LOST ' u izleyenler buraya..lost muhabbetine..

4 Sezonunu da izLedim Gerçekten Süperdi..

Ancak 4. Sezonu biraz saçma geLdi bana..bi yandan adadan kurtuLduklarını görüyoruz bi yandan da Adadaki yaşamLarını =)

ßu arada Sanırım Adaya geri döneceklermiş

4×13 Jeremy Bentham

x2km60.jpg

3. sezonun sonundan beri en çok merak ettiğimiz şey, tabutun içindeki kişinin kimliğiydi. Ama ölümünden bahsedilen kişi Jeremy Bentham adında biriydi ve biz bu kişiyi tanımıyorduk. Ta ki final sahnesinde Bay Bentham’ı şahsen görünceye kadar.

John’ın bir şekilde adadan ayrılıp kahramanlarımızı teker teker ziyaret ettiği anlaşılıyor. Sanırım eski dostlarının bu ziyareti, en çok da Jack’e ağır gelmiş. Bunu, Benjamin ve Jack’in tabut başındaki konuşmalarından anlayabiliyoruz. Jack’in dediğine göre; John, Oceanic 6′lısının ayrılmasından sonra adada meydana gelen bir takım kötü olaylardan bahsetmiş ve bu yaşananlardan da Jack’i sorumlu tutmuş. Ne yaşanmış olabilir?

246mj34.jpg

Bundan sonra herşeyi yoluna koymak için yapılması gereken şey belli: Adaya dönmek! Fakat Benjamin, adanın Jack’i tek başına kabul etmeyeceğini söyledi. John dahil hepsinin birlikte adaya dönmeleri gerekiyormuş. Sun Jack’i kocasının ölümünden dolayı suçlarken ve Kate de ona karşı bu kadar öfkeliyken Jack’in işi zor görünüyor. Benjamin Jack’e bu konuda yardım edeceğini söylese de, diğerlerini nasıl ikna edecekleri hala belirsiz. Tabii John’ın bedenini nasıl götürecekleri de.

Tüm bunların yanısıra benim dikkatimi çeken birşey daha oldu. Adadan ayrıldıktan sonra Michael’in intihar girişimlerine şahit olduk fakat ikisinde de ölmedi. Gemideyken, Keamy elindeki tabancayı Michael’ın kafasına dayayıp tetiği çekti ama silah ateş almadı. Zaten Tom, Michael’a ölmek için uğraşmaması gerektiğini çünkü bunun olamayacağını söylemişti. Daha sonra, Jack bu “ölememe” durumunu test etmek istedi ama tam kendini köprüden atacakken, meydana gelen bir kaza onu atlamaktan alıkoydu.

Bu bilgilerin ışığında şu soru akla geliyor: Adadan anakaraya gelenler ölemiyorsa, John’ın o tabutta ne işi var?

281bw3q.jpg

Hepimiz, Sun’ın kocasını gemide bırakmamak için harcadığı çabayı gördük.
Patlama meydana gelince içimiz onunla birlikte kan ağladı ve gözyaşlarını paylaştık.

Sun kocasının ölümünden iki kişiyi sorumlu tuttuğunu ve bunlardan birinin babası olduğunu söylemişti. Görünüşe göre, diğer suçlu Jack. Peki Sun Charles Widmore’u neden ziyaret etme gereği hissetti? Oceanc 6′lısına ihanet mi edecek?

14t6dr8.jpg

İçindeki öfkenin ve acının onu bu şekilde bilemesine izin verecek mi?

Yorumlarınızı Bekliyorum

diziyi serettim simdi yeniden baslıom ızlemeye ocak sonua kadar beklıyces 5.bolumu arkadaslar
bu arada favorim benjamin Linus
bu adamdan korkulur

Lostu yeni bitirdim hayatımda izlediğim en muhteşem diziydi ama günde 10 bölüm bile izlediğim olmuştu izleyenlere tavsiyem hemen izlemesinler sonra pişman olurlar..dizinin en sevdiğim yani en ufak ayrıntının bile ilerki bölümlerde açıklığa kavuşturulması en güzel 3.sezondu 5.sezonu merakla bekliyoruz..

verdiği bilgiler için ki1li_16 arkadaşımıza teşekkürler :goz: ben prison break a geçtim artık :p

Filimde saçmalık hat safhada ama yinede fena değildi. Bir arkadaş filimde zaman yolculuğu var demiş ancak doktor henüz boğazı kesilmeden kıyıya nasıl vurdu anlamak mümkün değil. Ben ışınlanma olduğunu düşünüyorum, Benjamin'in kendini çölde bulması gibi.
Sonuç olarak, adadaki yaşam mücadelesi, olaylar, tesisler ve uçaktakilerin birbirleriyle olan bağlantıları çok fantastik, güzel bir yapıt, 5. sezonunu merakla bekliyorum.

