Korku Bölümüne Mod. Adayıyım..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mümkün oLduqunca iLgiLenmeye caLıştıgım bir böLüm ama uyeLer benim kadar ugrasmıyor kategoriLerine açılmayan konuLar tekrar veriLenLer capssız konuLar küfürLer vs. düzene sokuLması gereken bir böLüm $u an gördüğüm kadarıyLada tek iLgilisi sensin.. aLtından kaLkacaqına inanıyorum hayırlısı oLsun

oo SickDreth Mod oLcak Galiba Daha Çok Tırsmaya Hazır olalım :hhmanD

+ 1071 sana yakışır kardeş

SmodLarımızın Görüşü + ÜyeLerin Görüşüde Aynı Yönde (=

E HayırLı oLsun DieLim O Zaman (=

senin şimdiye kadar çoktan olman gerekirdi +

Efendiliğin , saygın, hoşgörün, tecrüben ve çalışkanlığınla sanırım sonuna dek hakettiğin bir görev bu.
O bölüme ben pek girmem ama ne zaman girsem seni görüyorum.
Bölümle de çok ilgilisin ve pek çok paylaşımın var. Sitede korku denildinde aklıma sen geliyorsun.
Bu deliller ışığında değerlendirlidiğinde hani biçilmiş kaftan derler ya işte onu senin için diyebiliriz.
Umarım talebin gerçekleşir kardeşim. Hayırlısı neyse o olsun. :D

+1905

tam sana yakışan bir bölüm.

senin kadar psikopat biri var mı acaba forumda? :saskin

benden kaç + istersen o kadar al senin olsun. yeter ki konularıma bak deme. :D :p

NegatiF veRen oLmamıs ..
demek ki o günden bugüne Sana güvenLeri tazelenmis ..
Umarım heRsey gönLünce oLur ..

HH yönetim geRcekten de hak edenLerin yeri ..
Orayı hak edeceğini ve göRevini en iyi SekiLde yapacağına inanıyoRum ..

+1

Eee Ol Artık +1 :D

vay sen benim kankama da bak adaylık koymuş modluğa:Dkardeşim kusura bakma, işim çok yoğun bu aralar, ancak girebildim ve yazıyorum şimdi, ne diyim, senden daha iyisini mi bulacaklar, korkunun ustası sensin, hakeden kazansın dicem ama sana eşdeğer bi üye yok ve olamaz da, o yüzden;

+571
+1071
+1299
+1453
+1881
+1903
+1923

Öncedende dedigim gibi oranin bir yoneticiye ihtiyaci var..ve bence dogru kisisin +1
hayirli olsun simdiden :melek

Neden Hala Olamadın şaşkınım 0(o_O)0

kardeş seni ancak orası paklar :durdurun ilgin ve emeğin için bence hak ediyorsun :victory

o bölüm için +3,5 :goz:

Sen olmuyacanda kim olacak abi +

+ 11111111111111111111111111111111111111111111111119999999999999999999

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri