda kurulmuştur. Niçin burası seçilmiştir? Birincisi Alaska dünyadaki elektromanyetik kuşakların özel bir kesişim bölgesinde bulunmaktadır. Dünyanın elektromanyetik alanlarına müdahale edebilmek için en uygun yerdir. İkincisi ise gözlerden mümkün olduğunca uzak, korunması çok kolay
bir yer olmasıdır.

HAARP projesi bünyesindeki dev anten ağı 1 milyar kilowattan daha fazla enerjiyi atmosferin üst katmanlarına yaymak için kullanılıyor. HAARP projesi
üzerine araştırma yapanlar, projeyi, UFO olaylarından Birleşik Amerika'daki dev güç merkezlerine ve en son olarak TWA 800 uçağının düşüşüne kadar her şeyle suçladılar
.

Şimdi HAARP karşıtı açıklamalara bakalım ve teorileri destekleyen olayları inceleyelim:

1.İklimleri değiştirebilir.
2.Kutuplan eritebilir veya yerinden oynatabilir.
3.Ozon tabakası ile oynayabilir.
4.Deprem yaratabilir.
5.Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
6.Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisinive beynini etkileyebilir.
7.Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.

Bunun yanında şu noktaları da zikretmek gerekir:

1− Dünyanın enerji alanlarıyla oynayarak, insan beynini kontrol altına alabilir. Örneğin ruh sağlığını bozarak düzensiz davranışlara, kan kimyasının olumsuz etkilenmesine, metabolik değişimlere, sinir sisteminin bozulmasına yol açabilir ve zihinsel fonksiyonları etkileyerek insanları şaşkın hale getirebilir.

2.Eko sisteme zarar verebilir, hayvanları göç ettirebilir.
3.ABD ordu komünikasyon sistemi çalışmaya devam ederken diğer tüm komünikasyon sistemlerini tümüyle işlemez hale getirebilir.
4.ABD denizaltılarının (ELF− Extremely Low Frequency) olağanüstü alçak frekans kullanabilmesini sağlar.Bazı fizikçiler bu projeye şiddetle karşı çıkıp, internette
insanlığı uyaran yazılar yayınlamaya çalıştılar.
Ama HAARP projesi karşıtı tüm siteler PENTAGON tarafından bir anda silini−yordu. Bu projeye karşı çıkan pek çok insan CIA'in örtülü ve yargısız infaz operasyonlarında ortadan kaldırılıverdi. Herkes susturuldu.

Daha yazıcak Cok sey vardı ama bayadır ugrastıgım ıcın,Ve birde bunlari okudugum ıcın bunyem kaldırmadı.Bır ara devam ederim

Not:Kaynak Isteyen arkadaslar varsa pm atsınlar,okadar cokki buraya yazsam kurukalabalık olur,ama ıste laf anlatamadık kaynak,kaynak buyrun sıze kaynak...

Tuncay Ozkan(Milli İstihbarat Teskilati)
Gultekin Avcı-Istıhbarat teknıklerı ve aktorlerı
Baki Oz
John Grew(Ataturk ve Islam)
Mark Zepezauer CIA'in Buyuk Operasyonları(maxımumbilgi.org&.com
Ali Atıf Bir(Gazeteci ve yazar)
Ayse hür
Prof Dr. Esat Arslan
Atilla Ilhan
Mahir Kaynak-Büyük Ortadoğu Projesi
Prof.Dr.Fahir Armaoğlu-20 Yüzyıl Siyasi Tarihi
Hakan Türk-Mafya İmparatorluğu

YETERLIMI ?? YETMEDIYSE PM ATIN

paylaşım için sağolsın arkadaşım..bunların birçoğunu duymuştum açıkcası duyduklarımın yanında bunlar biraz basit kaçtı tabi şu elektronik bomba hariç...boşuna dememişler su uyur düşman uyumaz diye..çok çalışmamız lazım çok...ancak istiklal marşının alıntı olduğunu sanmıyorum ve inanmıyorum inanasımda gelmiyor...tekrardan paylaşım için sağolsın...

ilgi çekici dostum ama derin bir şekilde araştırılmasıgereken konular yine de bana kaynakları atarsan sevinirim zamane_19@hot...

Bilgiler için teşekkürler eski dostum saol...

ilgi çekici dostum ama derin bir şekilde araştırılmasıgereken konular yine de bana kaynakları atarsan sevinirim zamane_19@hot...

pm at arkadasım kaynakları verırım burdan bırkac tane yazım

ABD NSA SORUMLUSU(WAYNE MADSEN)
PENTAGON ISLT YRK YARDIMCISI(GEORGE RAYTHEON)
THE TIMES DERGISI
GULTEKIN AVCI(ISTIHBARAT TESKILATLARI VE ISLEYIS SEKILLERI)
TUNCAY OZKAN(MILLI ISTIHBARAT TESKILATI)

konu teoriler ve iddialar değilmi. şimdi kanıt desen, belge ,şu, bu sadece der çıkar işin içinden inanmak istemeyen. yani okuduğunu yorumlamana bağlı, paranoyaksın derler, yada haklısın derler. şu durumda bu korkunç manzara karşısında, eğerki gerçek olduğunu kabul edersek, ne yapabiliriz sizce. ben desemki daha korkuncu bu dünyadaki çoğu devlet yönetimleri zaten ellerinde, insanlar kime güvenipte karşı koyacak, yada birlik olmayı başaracak.ABD büyük şeytan değilmi? peki ya onların destekledikleri diğer ülkelerdeki yönetimler nedir? önce devletler bunu farkedip, halk olarak bu işbirlikçileri atmadan başından istediğin bilgi belgeyi koy halkın önüne kar etmez. çünkü araştırırsan kardeşim, dünya devletlerinin bir çoğunda halk gerçek evrensel sorunların çok uzağında, yapay, uydurma ve kendine has gündemlerle uyutulmaktadır. örnek istersen uzağa bakma.Türkiyemizin hali buna iyi bir örnektir. bir kere olsun, bir kere farkedebilsek, dünyada iki farklı uç var artık, yönetenler ve yönetilenler, sömürenler ve sömürenler. neyse nasıl olsa bunlar sadece paranoya. bizim gerçek derdimiz daha farklıydı değilmi. bizim parti sizin partiyi döver, bizim hırsız sizinkinden daha iyi çalıyor ve uzar gider bu liste. saygılarımla.
ayrıca belirteyim, sırtını başka ülkelere dayamış hiç kimsenin gerçek derdi kendi devleti ve milleti olamaz. anlayana bu sözüm.

Sıyası partıyle ılgılı atısanlara bu yuzden kızıyorum :) Ilk once etrafına bak onlarla çatış,Sonra kendi içinde catıs

Bilgiler icin saol ama bence bunlar dunyayı amerikanın cok guclu bir devlet oldugu yonunde korkutma amacından baska birsey tasımıyor...

Amerika bu kadar gucluyse neden ırakta binlerce askerini kaybetti...

Ya da bu kadar gelismis teknolojilere sahipse neden hala petrol pesinde kosturup duruyor...

Lutfen psikolojik oyunlara gelmeyelim...

Bilgiler icin saol ama bence bunlar dunyayı amerikanın cok guclu bir devlet oldugu yonunde korkutma amacından baska birsey tasımıyor...

Ya da bu kadar gelismis teknolojilere sahipse neden hala petrol pesinde kosturup duruyor...

Ben buraya Amerıkayı Guclu devlet olarak gosterıcek bırılerının yazılarını yazmıyacak kadar akıllı bır ınsanım :)) Yıne dusunmeden konusmaya basladın
Burdakı amerıka aleyhıne yazılanların cogu Turkıyedekı yazarlarımızın yazdıklarıdır.
Ayrıca gerılla savası baskadır :) Amerıka suan ıstese bu teknolojılerle herkese savas acabılır pekı sonuc ne olur hıc dusundunmu?
Elektronık bomba 400 dolara mal edılıyo,patlatıldıgında butun dunya 200 yıl gerıye donucek dıo pekı neden kıme bunu yapmıo ????

Kaynak:Gultekı Avcı(Istıhbarat teknıklerı ve uygulamarı..

bizim bilmediğimiz daha neler var kim bilir paylaşım için sağol konular hakinde aç arkadaşım kuru kalabalıklık etmezki ben olsam yayınlarım bekliyorum ben şahsen şimdiden sağol

arkadaşlar hala amerika diyince sanki bir devlet bu işleri yapıyor algınız var. amerikanın arkasında saklanan asıl güçlerdir bu olayların yöneticisi konumundakiler. ve abd askeri yada ıraklı yada kim olursa olsun onlar için orda ölenler sadece kurbandır. sanıyormusunuzki ölen abd liler umurlarında. neyse derin düşünmek sadece başlangıçtır, işki boğulmadan çıkabilmektir doğruyu bularak o derinlikten. tekrar düşünün derim.

Ben buraya Amerıkayı Guclu devlet olarak gosterıcek bırılerının yazılarını yazmıyacak kadar akıllı bır ınsanım :)) Yıne dusunmeden konusmaya basladın
Burdakı amerıka aleyhıne yazılanların cogu Turkıyedekı yazarlarımızın yazdıklarıdır.
Ayrıca gerılla savası baskadır :) Amerıka suan ıstese bu teknolojılerle herkese savas acabılır pekı sonuc ne olur hıc dusundunmu?
Elektronık bomba 400 dolara mal edılıyo,patlatıldıgında butun dunya 200 yıl gerıye donucek dıo pekı neden kıme bunu yapmıo ????

Kaynak:Gultekı Avcı(Istıhbarat teknıklerı ve uygulamarı..

Su seviyesizlikten ne zaman vazgececeksin merak ediyorum...

Cok ozur dilerim senin amerikanın butun oyunlarını ortaya cıkarabilecek ustun zekaya sahip oldugunu unutmusum :durdurun

Bak kendin soyluyorsun istese herkese savas acabilir ama neden acamıyor...

Farkındaysan kaynak diye gosterdiklerinin hepsi amerikan temelli...

Sence amerika boyle teknolojilere sahip olsa bunu neden bas bas bagırsın?

Kimsenin haberi olmadan butun dusmanlarında depremler yaratır ve bu yeterli olur...

Ya da tum dunyayı kuraklıktan kırıp gecirir...

Yıllardır amerikan filmlerinde yapılan amerikayı ustun gosterme misyonunu boyle devam ettiriyorlar...

Amerikaya o kadar dil uzatan irana neden hicbirsey olmuyor cok merak ediyorum...

Beyin yıkama oyunlarına balıklama atlıyorsunuz...

Bir laf vardır havlayan kopek ısırmaz...

Bize ne kadar calısırsak calısalım amerikaya karsı hicbir sansımız olmayacagı fikrini empoze etmeye calısıyorlar...

Bu oyunlara gelip herseyi kabullenmis bir toplum yaratılmaya calısılıyor...

Bu kadar da kor olunmaz...

Arkadasım sen benı tanımıyorsun :))))))))))))))

Sayende saol guldum yıne, benı baskasınla karıstırma ben bırseylerı paylasırken copy paste yapmam,ve ya ordan burdan duyupta gelıp burda yazmam senın gıbı ok?
Arastırırım sadece 1-2 yerden deıl eksı ve artıları arastırırım ondan sonra yazarım,maksat yanlıs bılgılendırmemek yanı ben burda TELEVOLE YADA PAPARAZZI Yapmıorum

Amerıkayı ustun gostermeye gelınce,Sen amerıka dusmanıysan ben 10 katı dusmanıyım.
Ama dusmanıma senın gıbı baksam veya gorsem :)) bu bılgılerdende mahsur kalırdım

SENIN DERIN DEVLETIN YANI MILLI ISTIHBARAT TESKILATIN 50 SENE AMERIKADAKI CIA ORGUTUNDEN MAASLARINI ALDI HABERIN VARMI DILE KOLAY 50 SENE,BUNA TURGUT OZAL SON VERDI VE OLDURULDU...
SENIN ISTIHBARAT TESKILATIN NASIL OLURDA BASKA BIR DEVLETIN ISTIHBAHRAT TESKILATI ADIYLA GOZUKEN SEREFSIZ BIR GRUBUN PARASIYLA GECINIR..

BENI BURDA ILLA ACIK ACIK KONUSTURCAKSIN,BIRSEY BILMIYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR OK? BILDIKLERINI SOLE BANA DUYDUKLARINI DEGIL
SIMDI IYI FORUMLAR...

Arkadasım sen benı tanımıyorsun :))))))))))))))

Sayende saol guldum yıne, benı baskasınla karıstırma ben bırseylerı paylasırken copy paste yapmam,ve ya ordan burdan duyupta gelıp burda yazmam senın gıbı ok?
Arastırırım sadece 1-2 yerden deıl eksı ve artıları arastırırım ondan sonra yazarım,maksat yanlıs bılgılendırmemek yanı ben burda TELEVOLE YADA PAPARAZZI Yapmıorum

Amerıkayı ustun gostermeye gelınce,Sen amerıka dusmanıysan ben 10 katı dusmanıyım.
Ama dusmanıma senın gıbı baksam veya gorsem :)) bu bılgılerdende mahsur kalırdım

SENIN DERIN DEVLETIN YANI MILLI ISTIHBARAT TESKILATIN 50 SENE AMERIKADAKI CIA ORGUTUNDEN MAASLARINI ALDI HABERIN VARMI DILE KOLAY 50 SENE,BUNA TURGUT OZAL SON VERDI VE OLDURULDU...
SENIN ISTIHBARAT TESKILATIN NASIL OLURDA BASKA BIR DEVLETIN ISTIHBAHRAT TESKILATI ADIYLA GOZUKEN SEREFSIZ BIR GRUBUN PARASIYLA GECINIR..

