LiLLe 2-1 FB [Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maçı - Tek Başlık ]

Bu qüiza tam ßi öküz ya :cursing: ben oLsam düqünümde ßiLe oynatmam ßu adamı

Deniz aziz yıLdırımın akrabasıymış o yuzden her maç bu kazmaLıgına ragmen oynatıLıyormus.. :) Deniz - SeLcuk - Guzia.. Şeytan üçgeni.. =D

Denizinde Allah Belasını versin.

Sakat at gibi koşup duruyo anca.

guiza bizim derbidede böyle oyna :)

ulan ben olsam atardım :mad:

ULan Deniz bir goLü hediye ediyor. .
Güiza 2-3 goLü harcıyor. Ona rağmen yine iyi bir skorLa döndük. . .

İnş rövanş maçına Lugano yetişir. .
Bursa maçında Güiza sakatLanırsa. Tur cepte rahat oLun.
dogru dürüst pozisyon vermedik adamLara sacma sapan 2 goL yedik. . .
HeLe 2.GoL yok böyLe bir saçmaLık. . .

Neyse turu geçiçeğimize inanıyorum. .

...:... ben bir takımın ancak bu kadar ıkı tabe salakca gol yoyebılecegıne ılk defa sahıt oldum
mal mal gol yersen olacagı bu ıkıncısı o mal aLex mac boyunca son anlarda guızaya attıgı ara pası harıc naptı sahada ve o adam neden oyundan 92.dk alınıyor bu Fenere her sey mustahak walla ne dıım baska ..:..

Karşı Binadan Duyulmuş bastığım küfürler kızmıyayım kızmıyayım diyorum ama guiza hakikaten hakediyor ya oynayamıyor işte :mad: :mad: net en az iki gol kaçtı. Atamıyorsa çıkart kardeşim Ali bilgin olsa atar :D Denizi söylemiyorum zaten.. inşallah geçeriz turu

ben semihin yerinde olsam 5 dakka durmam fenerde 90 dakika guiza gibi bi adama tahamül ediyo daum attığı 1 golü avantaj görüp üzerine yatmaya çalışıyo çok yanlış yaptı bence Lille kadıköyde fenerbahçe için daha tehlike olacak umarım elersiniz ama işi zor fenerin

Hadi AtLetico kötü oynuyor da LiLLe çok ii top oynuyor.. Kusura bakmayın dostLarım bu turda Fb,bir sonraki turda Gs eLenir..

Ben maçı 3 ihtimaLLi oLarak görüyorum ama terazide ev sahibi bi gram daha ağır basıyor..

4. ihtimali istesende göremezsin.bu mesajıda yazmayacaktım ama gs diğer turda elenir demişsin. bu kadar güzel yorumlar yapmamanı temenni ediyorum. inş fenerde elenmez, gs'de elenmez.diğer maçlar TR'de olacağı için neyin ne olacağını bilemezsin.

4. ihtimali istesende göremezsin.bu mesajıda yazmayacaktım ama gs diğer turda elenir demişsin. bu kadar güzel yorumlar yapmamanı temenni ediyorum. inş fenerde elenmez, gs'de elenmez.diğer maçlar TR'de olacağı için neyin ne olacağını bilemezsin.

İnşaLLahLa maşaLLahLa oLsaydı bizden başka müsLüman üLke-takım katıLmadığı için hep biz kazanırdık Avrupa kupaLarını..
LiLLe Fenerden de G.Saray'dan da ii top oynuyor,AtLetico'nun kadrosu ve mazisi Fenere de Cimbom'a da beş basar.. Ok?

çok kötü :( 2 1 sonuça hala iyi diyoruz :utan bunları aşmalıyız...:sigara:

luganosuz savunma olmuyor deniz mecburiyetten oynadı keşkke mecbur kalınmasaydı...

emre helal olsun ona gökhan da aynı şekilde helal olsun canla başka didindiler az buçukk gökçek ve alex özer yerini yadırgıyor bu kesin ama bişiler yapmaya çalıştı
guiza :p
mehmet daha önceden oyuna alınmalıydı...

kadıköy de bu işi bitiririz diye gönlümüzü hoş tutalım..:utan iş zor umarım kanaryam daum a ve bazı takos oyunculara rağmen turu geçer ...:utan

oynamayan aksayan yerler belli daum efendi yıllardır hep aynısın değişime uğrasan hani :mad:

bazı oyuncularda ısrarcı olmak yerine o kadar genc ve yetenekl cocuklara arasıra şans versende sakatlıklar ve cazalıların olduğu dönemde o çocuklarda formalarını terle ıslatsalar ...:mad: takıma alışsalar atmosffere alışsalar türk futboluna kazandırabileceğin hiçmi oyuncu koskoca kanaryamda...:mad:

günü kurtarmaya çalışan adamsın almanya da da burda da....:sigara:

yarını düşünemiyorsunnnn :mad:

ve sen hala ikinci sınıf bir teknik direktörsün....mad:bu söyleme iyiden iyiye inanmaya başladımmm:utan

daum ve takdikleriyle avrupada başarı hayal... sadece şahsi yetenekleriyle birlşeyler yapmaya çalışan oyuncularla 1 yere de varılamaz.

amannnnnn gece gece moralim altüst oldu...:(

İnşaLLahLa maşaLLahLa oLsaydı bizden başka müsLüman üLke-takım katıLmadığı için hep biz kazanırdık Avrupa kupaLarını..
LiLLe Fenerden de G.Saray'dan da ii top oynuyor,AtLetico'nun kadrosu ve mazisi Fenere de Cimbom'a da beş basar.. Ok?

hımmmm sende baya kesin konuşuyorsun, 3 ihtimal görebiliyorsun maçlarda nazar deymesin tütütütütütütütütütü. bu kadar kesin konuşmada inşallahla maşallahla maç kazanalım emi. Biz zamanında ""REAL"" madridleri ezmiş takımız, Atletico gelse ne olur. Bu yüzden gs hakkında herşeyi bilirmiş gibi yorumlar yapma. Allah bilir tribün ortamı görmemiş birisindir ama herkesten çok iyi sen bilirsin. GSnin avrupa kupalarındaki maçlarını süper ligdeki maçlarla karşılaştırman bu senin futboldan ne kadar iyi anladığını gösteriyor. Misal; bu turdan önce 12maç oynadık, 11ini kazandık. Atletico madrid kurada çıkmadan önce zaten herkes turu atlarız gözüyle bakıyordu. Sen ve senin gibiler atletico maçından önce banko atletiko dedinizde ne oldu.koskoca barcelonayı yenmiş takım gsye 5 atar diyordunuz.Lafın özü; neyin ne olacağını bilemezsin, herşeyden önce sen özgüven sahibi ol, fenerde elenir gs de elenir deme. Kadıköy ve Samiyen'den nelerin çıkacağını bilemezsin. KAPİŞ?

Bu Skorlara Bakıldığında Galatasaray'da Fener'de Tur Atlar,
Lakin Top Yuvarlak Kendi Evin'de Olsa Farketmiyor,
İnşaallah Galatasaray'da Fenerbahçe'de Burada Tur Atlayacak.

madridin ne gibi mazisi varmış bizim bilmediğimiz en son 96'da şampiyon olmuşlar liglerinde uluslararası başarılarıda 74'te ve 62 yıllarında kalmış ne lilli ne madrid gs'yide fb'yide eleyecek takım değil iki takımda avantajlı bir skorla döndüler ...
iki takımımızda geçecektir turu bence..

FB nin tur atlayabileceğine inanmıyorum , çünkü kesin 1 ya da 2 gol yiyor evinde FB...
öyle bir durumda da çok gol atmak zorunda kalır eee atamıyor Guizayı gördünüz....

İnşallah Kadıköy'deki maçta, okullarda ders olarak anlatılacak cinsten fantastik bir galibiyetle dağıtacağız onları!!!

Maçtan önce dediklerimiz bir bir çıktı .

Hazard Öyle çabuk kanattan top sürüklüyorki Nezle oldu onu tutan adam .
:durdurun

Frau hiçbirşey yapmadı fakat Teknik Direktör neden o kadar dk sahada tuttu anlamadım .
Normalde Lille 4-3-3 oynayan Gervinho-Frau-Hazard'ı ileri üçlüde kullanan bir takım , fakat Son Lig maçında Gevinho'yu 70'te felan oyuna almış Teknik direktör bu maçtada yine aynısını yaptı .

Lille Avrupa'da Tecrübesiz takım .
Çok savruk oynuyorlar zaten sistem gereği Gol yemeye açık bir takım .
Çok kişiyle hücum yapıyorlar ve Kontradan çok pozisyon veriyorlar .

Bu skor Fenerlileri Gaza getirmiş fakat Lille istediği zaman Çok iyi savunma yapan bir takım .
2. Maçta Fenerin yaptığını yapacaklar Büyük ihtimal 2. maçta Fener 1. maçtakinden fazla gol yiyebilir .

Bu Fener Turu geçemez .
:hhmencool:

Lugano'yu Bilica'yı övenler İlk Golü ve Lugano'nun sakatlanıp çıkmadan önce Volkan'la arasındaki Anlaşmazlıktan dolayı Belmont'un kaçırdığı Golü unutmasınlar .

Güiza'ya ben birşey yazmıyorum Zaten ilk geldiği günden beri KAZMA Dedim , halada diyorum .
Fener'in Elinde patlayan bombadır .
15 Milyon €'ya alıp , 5 Milyon €'ya zor satıcaklar .
:durdurun

Fener bir darbede Bursa'dan alırsa , Çöküş başlar .
:closedeyes:

2-1 bıter bu gelcek hafta oynancak olan ust kesın bence

zor arkadaş zor. oluyo işte. daha çoook çalışmamız gerek avrupa için..
bu arada lille takımının en başarılı oyuncusu dani guiza olmuş. 2 net gol pozisyonunu başarıyla engellediği için :)

Geri