Levent Kırca: Allah Türkçe bilmiyor mu lan

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay tatil beldesinde sahne alan ünlü komedyen Levent Kırca, büyük eleştiri alacak sözler sarf etti.

ALLAH TÜRKÇE Mİ BİLMİYOR LAN

Akçay Belediyesi tarafından organize edilen 9. Akçay-İda Kültür ve Sanat Şenliği'nde Levent Kırca'nın söyledikleri damgasını vurdu. Kırca, "Şimdi ben dualarımı Türkçe yapıyorum. Atatürk Türkçesiyle dualarımı ediyorum. Ondan sonra da diyorum ki kendi kendime ulan, her şeyi bilen yüce rabbim. Türkçeyi mi bilmiyor lan. Rahmetli aşık Mahsuni Şerif vardı. Ey Arapça okuyanlar Allah Türkçe bilmiyor mu? dediği için de hapis yattı" dedi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ABD GÖNDERMESİ

Başbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a iğneleyici sözler de söyleyen Kırca,"Sen ülkenin değerli paşalarını içeri atıyorsun. Sıkıysa Amerika'yı da atsana" sözleri dikkat çekti.

ensonhaber

bu levnt kırca zaten atesit dinsiz herifin zaten dengesiz dengesiz konuşup duruyor yavşak...

ateist dinsiz olduğunu sen bilemezsin.kaldı ki öyle bile olsa yavşak mavşak da diyemezsin.sen dinli imanlı ol işte.arap bedevisinin adetlerini islam san ve günlük yaşamında ve ruhani hayatında yaşa.istediğin dilde ibadet et.hatta git ineğe tap.bana ne?adam ne demiş?Allah türkçe bilmiyor mu demiş?e soruyorum sana efendi;bilmiyor mu?

bu levnt kırca zaten atesit dinsiz herifin zaten dengesiz dengesiz konuşup duruyor yavşak...

ateistliği kimin poposunu kaşındırır ki, sana gireni anlarımda çıkanı anlamadım.
adam hicizli konuşmasını en ala tarafında becerebiliyor ki, sen bile lafını alıp
taaa nerelerinde dolaştırdı, belkide o ufacık beynini epey bir müddet bunun için yordun,
genede lafın değilde, yorumladığı mananın ne çüke yaradığını anlamadın,
yazıkki süreniz bitiyor, sizleri çok özleyeceğiz.

Saçma sapan konuşmada üstüne yok bunların...

Konuşmanın tamamına bakmak lazım.
Ben Türkçe dua ediyorum diyor demek ki dua ediyor.
Dua ettiğine göre inanıyor.
İnandığına göre inançsız değil.

Güya dini duygularınla sinirleniyorsun ve ithamda bulunuyorsun.

Sen biliyormusun ki bir müslümana (İman noktasında bilemezsin ama müslümanım diyorsa öyle kabul etmek zorundasın.) dinsiz kafir vb. demek ADAMI DİNDEN çıkarır...

En kısa zamanda iman et kelime-i Şahadet getir. Tövbe et.

Başkalarının dini imanı ile uğraşırken kendi imanından olma...

Bu adamın derdi şu ...
Balıkesir'in edremit ilçesi'ne bağlı akçay tatil beldesinde sahne alıyorum haberiniz olsun...
Duymayan kaldı mı?

Dua etmenin dili yoktur.

Sevmem bu adami ama soylediklerine katiliyorum bu millet hala dinini bilmiyor onumuzde Yuce Kuran varken hala seyhlere sihlara bakiyor

Ataturku sevmeyen sozum ona dincilerin derdi burda yatar Allah razi olsun ki Kurani Turkceye cevittrimis millet anlasin diye

yoksa arapca bilmeden okumanin ne faydasi olur bizim millet herkesi kendi gibi sanar birakalim bu arap sevdasini

din herkesin kendi ic dunyasidir kimse giremez bunu kimse cikar haline getirmemelidir malesef dunya tarihinde din hep siyasete alet edilmis

parmaklarımızı boşa yoruyoz heri adam reklamcı işte :)

Geri