Kullanıcı İsimleri...

dumani: bildiğin dumani işte :D hem rengi hoş, hem de duman gibi aynı şekilde durmayan falan. bir de eski bir kötü alışkanlıktan

dumani' Alıntı:
dumani: bildiğin dumani işte :D hem rengi hoş, hem de duman gibi aynı şekilde durmayan falan. bir de eski bir kötü alışkanlıktan

duman - i i ne oluor dostum sadce mrktan soruıom D:

sofenk:bı ara kıbarıyenn annesı wardı bagırıooodu şşşşşooooofeeerrrr şşşoooffffeerrrr dıye ordan gelıııooo arkıler dıoodu:D:D:D:D

Technical@Hack
Technical = Teknik demek ben ceptelefonu teknik servis mud. butun arkadaslar bana teknik der artık esimbile bana teknik dio
Hack = hep bir hacker olmak istemisimdir ve yaklasık olarak 6 aydır bunun uzerine celısıyorum elimden geldigi kadar yani bir ozenti.....

BUnlarda ii bir yaklaşım :D inşanlah amacına ulaşırsn :d

tapınak şövalyelerinin ihtilalden sonra saklanması ile oluşan örgüt(şuanki masonlar diebiliriz)

benımkı almanca çakal demek *schakal* anlıcanız bı pka yaramıo ehheeheh

ismim m ile başlıo soyadım vardar oluo sana mvardar çokta rahat oluo heryerde bunu yazıom

HaŞavrİ Orjinali,inatci ,ÇaliŞkan,gururlu,azimli Ve KÖtÜ Anlamlari TaŞir

:( arkadaşlar bende bişeyler yazıp nickimin anlamını açıklamak isterdim ama malesef benim nikimin sizlerinki gibi bi anlamı yok sadece hotmailden hesap açarken tek kelime bişi olmasını istedim ne yazsam kabul etmedi alt çizgi sonrası doğum tarihi falan da eklemek istemiyince böyle bişiy çıktı ama tuttu bayaa

benim ismimin tam bir anlamı yok aslında..

squilluchi die eskiden bir futbolcu wardı futbolu bıkramıştı yeniden bir tane daha futbolcu çıktı..
birgün counter oynarken aklıma geldi sanki bir vahiy gibiydi.. bende tam hatırlamıorum...koydum we çok benimsedim...

SQULACHİ kısaca squ ;) futbolcu başka squilluchi !

dünyada bu nicki kullanan tek ben warım alanıda yakarım ulennn:mad:

benimki oldu gibi açıklamaya gerek ocak bişe yok ehehehe adı üstünde hakan:)

anLamı yok kendim ürettim sevmem zaten anLamı oLan nickLeri..

özgür ve rahat bir hayatı seçmen için önce ismini değiştirmen lazım değilmi ? :)

not::. benim gibi

Geri