legolas53
New member
- Reaction score
- 0
4.sezonun 14. bölümünde Ada Nasıl ve Nereye Kayboldu ??? :saskin
Açıklayın bakem :sigara:
casmire efekti var kısaca açıklayayım iki eşit levha / 0 / düşün o levhalarda ( sıfırı ada olarak hayal et ! adayı çevreleyen enerji katmanlarına da slaşlar diyelim ) muazzam bir kuvvet var (muaazzam kuvvetin değeri = güneşin 1 yılda ürettiğinin 10 katı ) bu adayı muazzam kılanda bu güçtür.(hatırla benjamin'in sözlerini adanın gizemi ile ilgili ) bu güç normalde tam olarak kontrol edilemeyen bir güçtür.neyse ayrıntılara girmicem.. bu gücün adaya uyguladığı basınça dışardakinden alçak olduğunda madde yer değiştirebilir diyor !! fizik..ama tabi bu gerçek dünyada ütopiktir..dizide adanın kayboluşunun esası da budur..geçmişte yapıldığı iddia edilen philadelphia deneyini okursanız geminin her iki ucunada güç kaynakları yerleştirilir..yani bu adada ya kendiliğinden vardı..ya da bu gücü bir şekilde üretiyorlar...neysekayboluştaki esrar budur özetle...casmire efekti..
Ada çok uzağa mı gitti dersen ? bende şunu söylerim sana dedik ya adadaki büyük muazzam bir güç var..bana göre o güç adanın bulunduğu yerde ise ; sadece zamanda ilerleme yada gerileme olucak !! eğer o sağlanan güç adanın kendisindeyse yer değiştirmesi büyük ihtimal!!
michael nasıl gitti o zman :saskin..ben 4.sezona başladım hala ondan haber yok :saskin
dizide michael için belirlir rotada ilerlemesi söyleniyor benjamin tarafından !öyle ayrılıyor adadan!!