BENI BURDA ILLA ACIK ACIK KONUSTURCAKSIN,BIRSEY BILMIYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR OK? BILDIKLERINI SOLE BANA DUYDUKLARINI DEGIL
SIMDI IYI FORUMLAR...

Ben sana soru soruyorum sen hala seviyesizligine devam ediyorsun...

Benim sana sordugum soruların mitle ozalla ne alakası var?

Soruları anlamadan cevap vermis olmak icin konusuyorsun...

Benim sana soylediklerimin yanlıs oldugunu bana goster bende haklı oldugunu anlayayım...

Ortamı bu denli seviyesizlestirerek bir yere gelemezsin...

Sıkıstıgın anda saldırmak dogru bir davranıs degil...

Senı uyarıorum konusmalarına dıkkat et,senın burdakı atmasyon konusmalarına ben acıklık getırıorum ok...Adabınla sorup konuscaksan buyur,ama bılmedıgın konularda bıdı bıdı etme,
Cunku okuyanlar ınanabılır,yanlıs yonlenebılır

Haklı oldugunu goster Dıyosun,Ilk once bı gıt yazıyı bastan sona oku,sonra sana kıtapları verıcem onları okutucam :D

Son olarak bıdaha ıftırada bulunursan su cumlen gibi" Sıkıstıgın anda saldırmak dogru bir davranıs degil.."
Sonucları ıyı olmaz ispitcilige zorlama pls

SIMDI ILK BASTA YAPICAGIN İŞİ SOLIYIM SANA BURAYA GIR KITABI INDIR OKU SONRA IRTIBATA GECELIM

http://rapidshare.com/files/67465403/Istihbarat_Teknikleri_-_Avci_Gultekin.pdf.html

tespitlerine 100% katılıyorum.biz kendi işimize bakalım.bu şöyle güçlü,falan şöyle büyük,falan filan.onların planları varsa Allah'ın da planı var.en iyi planı Allah yapar.

Ben butun yazıyı okudum, emegine tesekkurumu ettim sonra da yorumumu yazdım...

Katılırsın katılmazsın ben orasına karısmam...

Ama......

İste butun seviyenin gittigi nokta : "Yıne dusunmeden konusmaya basladın"

Senin bu mesajından onceki mesajıma bakarsan hicbir kotu niyet olmadıgını anlarsın...

Adapla konusmaktan bahsediyorsun...

Senin adap anlayısın buysa ona birsey diyemem...

Dogru soyluyorsun iftiranın sonucları gercekten iyi olmaz... Dusunmeden konustugum konusunda yanlıs anlamadıysam bana bir iftira atıyorsun...

Farkındaysan sana bu kaynaklar dogru degil demedim. Sadece bu kaynakların icerigine KATILMIYORUM dedim...

Yazdıgın birseye katılmıyorum diyede beni suclayamazsın heralde...

Ben sana bu kaynakları gonder demedim bana sadece sordugum soruların cevabını vermeni istedim...

Ama bu saatten sonra bir onemi de yok seninde bilmedigin ortada...

Yazıyı okudum dıyorsun hala ve hala yalan söluyorsun,
Cunku yazının sonunda kaynak ısteyenler,pm atsın dedım ve 2-3 arkadas attı bende yonlerdırdım...Ama sen sadece burda tabiri caizse belli belirsiz saldırmaya basladın...Neden pm atmadın :) madem tartısmak ıstedın tartısalım ozaman

Dusunmeden konusmaya gelınce,o an aklına gelenı yazmıcaksın ben yazıları defalarca okudum 1,2,3, yerde deıl ve 1 gun oncede degil....
Okuduktan sonra mantıgıma yatanları yazdım,bazı yerlerı kestım cunku cok uzardı yazı...
Sana gelınce tabıkı elestırıceksın bu benım hosuma gıder :) Ama uydurarak degil bana kanıtsız ve mantıksız ornekler verıyosun...

Demıssınkı Irakta şöyle böyle oldu,ya ben sana burda tamam anlatıyım dıcem Irak konusunu aylarımı alıcak..Benım demek ıstedıgım işte atmak tutmak bu,yanı bı oku ogren arastır ondan sonra yorum yap,dusunmeden konusuyosun..

Yanı nişan almadan ates edıyosun....oyuzden verdıgım lınkten kıtabı ındır bı oku,bu kıtabın yazarınada guvenmıosam ben sana sölıyım arastırdım :) guvenebılırsın

tek tek okudum allah sonumusu hyr etsin

Geri