LiLLe 2-1 FB [Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maçı - Tek Başlık ]

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
1zch0cp.png

Fenerbahçe'de Lille mesaisi başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Fransa'nın Lille takımı ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Dün gece Turkcell Süper Lig'de Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Sarı-lacivertli takım, Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Alman Teknik Adam, oyuncularıyla tesislerde yaklaşık bir saatlik bir toplantı yaptı. İdmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Uğur'un yanı sıra menüsküs ameliyatı yapılan Ali ve kasığında yırtık oluşan Deivid'in yanı sıra Manisaspor maçında hafif sakatlık sorunları oluşan Cristian, Emre ve Gökhan Ünal antrenmana katılmadılar.

Öte yandan Diyarbakırspor maçında sakatlanan Lugano da takımla birlikte çalışmalara başladı. Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla Lille maçının hazırlıklarına devam edecek. (CİHAN)

Üst ve 1 Banko
:goz:

Lille Bükreş'e Benzemez
:goz:

Skor Tahminim
Lille 3 - Fb 0

F.Bahçe'de aptaL fransız takımLarına benzemez.Lugano da iyiLeşmiş
yetişiyormuş maça. Lugano BiLica birLikte oynuyorsa hayatta 3 goL atamazLar. .

ben 1-1 biteceğini düşünüyorum. . .

bilica takozunun yerine luciano olcaktı bırak beraberliği alırdık bile bu maçı. bilica çok dengesiz naptığı belli değil

F.Bahçe'de aptaL fransız takımLarına benzemez.Lugano da iyiLeşmiş
yetişiyormuş maça. Lugano BiLica birLikte oynuyorsa hayatta 3 goL atamazLar. .

ben 1-1 biteceğini düşünüyorum. . .

Bu maç berabere Bitmez Dediydi dersin Bu maç 1'in dışına çıkmaz .
Fransa'nın en Formda takımlarından biri şu anda .
Fb daha Düşme Hattındaki Takımı yenemezken Bu Takım Evinde Lyon'u 3-1'den 4-3 Yenmiş takım .

Biraz Lille maçlarını izleyelim sonra yorum yapalım derim .

Neyse maçtan sonra bu yorumlar burda kalıyor nede olsa .

Ne Lugonaymuş be demek istiyorum birde .
Lugona'nun yüzünden yedikleriniz Bu Sezon toplamda 10 Gol eder .
:cool:

Frau - Gervinho - Hazard
İsimlere dikkat .

..:.. BJK li olarak gönlüm tabıkı Türk takımının kazanmasından yada avantajlı bir skorla donmesınden yana ama Lille cok ıyı bır takım FB nin işi çok zor özellikle Fransada ..:..

Genç yetenekLi oyuncuLardan kuruLu bu sene iyi form tutmuş bir takım ancak son haftaLarda gözLe görüLür bi düşüş var takım oyununda.. Ben maçı 3 ihtimaLLi oLarak görüyorum ama terazide ev sahibi bi gram daha ağır basıyor..

İnşaLLah Her İki Takımımızda DepLasmandaki Bu İLk MaçLarında AvantajLı Bir Skor ALırLar...

Biz ne iyiler gördük yaa =)

Bu arada Fransız bile varmış bizim forumda.

Kedi ulaşamadığı ciğere Mundar dermiş :D

yüz akı ile çıkarlar maçlardan takımlarımız

gönlüm kanaryamın yıkmasından yana ama karşı taraf dişli duruyor :utan hayırlısı...

ben fenerin en kötü beraberlikle ayrılacagı kanısındayım nedense turu kadıköyde atlarız fark atarak cunkı lılle deplasmana cıkarken bıraz yalpalanıyor bilica lugano ne zaman oynasa hep gol yıyor halbukı tam tersı olması gerek her ıkı takımımızada avrupada basarılar dılerım ...

25inde kadıköydeyim tur bizim olcak. bu iş 25inde biticek

yyildirayy

Zamanında bordeux u bile devirmedikmi fransada

Lillede olur neden olmasın

Cannes dan da 5 yedik ne olmus yani:thumbdown:,hic bir zaman alisamadik karsidakini kucumsememeyi

neyse ki gicigim var bu fransizlara:sneaky2:

Lugano ve Emre de Fransa kafilesinde

51052_news.jpg

Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Lille maçı için Fransa'ya gitti.

Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Lille maçı için Fransa'ya hareket etti.

Teknik direktör Christoph Daum, oynayıp oynamayacakları son ana kadar belli olmayan Diego Lugano ile Emre Belözoğlu'nu da kadroya dahil etti.

Fransa'ya götürülen 19 kişilik maç kadrosunda, şu isimler bulunuyor:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Bekir, Lugano, Gökhan, Bilica, Önder, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex, Semih, Güiza ve Selçuk.

logo_hp.png

Hadi inşallah bu maçı alıcaz Başarılar Fenerbahçem

Geri