_KeMaLiST_
New member
Yazıyı okudum dıyorsun hala ve hala yalan söluyorsun,
Cunku yazının sonunda kaynak ısteyenler,pm atsın dedım ve 2-3 arkadas attı bende yonlerdırdım...Ama sen sadece burda tabiri caizse belli belirsiz saldırmaya basladın...Neden pm atmadınmadem tartısmak ıstedın tartısalım ozaman
Dusunmeden konusmaya gelınce,o an aklına gelenı yazmıcaksın ben yazıları defalarca okudum 1,2,3, yerde deıl ve 1 gun oncede degil....
Okuduktan sonra mantıgıma yatanları yazdım,bazı yerlerı kestım cunku cok uzardı yazı...
Sana gelınce tabıkı elestırıceksın bu benım hosuma gıderAma uydurarak degil bana kanıtsız ve mantıksız ornekler verıyosun...
Demıssınkı Irakta şöyle böyle oldu,ya ben sana burda tamam anlatıyım dıcem Irak konusunu aylarımı alıcak..Benım demek ıstedıgım işte atmak tutmak bu,yanı bı oku ogren arastır ondan sonra yorum yap,dusunmeden konusuyosun..
Yanı nişan almadan ates edıyosun....oyuzden verdıgım lınkten kıtabı ındır bı oku,bu kıtabın yazarınada guvenmıosam ben sana sölıyım arastırdımguvenebılırsın
Okuduktan sonra pm atmadım cunku benim verdigin bilgilerin dogruluguna bir suphem yok ortada...
Bu tur seylerin her tarafta dolastıgını bende biliyorum...
Farkındaysan sana boyle birseyi kimse soylemiyor demedim... Ben sana onlar soyluyor ama soyleme amacları budur, ben bunlara inanmıyorum dedim...
Sense bana hala indir linki oku ogren diyorsun...
Hepsini okusam bile benim bu yorumum degismeyecek...
Eger cok okuyorsan Balkan harbindeki yenilgiden sonra Osmanlıda cokusun basladıgını da bilirsin...
Bunun nedeni de aynıydı... Osmanlı halkına ordularının yenilmez olmadıgı empoze edilmeye basladı...
Bu dusunce azınlıkları ayaklanmalara tesvik etti...
İnsanlar icindeki bu dusunce de osmanlının cokusunu hızlandırdı...
Benim bahsetmeye calıstıgım konu tam da budur...
Bunlar batılı devletlerin psikolojik oyunlarıdır...