4×09 Zaman Mekan Değişimi?

11mdnko.jpg

2sb4poi.jpg

Belki farkettiniz Ben’ in ilk Flashback inde, gözünü ilk açtığı sahnede Ben’ in üzerine yattığı toprak çatlamış ve sanki Ben’ in ağzından dumanlar çıkıyor (hava soğukmuş gibi?). Sonra ayaga kalktığında görüyoruz ki yerde çöl kumu var. Bu acaba Desmond’ ın yaşadığı gibi bir olay mı yoksa sadece çekim hatası mı?:vur

LOST'UN YENİ SEZONUNDAN İPUÇLARI...
Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve hatta dünya televizyonlarında efsaneleşme yönünde hızla ilerleyen ‘Lost’ dizisi hayranları, sıkı durun! Elimizde dizinin 5. sezonuyla ilgili sağlam tüyolar var.

Biliyoruz ki, sıkı takipçileri Lost’un 5. sezona ne zaman start vereceği ve önümüzdeki sezon neler olacağını merakla bekliyor.Sadece beklemekle de yetinmiyor, internet sitelerinde ve forumlarda tahminler yapılıyor, her bir sezon ayrı ayrı konuşuluyor hatta dizi ekibinin internete sızdırdığı bilgiler tartışılıyor.

Son günlerde Amerika Lost’u tartışıyor, forumlar Lost tüyolarıyla çalkalanıyorken, Odatv.com Lost’un 5. sezonuyla ilgili bazı tüyolar yayınladı.

İşte, son televizyon efsanesi Lost’un 5. sezonuyla ilgili en yeni tüyolar:

Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak,

Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,

Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,

Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,

Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak,

Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,

Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,

Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,

4. sezonda, Mr. Eco’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,

Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,

Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,

Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar.

Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…

H2

ben 4. sezondan hiçbir şey anlamadım. ders aralarında vizelere calısırken izliyodum ondan mı acaba :eek:

ki1li_16 arkadaşı tebrik ederim baya kaptırmıs kendini :)

Evet konuya benden daha çok ilgi gösteren ki1li_16 arkadaşa teşekkürler :melek

bu konu biraz öksüz kaldı ilgilenemiyorum muhabbete devam :goz:

Bence dizilerin babası.Bundan daha iyi ve daha zekice yazılmış bir dizi düşünemeiyorum.Aksi olsa Dünya çapında bu kadar hayranı olmazdı herhalde.

benjaminin önce çatlak zeminde uyanıp sonra zeminin kumlarla kaplı olması bizim bir sır olarak düşünmemize neden olan bir çekim hatası olabilir örnek olarak 1. sezonda denizde görülen bi kameranın fanlar tarafından denizaltı zannedilip yaygara çıkartmasını :D yani onun üzerine teoriler yazmasını gösterebilirm...ancak bu dizi öyle bişeyki işte çekim hatasını senaryo dahili sanabiliyoruz...o yüzden bu olay gerçekten diziyle ve senaryoyla ilişkili de olabilir bence...

3.sezonu daha dün bitirdim.bana en çok jack'in o sakallı bitik hali koydu beaa..ne hale gelmiş güüzelim herif.ille de adaya dönelim diye yırtınıyo ya.acıdım valla

bence en karizma jack ona şüphe yok ...............bana da nedense kate böyle çok aptal gibi geliyo......herkesede beğeniyo ama..işte

tabi bide benjamin var zaten ileriki sezonlarda en popüleri o olacak bence..............

kanayan bi yaraya parmak bastın valla. :}
benim aklım zenci çocuğun elindeki çizgi romanda kaldı.
hani kutup ayılarının ve uzaylıların resimleri vardı.
bi bağlantısı olabileceğini düşünüyorum.yani zuzaylılarla :=}
ayrıca en çokta dizi başlarken LOSTUN ÖNCEKİ BÖLÜMLERİNDEN demesin i çok seviyorum.adamı havaya sokuyo :}sawyerin espirilerinide unutmamak lazım.
ve bide şu var hani elmas çalan bi çift vardıya,hani örümcek ısırdı felç oldular ama ölmediler.
gömülürken gözleri açıldı onların.zombi olmasınlar sakın :}

off ya bu diziyide bitiremedim bi türlü dvdler bozuk çıktı :saskin..ama izlicem en yakın zmanda =)

Geri