lüftfen yardım arkadaşlar

mmnet

New member
Reaction score
0
pc açışta ram sayıyor bunu nasıl kapata bilirim. dediklerine göre ram sayması ya ram lerde sorun var yada anakartta bu dogrumu ne yapabilirim esc'ye basınca duruyor ama hiç saymasın istiyorum internette araştırdım bazı menüler var bios ta onunla durdura biliyorsun fakat benim pc biossunda böyle menüler yok anakart gigabyte 478 sokt 865 anakart ram 3 tane 1024mb lik bios awaed yardım ederseniz sevinirim herkese kolay gelsin

format attım ama sonuç yine aynı

ben bilgisayarcıyım bilgisayarcılığa yeni başladım bilmediğim çook şeyler vardır ama genelde buraya tamir için gelen bilgisayarlarda o dediğin oluyor yani ram sayıyor önemli bişey değil oo saysın varsın sen onu takıntı yapmışsın herhalde de ondan rahatsızlık duyuyorsun dediğim gibi önemli bişey yok rahat ol

sagolasın yani ciddi bir sorun yok öylemi

ben bilgisayarcıyım bilgisayarcılığa yeni başladım bilmediğim çook şeyler vardır ama genelde buraya tamir için gelen bilgisayarlarda o dediğin oluyor yani ram sayıyor önemli bişey değil oo saysın varsın sen onu takıntı yapmışsın herhalde de ondan rahatsızlık duyuyorsun dediğim gibi önemli bişey yok rahat ol

merhaba
setup ayarlarına girip "QuickBoot : Disabled" seçeneğini "Enabled" yaparsan problemin ortadan kalkacaktır.
Söyledikleri gibi makinende hiçbir problem yok...

setup ayarlarına girip "QuickBoot : Disabled" seçeneğini "Enabled" bıos ta o menü yok

ilginize teşekkürler

Geri