Kullanıcı İsimleri...

Lamagro' Alıntı:
+1 msj sayısını yukseltmee calısıyo galiba :)

Öle olsa senn gibi önüme gelen konuya msj yazmam....
neyse tartışma platformu oluşturmayalım....
Sen devam et

heh.. onume gelen konuya deil ilgimi ceken konuya yazı yazarım..

edit gevezeyim allah kahretsin :)

Lamagro' Alıntı:
heh.. onume gelen konuya deil ilgimi ceken konuya yazı yazarım..

Dostum tamm .. benmle bi sorunun warsa özel msj yaz....uzatma konualrı ya alla alla....

SAUREUS=S taphylacoccus AUREUS'dan geliyo benim kull adı

son derece öldürücü bir bakteri,neredeyse bütün antibiyotiklere dirençli,hastane ortamında son derece öldürücü,yakında bütün antibiyotiklere direnç kazanacak ve insanlık olarak mutlu sona ulaşcaz:D

nozz internette ilk chat yaparkene nozul demiştim. İtfaiye hortumunun ucundaki demir demek.) Sonra bana kısaca nozz dedi ordaki arkadaşlar. Bi anlamı yok yani

nozz' Alıntı:
nozz internette ilk chat yaparkene nozul demiştim. İtfaiye hortumunun ucundaki demir demek.) Sonra bana kısaca nozz dedi ordaki arkadaşlar. Bi anlamı yok yani

seninkide baya ilginçmis ;D

Benim nikimin anLamı öLü Ruh Demek ArkadasLAr

:D :lol: :boks::lol: :clap:

react0r

1 . Yakıt olarak çevre havayı kullanan ve pervanelerin yardımı olmaksızın doğrudan doğruya tepki ile çalışan, iki ucu açık boru biçiminde itici.
2 . Bir katalizör yardımıyla kimyasal tepkime yaparak üretim elde edilen endüstri kuruluşu.

break_boy break dance yapanlara denilen iki kelime türkce karşılıgı cok sacma ama napıyım break dance yaptıgım için bu nick mecbur

react0r len kardesım ne onemlı bı nıckın warmıs :D sorunlu daha ıyı gercı ıkısıde kardesım demek ama ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
react0r len kardesım ne onemlı bı nıckın warmıs :D sorunlu daha ıyı gercı ıkısıde kardesım demek ama ;)

iki ucu açık boru biçiminde itici. :) ahah işte ben buyum :D mcx kardeşim

3 sene boyunca heryerde kullanıcı adım H€LLRAISER'dı.(filmiyle alakası yok kafama esmişti ööle bende bunu kullanmıştım).
hackhell e geçtikten sonra bi değişiklik yapiim dedim:D Static_X== benim için çok şey ifade ediyo:D Static_X-_-cold şarkıları filan süper tavsie ederim:D:D

Brujah ::> Camarilla birliğine dahil olan 7 vampir klanından biri... Brujah klanı, genel olarak asi ruhlu vampirlerden oluşur. Brujahlar, sosyal değişime kolaylıkla ayak uydururlar ve içlerinde camarilla birliğine ait en güçlü vampirlerden bazıları yer alır.Genellikle savaşçı ruhlarıyla ön plana çıkarlar.

gkhan: hiç bi anlamı yok sadece şans getiriyo okkadar

7/24 nöbetci şeytan :)
cehenneme düşenleri kaçmasınlar diye bekliomuş :)
bide asgari maaşla cehennemdeki turbo fırını yakıo diye bi söylenti var ama emin deilim :D

EDİT: şimdi aklıma geldi :) avatarıma benziyo ama sevimli degil bulabildigim en iyi avatar buydu daha iyisini bulan olursa özel msj atsın plss

Evet ilginç isimlere Zebanide eklendi ... avatarıda komik :D
gkhan78' Alıntı:
gkhan: hiç bi anlamı yok sadece şans getiriyo okkadar
dostum senn şansa ihtiyacn war tabi ... pazartesi hastanede beni bulamıcan D:
dostum senn şansa ihtiyacn yok tabi .... avatarın seni kurtarır .. güzel avatar :D

Geri