Kullanıcı İsimleri...

Unhappy_Tramp

Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм
Reaction score
0
Kullanıcı isimlerinizin anlamları ne ?????

örneğin ben başlım...

HæRpy_Qu€€n== Knightta mage lerin 60 masterını açmak için kullandıgı harpy tüyü..

Ya sizinkiler????

***Online Oyunlar***

ChAcMooL=azteklerde insanların tanrılarıyla haberlesmek amacıyla yaptıkları tastan tanrı heykellleri (nası ii mi?)

chacmool_13' Alıntı:
ChAcMooL=azteklerde insanların tanrılarıyla haberlesmek amacıyla yaptıkları tastan tanrı heykellleri (nası ii mi?)
güzel :d ii hoş

Ozzy666' Alıntı:
Ozzy - ozzy osbourne dan geliyor
666 - incildeki şeytan,şeytanın sayısı..

way eleman ii :)

Spider : Örümcek

örümcekleri çok severim evde tarantulam var
(hafta 1 kilo kıyma yiyo) :)

Spiderman le bi alakam yok ha

hep kapalı mı duruyo tarantula yoksa evde dolaşıyor mu? pek bi bilgim yok komik gelebilir evde dolaşma olayı belki :)

ciddi ciddi evde tarantulan var yani hı? :(

adam piskopat :D sokacak bi akşam habersz ... şasacak feleğini :)

valla büyük cesaret yaw ben 100 metre yanına yanasmam be adam aynı evde kalıyo bide

:D muhabbet koyu ama konuya göre msj yazalım D:

walla bu nicKi hic sewmiom burdan baska yerdede kullanmıom ama genede yazayım dedim ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
walla bu nicKi hic sewmiom burdan baska yerdede kullanmıom ama genede yazayım dedim ;)

Yani ispiyoncusun :) bu sitede kimleri ispitledn :)

jackal>>> çakal ehuehehe biraz kurnazlık var sanırım.bana eskiden abimler cok çakalsın derlerdi.ordan aklımda kalmış işte..

J@CK@L' Alıntı:
jackal>>> çakal ehuehehe biraz kurnazlık var sanırım.bana eskiden abimler cok çakalsın derlerdi.ordan aklımda kalmış işte..

ölesn zaten çakal gibi adamsın... son zamnlarda dikkat ettm .. benm msj larıma daha tipitip cvp lar vermion :)

HæRpy_Qu€€n' Alıntı:
Yani ispiyoncusun :) bu sitede kimleri ispitledn :)
ispiklicek olsam bu baslıgın daha önce 2-3 kez daha acıldıını söler kapatılırdı bu baslık :cool:

iSpiYonCu' Alıntı:
ispiyoncu bosver nicki senin avatar dünyalara bedel:D

iSpiYonCu' Alıntı:
ispiklicek olsam bu baslıgın daha önce 2-3 kez daha acıldıını söler kapatılırdı bu baslık :cool:

dostum arattırdm bulamadım ... bu başlıkta bi konu ....

saka bi tarafa baya eskide kaldı o konular hem yeni bi cok üye katıldı onlarınkinide görmek adına kalsın diye düsünüorum ;) war ama :D neyse dewam edelim ..

Geri