Lİnux Bölümü için Adaylık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Linux

Linux bölümünü takip edenlerin bildiği üzere, bölümle ilgili paylaşımlarda ve yardımlarda bulunuyorum.

Gerek bugüne kadar açtığım konular ve know-how dökümanları, gerekse forum üyelerinin linux ile ilgili sorularına elden geldiğince getirdiğim çözümlerin yeterli seviyede olduğuna inanıyorum.

Konularımın ve yazılarımın incelenmesi suretiyle, Linux Bölümü Adaylığımla ilgili olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum..

NOT:Yorum yapmadan önce, profil yerine, bölüm içerisinde bir arama yapmanızı rica ediyorum..Özellikle de, linux kullanıcılarının sorunlarının çözümü hakkında..
Bölüm içerisinde 33 konu+158 yorumum bulunmaktadır.İçeriklerine bakmanızı rica ediyorum
En son hazırlamış olduğum konu linki aşağıdadır:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=452344

biraz daha zamana ihtiyacın var die düşünüyorum -1

ayrıca forum genelindede kendini göstermen gerekli bence..

Bencede henüz erken
Şimdilik -
Biraz daha zamana ihtiyacın var kardeş

Konu sayın fena değil yalnış saymadıysam 33 konun var ama dediğim gibi zaman zaman zaman

Benim Düşüncemin Bi önemi Varmı Bilmiyorum Ama Senden Daha Iyi Linuxta Yorum Yapan Birini Görmedim Oyum Olsaydı Benden+
AMA ŞUDA VAR MODLARI Bİ İNCELE İSTERSEN HEPSİNİN HEMEN HEMEN
2000 MESAJLARI VAR BUNDA GÖZ ARDI EDİLMEZ

daha ne erkeni linux bölümüne bi bakın kan ağlıyor darmadağın az çok ben ençok da o toparlıyor hatta adam hertürlü mesaja koşuyor yardım için ne için erken anlamıyorum!!!acilen bi düzenleme gerek ve altından en iyi kalkabilecek o!!!
bendeN +SONSUZ

mesajlarının cogunu ınceledım..

St.Anger onlıne olma suresı azaldı yardım gerekebılır..muhım olan mesaj sayısını artırmak degıl..
2000 mesaj atarsın ama mesajların ıcerıgıne baktıgın zaman cogu bostur..(tesekkurler emegıne saglık elıne saglık vb gibi...) ama sen yardımlarda bulunuyorsun..bolumle ılgılısın..

moderator olarak degılde A.mod olarak degerlendırılmen taraftarıyım..
st.anger ın yorumuna gore oyum degısebılır..kendını bıraz daha hıssetırmen dılegıyle..

mesajlarının cogunu ınceledım..

St.Anger onlıne olma suresı azaldı yardım gerekebılır..muhım olan mesaj sayısını artırmak degıl..
2000 mesaj atarsın ama mesajların ıcerıgıne baktıgın zaman cogu bostur..(tesekkurler emegıne saglık elıne saglık vb gibi...) ama sen yardımlarda bulunuyorsun..bolumle ılgılısın..

moderator olarak degılde A.mod olarak degerlendırılmen taraftarıyım..
st.anger ın yorumuna gore oyum degısebılır..kendını bıraz daha hıssetırmen dılegıyle..

Gerekli Açıklama Yapılmış Ağzına Sağlık SickDreth :goz:

bytan gördügüm kadarı ile Linux'La ilgilisin ama St.AnGeR dedikleri arkadas daha bi iyi calısıyor.Bence Oraya Mod atanması İçin önce St.AnGeR'a sormak Lazım.Bölüme yetisip yetisemedigi hakkında... :goz:
Ondan Sonra tekrar konu acarsın :)

asistan yöneticilik için [+]

.......+1923........

modlugun hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri