lazzuri53
"LazigoL"
hımmmm sende baya kesin konuşuyorsun, 3 ihtimal görebiliyorsun maçlarda nazar deymesin tütütütütütütütütütü. bu kadar kesin konuşmada inşallahla maşallahla maç kazanalım emi. Biz zamanında ""REAL"" madridleri ezmiş takımız, Atletico gelse ne olur. Bu yüzden gs hakkında herşeyi bilirmiş gibi yorumlar yapma. Allah bilir tribün ortamı görmemiş birisindir ama herkesten çok iyi sen bilirsin. GSnin avrupa kupalarındaki maçlarını süper ligdeki maçlarla karşılaştırman bu senin futboldan ne kadar iyi anladığını gösteriyor. Misal; bu turdan önce 12maç oynadık, 11ini kazandık. Atletico madrid kurada çıkmadan önce zaten herkes turu atlarız gözüyle bakıyordu. Sen ve senin gibiler atletico maçından önce banko atletiko dedinizde ne oldu.koskoca barcelonayı yenmiş takım gsye 5 atar diyordunuz.Lafın özü; neyin ne olacağını bilemezsin, herşeyden önce sen özgüven sahibi ol, fenerde elenir gs de elenir deme. Kadıköy ve Samiyen'den nelerin çıkacağını bilemezsin. KAPİŞ?
Takmışsın bir 3 ihtimaLe gidiyorsun.. Bak oradan ne demeye çaLışmışım açıkLıyayım idrak edemediysen; maçtan çıkan hiç bir skora sürpriz oLdu bekLemezdim diyemem yani LiLLe 5 atsa oha Lan Fener bu takımdan 5 yenir mi demem.. Nitekim skor tahminim de 3-1 idi ancak LiLLe teknik direktörü maçtan önce de dediği gibi(gerçekten takip ediyorsan biLiyorsunuzdur ya) F.Bahçe son dakikaLarda goL buLuyor bu yüzden öne geçersek özeLLikLe son dakikaLarda skoru koruyacağız ki öyLe de yaptıLar..
Kura öncesi yorumLarıma bak da konuş ne demişim;eLeriz dedim çünkü AtLetico bu kadroya rağmen berbat top oynuyor bizse o sıra çok ii top oynuyorduk eksikLerimiz yoktu..
İkinci maç içinse yorumum KeweLL veya Baros'tan biri oynasa fark atarız ama yokLar takım forvetsiz en fazLa 3 goL atarız o da Ankaraspor'a.. :goz:
Kadıköy'de de Sami Yen'de de İnönü'de de maçLara gittim,evet türk taraftarLar oLarak çok iyiyiz ama oyun sahanın içinde.. ReaLLeri ezdiğimiz zamanLa şu zamanı kıyasLamak saçma oLur,o zamanki futboL Lezzetini aLabiLiyorsan senin damağın çürümüş..
madridin ne gibi mazisi varmış bizim bilmediğimiz en son 96'da şampiyon olmuşlar liglerinde uluslararası başarılarıda 74'te ve 62 yıllarında kalmış ne lilli ne madrid gs'yide fb'yide eleyecek takım değil iki takımda avantajlı bir skorla döndüler ...
iki takımımızda geçecektir turu bence..
G.Saray'ı Fener'i küçümsediğimden değiL ama Barca'nın ReaL'in oLduğu Ligde 9 şampiyonLuk Türkiye kurunda 17'den büyük..
AtLetico'nun avukatı,Türk takımLarının düşmanı değiLim.. :goz:
YineLiyorum Fb eLenir,Gs eLer.. SakatLar iyiLeşmezse Everton bir sonraki turda G.Saray'ı eLer..