lazaslan doğum günün kutlu olsun..

nice senelere abi

Sevdigim değer verdigim saygın kişilikten birisi ;)
tanımamazlıq etme eski nick Kenan =) tavlada yendigin günleri hatırla :D
nice yıllara hocam. hersey gönlünce olur umarım.

Açıkçası bu sene benim için çok zor bir sene oldu.
Hem kendi hem de babamın rahatsızlığından ötürü yaklaşık sekiz ayımız hastanelerde geçti.
O yüzden de siteye pek vakit ayırıp paylaşım yapamadım. Sadece takip etmeye çalıştım.
Tabii bunu sadece bana en yakın site üyeleri biliyor.
Onca yorgunluğun ve üzüntünün üzerine uzunca bir tatil yapma zamanımız gelmişti.
Yaklaşık üç haftadır da tatildeydim. Haftabaşı döndüm.

Açıkçası dün bütün gün birleri doğumgünümü hatırlayıp konu açar mı diye bekledim.
Ama bazı üyeler için bazen iki hatta üç başlık açılırken kendi adıma tek bir başlık bile göremeyince üzüldüm.
Forumun en'lerine baktım, orada da eski dostlardan bir kaç tanesi hala nickimi yazmaya devam ediyorlar.
Tabii artık "en olgun" kategorisinden uzaklaşıp "en unutulan" ve "en özlenen" kategorilerine terfi etmişim.
Açıkçası oylamaya katılmayı kendimde hak görmedim. Çünkü benim uzak kaldığım dönemde aktif olan pek çok kullanıcı yeni üye var.
Yazsam sadece eskileri yazarım, yeni üyelere haksızlık olmasın diye yazmak istemedim.

Ama şikayet etmeye hakkım yok. Ben istemeyerek de olsa kendimi unutturdum.
Yoksa "sitenin abisi" olarak pek çok kişinin kalbinde ve zihninde sağlam temellerim olduğunu biliyorum.
Ayrıca burada çok sağlam dostlarım olduğunu da iyi biliyorum.
Ama "ummadık taş baş yararmış" derler ya? Onca eski dost dururken dikkatli bir üyemizin gözüne ilişmişim.
Sevgili Karabasan, açmış olduğun başlık ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.

Artık istesem de sitede eskisi kadar aktif olamayacağımı biliyorum.
Ama her zaman sizleri takip edeceğimi en azından paylaşımlarınıza teşekkür ederek varlığımı hissettireceğimi bilmenizi isterim.
O yüzden sizleri unuttuğumu ve terkettiğimi düşünmeyin. Bu siteyi de sizleri de çok seviyorum.
Farkedip de doğumgünümü kutlayan herkese de en içten teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.
Sağlıcakla kalın...

NOT: Sevgili modlardan yapabilecek olan birisi bu postumu, Karabasan'ın postunun hemen altına alabilirse çok sevinirim. Başlığa ilgi gösterip okuyacakların yazdıklarımı görmesini isterim. Olamıyorsa da sorun değil. Canımız saolsun. ::D

abi büyüksün nice mutlu yıllara bende nicki değiştim (mcelebi03 :D:D ) abi irc yi açmıyorlarmış sen bastır seni kıramazlar :D:D hadi bakalım :D:D gerçekten insan her girişinde seni arıyor sitede

doom qünün kutlu mutlu olsun abi....

şimdi bu konuyu görünce zamanın nasılda çabucak geçtiğini anladım.. gecen sene ilk ben konu açıp kutlamıştım doğuum gününüzü :melek :melek

hızla akan yaşam içinde mutlulukları yaşaman dileklerimlee :melek :melek

Abi doğum günün kutLu oLsun...Hakikaten özLettin kendini
HayırLısıyLa aramıza dönersin in$aLLah o günLeri görürüz...
Doğum günün kutLu oLsun nice seneLere abi.
ßu arada tanıyamazSın beLki ben ~GeßZeLi~ =)

SağLıcakLa kaL abi.Seni unutmaz bu forum :goz:

doğum günün kutlu olsun abi :goz:
seni yine buralarda görmek çok güzel

seni unutmak mümkünmü be abi sen herzaman kalbimizdesin :goz:

sevdiklerinle ve sevenlerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah

Nice MutLu YıLLarA lAzAsnlAn :cool:

Geri