LCD TV alacam yardım lütfen

veeking79

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar 40 inç ve üzeri lcd tv almayı düşünüyorum biraz netten inceledim ve her markanın kendisine ait özellikleri var hangisini alacağım bilemiyorum yeni çıkan LCD ler hakkında hiç bir bilgim yok sizden ricam bana önerebileceğiniz arka ve model olabilir ya da şu özellikten aşşağı olmasın diyebileceğiniz LCD tv varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

sizce hangisinden alayım lcd tv mi led tv mi

toshiba xv serisi bir lcd tavsiye ederim arkadaş gerçi mesaj tarihin biraz geçmiş ama fiyat performans olarak oldukça ideal reselotion+ meta brain görüntü işlemcisiyle japon malı bu paneller düşük fiyat vede yüksek kalitede bende yakından inceleme fırsatı buldum bazı testler yaptım çok iyi özellikle sd görüntülerde muadillerine göre daha başarılı görüntü veriyor 720p görüntüleri interscale ederek 1080i yapıyor ama fiyatı çok dert etmem dersen sony x serisi yada philips pixel plus 3 serisi herkanhi bir tv seçebilirsin yinede bu markaların fiyatlarının toshibadan çok daha fazla oldugunu göreceksin lcd mi led sorusu içinse led tv ler henüz gelişme aşamasında eğer onlar için beklemek istersen bekle ama şimdilik bu konudaki fikrim lcd alman olacak kolay gelsin

evet oldukça kaliteli bir tv özellikleri fiyatına bakarakta tatmin edici veeking79 arkadaşım esasında lcd tv dünyasında en dikkat çekici özellik pekte fazla dikkat edilmesede siyah rengin ne kadar siyah oldugu bir mağazaya gidip yanyana duran lcd televizyonlara baktığında philips sony vede panasonic tv lerin diğerlerinden farklı olarak daha belirğin yoğun siyahlar verdiğini farkedebilirsin lcd tvler panelin arka kısmında yanan lambalardan ışıgını alırlar bu lambalar floresandır lambalardan çıkan ışık ekrandaki piksellerin yanlarından ne kadar sızarsa o kadar kötü tonda siyah renkler oluşur bahsettiğimiz markalarda bu durum oldukça düşük oldugu için farkedilir derecede tam siyaha yakın renği görebilirsiniz bu durumu daha iyi anlamak için şöyle düşünelim siyah renkli bir kumaşın arkasından bir lamba yaktığınızı ve arkadan gelen ışıgın kumaşın gözeneklerinden fazla miktarda geçtiğini düşünün işte bu durumda kumaş gerçek siyah tonunu kaybedecektir diğer lcd tv markalarında ise bu durum hala iyileştilmedi ama tabiki fiyat olarak idealler buda o açıgı kapatıyor gelelim kaliteli bir lcd tv almak herşeyin son noktasımıdır hayır hayır hayır açıkcası 1500-2000 tl lik bir tv alınıyor ama bu tv ye 1-2 tl lik görüntü kablolarıyla bağlantı yapılıyor yada bu kadar para verilerek alınan televizyonlara dandik oynatıcı yada receverlar bağlanarak iyi görüntüler bekleniyor bu hiçte mantıklı değil meseleyi şu şekilde bitirelim yetenekli vede kaliteli bir tv herşey değil aynı zamanda ona yetenekli vede kaliteli kablolar kaliteli medyalar vede görüntü cihazlarını arkadaş etmek gerekiyor

samsung c serisi usb girişinden mkv filmler dahil izleyebiliyorsun

Geri