Korku Bölümüne Mod. Adayıyım..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senden ii piskopatı nerden bulcaz :)

+ 1907 hayırlı olsun umarım olrsun

++++++++++++1

+1905 süper çalışıon sn orda tam senlik walla... hayırlısı olsn hakkında :]

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1910728&postcount=31

SickDreTh görüşlerinin karşısında olduğun birini destekleyenlere beyinsiz dediğin için, yine görüşlerinin karşısında olduğun kişiye hakaretler hatta ağza alınmayacak kelimeler sarf ettiğin için, ayrıca bütün bu vurdumduymazlığı yaparken kendi bildiklerinden en küçük bir şey paylaşmayarak ( yani konuyla ilgili bilgilerin olmadığı için paylaşamamak ), forum huzurunu bozduğun için 5 gün cezalısın. Sen yöneticiliğe adaysan önce düşünerek yazmayı öğrenmelisin, yoksa istersen yüzlerce konu aç, her şeyden önce gelen şey insanlıktır , sen insanları görüşleri nedeniyle yakışıksız sıfatlandırmayı bırak ta biraz hoşgörü göstermeyi öğrenmeye çalış belki o zaman ben ve benim gibi düşünenler, bu işlerin çocukça yorumlarla yürütülemeyeceği fikirinden vazgeçer.

Bu Sahneyi Bi Yerden HatırLıorum..

Bende Mod'Luk Baswurusu Yaptıqım Zaman BanLanmıştım (=

Kaderde Varsa BanLanmak Neye Yarar AqLamak (=

Gecmiş oLsun SickDreth (;

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bu Sahneyi Bi Yerden HatırLıorum..

Bende Mod'Luk Baswurusu Yaptıqım Zaman BanLanmıştım (=

Kaderde Varsa BanLanmak Neye Yarar AqLamak (=

Gecmiş oLsun SickDreth (;

kendine de kılıf uydurdu hemen :p

Alper yine aday olsana sen (=

bu çocugnda başına gelmeyen kalmadı ilk başvurusnda ablası onun bilgisayarndan grp msj yazmştı clon üye sanılmştı şmdide banlandı bnce sn sakn mod olma araba fln çarpablr :p

Şiddetle destekliyorum seni.Sen olmayacaksın da kim olacak.hem varsa rakip çıksın demi ama.SOnuna kadar arkandayızzzz!!!

bu daha sonuçlanmadımı dai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri