Garip bir tecelli...
Bugün bu konuyu açan arkadaşın modluk talebinde bulunmasıyla ilgili olarak kendisine yapılan yorumu akıl ve izan sahibi dostların, arkadaşların vicdanlarına havale ediyorum buyrun:
Bırak mod olmayı bu forumda bulunmayı bile haketmiyorsun. Zamanı geldiğinde de çekip gideceksin bile..
Senin kişiliğinde birinin yönetime hiç bir zaman alınmayacağını düşünüyorum. Üst yönetim mutlaka gerekeni yapacaktır..
Yönetimde açtığım konuda sonuna kadar seninleyim abi diyen insanlar olumlu oy kullanmışlar. İnsan bu kadar kolay satılmaz. Kimin sevgisinin ne kadar gerçek olduğu da bir şekilde meydana çıkmış..
Yazdıklarım kişilel görüştür. Kimse alıntı yapıp cevap vermeyi düşünmesin bile..
Bu forumda binlerca Atatürk aşığı insan olduğu gibi bu sayıdan daha fazla da Atatürk düşmanı bulunmakta. Talep sahibinin gerek siyaset bölümünde gerekse güncel bölümde açtığı konulara, yazdığı yazılara herkes bir kez daha göz atsın.
Talep sahibi üye her davranışı ile Gerek Atatürk gerekse Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhtarlığı yapmaktan asla kendini almamıştır. Bu tür insanlara Allah fırsat vermesin.
Böyle üyeler Hackhell için bir kara lekedir... Hackhell bunu haketmiyor. Ben forumdaki insanların hatta bütün Türk Milletinin aydınlık bir gelecekte yaşaması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim......
Şaşırıtıcı değilmi? Ve bir o kadar da üzücü. Atatürkçülüğü baas rejimi bir faşizm olarak algılayan kapkara bir zihniyetin mide gurultusu yukarıdaki yazılar...
Kendini Atatürk aşığı olarak tanımlayan bu zihniyetin aslında Atatürkün tarihi ve manevi şahsına ne denli zarar verdiğinin farkındamısınız?
Atatürkü tekeline alan siyasi rant ve güç temsili olarak kullanan, milleti kutuplaştıran, basit bir forum sitesinde yöneticilik mevzusunda bile Atatürkü kullanmaktan ar etmeyen bir düşüncenin dışa yansıması bu satırlar...
Bugün bu zihniyet rus komünizmine, suudi yobazlığına, hitler almanyasına, aşiret törelerine şapka çıkartacak cinsten bağnaz ve zift gibi karanlıktır. Zamanı geldiğinde gideceksin tehtidinde bulunabilecek kadar şuur yoksunu tehditlerin sahibi Atatürkçü olmakla övünmekte. Kendisi gibi düşünmeyeni Atatürk düşmanı, tsk düşmanı ve vatan hainliğiyle suçlamakta. Böylesine düşman kesildiği üye bu konu başlığını arkadaşlarıyla paylaşmakta... Komik değilmi?
Aydınlık gelecek martavalları arasında, kapkara bir düşünce sırıtmakta, mızrak çuvala sığmamaktadır. Akıl ve izan sahiplerinin vicdanlarına duyrulur.