DeRSaaDeT
Islambol
- Reaction score
- 0
Yılların siyasetcisi miydiniz ki tartışılacak ortamdan falan bahsediyorsunuz ? Ya da kendi akımınız falan mı var? Yoksa bu akıma uyan partizanları bulmakda güçlük mü çekiyorsunuz? O zaman birde kendinizi sorgulayın derim benBirileri alışmış --kim onlar-- kendisiyle aynı görüşü paylaşmayan , zıt görüşlü şahısları ceza aldırmaya veya banlanmasına sebep olmaya!
Demek insanlar geç de olsa doğru yolu bulmaya başlıyorDoğru sözün karşısında verecek cevabı olmadıklarından enazından erdemli davranıp susmasını biliyor....
Ben AKP'yi desteklemiyorum kesinlikle... İslamiyetin yanındayım ve herhangi bir partiyi isterse tastamam kur'ana ve sünnete göre hareket etsin (ki imkansızdır... Doğru olan değildir.) benimsemiyorum... Çünkü hiçbir parti tam olarak kur'an ve sünnete göre hareket edemez... Bunun için oluşumun parti olmaması gerekir
Olaya gelecek olursam. Konuşmalarından anladığım kadarıyla oldness AKP taraftarı... Forumda siyasete düzenli yorum atan 15 kişi çıkar ya da çıkmaz... Bunlardan sadece 3 kişi AKP'yi destekleyen mesajlar atınca ortada bir gariplik olduğu görünen bir gerçek... Çünkü bu ülkede oy veren kesimin yarısı AKP'ye oy verdi... Eskilerden sizle zıt görüşte olan çok adam vardı onlar ard arda gittiler forumdan... Hepsi banlı diyebilirim. oldness'ın yakındığı nokta budur.. Yoksa kimseyi banlatmak değil... Kim bir adamın sadece siyaset için birilerini banlatmak isteyecebileceğini düşünebilir ki böyle bir yorum yapabildin?
Benim oldness'a diyebileceğim tek şey sen yorumlara devam et... Elbette destekçilerin gelecektir... Ümidini kesme derim =)... Ben forumda 10 teşekküre ve 6 yoruma karşı tek başıma mücadele veriyorum da yılmadım... 12 kişi mi seni yıldırdı yoksa? Daha 21 yaşındasın o kadar da yaşlanmamışsın =). Allah büyük. Yorum yap ki dinleyelim seni. Bizleri bilgisiz bırakma..